search

Beautyblender
BodyBlender

Beautyblender Body Blender
Beautyblender Body BlenderBeautyblender Body BlenderBeautyblender Body BlenderBeautyblender Body Blender
179 kr299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Beautyblender BodyBlender - för en felfri look över hela kroppen! Samma material som originalet Beautyblender, men i en ungefär dubbelt så stor storlek samt en plattare form. Idealisk för applicering av brun-utan-sol, bronzer, skimmerlotion, korriger… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Beautyblender BodyBlender

Beautyblender BodyBlender - för en felfri look över hela kroppen! Samma material som originalet Beautyblender, men i en ungefär dubbelt så stor storlek samt en plattare form. Idealisk för applicering av brun-utan-sol, bronzer, skimmerlotion, korrigerande kroppsmakeup eller färgade kroppslotions.

Beautyblender BodyBlender är en större version än originalet och har en platt form som gör att du kan följa alla kurvor på kroppen samtidigt som den är formad för att passa perfekt i handen. Den hjälper dig att få en kontrollerad, jämn, streckfri och mjuk applicering av din kroppsprodukt.

  • För kroppen.
  • Idealisk vid användning av brun-utan-sol, bronzer, skimmerlotion, färgade kroppslotions eller korrigerande kroppsmakeup.
  • Produkten blir dubbelt så stor när den är fuktig.
  • Använd produkten fuktad för bäst effekt.
  • Fri från latex och lukt.
  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Fukta din BodyBlender och applicera önskad kroppsprodukt på den eller direkt på kroppen. Med dabbande rörelser applicerar du sedan din kroppsprodukt där du önskar.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Beautyblender BodyBlender

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Helt ok
2017-07-06 av: Sara A (ålder: 25-34)
Till kroppen var den inte så bra tycker jag men att använda till ansiktet var den super. Då är det enkelt att ta på brun utan sol och du behöver inte använda fingrarna och få färg på dem. Enkel att få färg på överallt i ansiktet pga formen. Så bättre till ansiktet än kropp anser jag. Men inte det bästa jag köpt. Och man kanske kan hitta bättre saker. Till kroppen bättre med en handske när man tar på färg.