search

Bdellium Tools
Green Bambu Smoky Eyes 5pc. Brush Set

bdellium Tools Green Bambu Smoky Eyes 5pc. Brush Set
Tipsa en vän
Detta är en kollektion med den perfekta blandningen av borstar till dig som vill skapa en professionell, vacker sotad look med glöd. Läs mer här

bdellium Tools Green Bambu Smoky Eyes 5pc. Brush Set

Detta är en kollektion med den perfekta blandningen av borstar till dig som vill skapa en professionell, vacker sotad look med glöd.

bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Green Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.

  • Material: Syntetiska fibrer & bambuhandtag.
Innehåll:

Användning

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Bdellium Tools Green Bambu Smoky Eyes 5pc. Brush Set

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Otroligt!
2014-08-05 av: Madeleine
Mycket bra borstar som inte har lossat hår eller tappat formen! Har många borstar från bdellium och kommer köpa massa fler. Tycker dom är riktigt prisvärda, lätthanterliga och hålla att rena. Supernöjd med bdellium!
Rekommenderas till: Allt ifrån nybörjare till make-up freaks
5/5Underbara!
2014-01-02 av: Arlinda (ålder: 15-24)
Superbra!! Inte bara för sitt pris utan dom är jätte bra oavsett vilka andra man jämför dom med. Mjuka, håller sin form efter man tvättar dom, uthålliga, fina, ja helt enkelt perfekta. Detta settet är perfekt för någon som precis börjat ge sig in i "ögonskuggsvärlden" så väl som någon som har varit MUA i flera flera år! Man har allt man behöver för en perfekt look, något att applicera med, sudda ut med, skapa skarpa linjer med och dessutom världens bästa eyeliner pensel enligt mig! Kommer aldrig byta ut min lilla 760B mot något annat!
Rekommenderas till: Någon som vill ha ett underbart borstset!
5/5klockren fullpoängare
2012-12-12 av: Andrea V
Ett rikigt prisvärt borstset med högkvalitativa penslar! Favoriten är 781 crease brush som mjukt skapar uttonade övergångar mellan skuggorna! Använder dessa penslar om och om igen och resultatet blir lika bra varje gång!
Rekommenderas till: Till dig som vill ha bra redskap för att skapa felfria ögonmakeuper...proffs eller amatör!