search

Bdellium Tools
Pink Bambu 939 Slanted Detailer Brush

bdellium Tools Pink Bambu 939 Slanted Detailer Brush
89 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Det lilla, platta vinklade borsthuvudet är perfekt för att nå svåråtkomliga områden i ansiktet, speciellt med flytande eller krämprodukter. Perfekt att använda till konturerna på sidorna av näsan och för att markera kindbenen. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Juli: 20% på alla sminkverktyg!
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

bdellium Tools Pink Bambu 939 Slanted Detailer Brush

Det lilla, platta vinklade borsthuvudet är perfekt för att nå svåråtkomliga områden i ansiktet, speciellt med flytande eller krämprodukter. Perfekt att använda till konturerna på sidorna av näsan och för att markera kindbenen.

bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Pink Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.

  • Storlek: 17 cm
  • Material: Syntetiska fibrer & bambuhandtag.

Användning

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller