search

Beautyblender
Blendercleanser Solid

Beautyblender Blendercleanser Solid
Beautyblender Blendercleanser SolidBeautyblender Blendercleanser Solid
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Vid användning av Beautyblender och Beautyblender Pure upprepade gånger måste man även rengöra dem. Hygien är ett måste när det gäller att hålla din hud fräsch och frisk. Olja och smuts från ansiktet kommer att stanna på dina svampar om du inte tar e… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Beautyblender Blendercleanser Solid

Vid användning av Beautyblender och Beautyblender Pure upprepade gånger måste man även rengöra dem. Hygien är ett måste när det gäller att hålla din hud fräsch och frisk. Olja och smuts från ansiktet kommer att stanna på dina svampar om du inte tar en stund att ordentligt rengöra dem.

Blendercleanser Solid är en lätt lavendel-doftande rengöringstvål som är fri från färgämnen och hudirriterande kemikalier. Den har samma egenskaper som Beautyblender Cleanser, men är ett resevänligare alternativ då den är i fast form.

  • Innehåll: 28 g

Användning

Skölj din Beautyblender eller sminkborste i vatten. Snurra runt din beautyblender/sminkborste i Blendercleanser Solid. Kläm sedan ut sminkresterna, och skölj din beautyblender eller sminkborste i vatten igen. Upprepa vid behov.

Om du rengör din beautyblender:

Kläm för att avlägsna överflödigt vatten. Låt torka genom att ställa den på en pedistal eller lägga den i torktumlaren. Var noga med att då använda en lufttorknings program, då beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Beautyblender Blendercleanser Solid

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Gör det den ska!
2017-12-05 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Använder den till min beautyblender och den fungerar jättebra! Har inget negativt att säga.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk
2016-02-16 av: Julia V
Superbra !
Så enkel att använda, luktar gott och har fått mig att regelbundet rengöra mina borstar. (jag var väldigt lat innan) Smidigt format, kan inte bli bättre !
Rekommenderas till: alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5FANTASTISK TILL BÅDE BORSTAR & BEAUTYBLENDER
2015-03-04 av: Linnea
Jag har alltid varit dålig på att rengöra mina borstar, det har känts jobbigt att tvätta dem med vanlig flytande rengöring. Sedan jag köpte denna har jag varit supernoga! Den är så enkel att använda och fungerar både till beautyblender av alla slag, och även alla typer av sminkborstar. Det är så enkelt att bara blöta sin beautyblender/sminkborste, snurra runt i rengöringen och sedan bara klämma ur makeup:en, och sedan skölja igen. De blir i princip som nya igen!
Rekommenderas till: ALLA som använder sminkborstar/beautyblender
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar
2017-07-14 av: Alexandra H
Använder denna till både beautyblender och borstar, kommer aldrig rengöra med något annat.
Rekommenderas till: alla.
4/5Effektiv och sparsam rengöring
2017-06-25 av: Emma A (ålder: 15-24)
Tycker ärligt att det är enklare ett rengöra beautyblenders med olivolja & diskmedel, pga den har svårt att få bort "ingrodda" fläckar och eftersom all tvål samlas i hörnen när den håller på att ta slut är det svårt att komma åt...men till borstar är den perfekt! Behöver bara ett svep i tvålen och lite gnugg i handflatan eller på den rosa "plattan" som följer med så är de skinande rena igen! Den gör min vardag lite lättare och kommer definitivt hamna i varukorgen igen! Skulle även gissa att den varar längre än flytande rengöringar.
Rekommenderas till: Till dig som snabbt och effektivt vill rengöra dina borstar
1/5Alldeles för dyrt för en liten tcål
2018-03-17 av: Amanda (ålder: 15-24)
SÅ. HIMLA. DYRT. FÖR. EN. LITEN. TVÅL.

Verkligen inte värt pengarna då den inte heller är särskilt dryg. Visst, den rengör - men alltså, på riktigt? Typ 25-40 kr vore sååå mycket mer rimligt.
Rekommenderas till: Ingen