search

Beautyblender
Joy

Beautyblender Joy
Beautyblender JoyBeautyblender JoyBeautyblender Joy
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Beautyblender Joy har samma fantastiska funktion som originalet, men kommer nu i en fräsch somrig gul nyans! Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar! Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Beautyblender Joy

Beautyblender Joy har samma fantastiska funktion som originalet, men kommer nu i en fräsch somrig gul nyans! Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar! Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Framtagen av Hollywood's makeup artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell felfri makeup med fantastisk finish.

Beautyblenders patentsökta elliptiska form gör appliceringen enkel genom att den når de svåråtkomliga områden med fantastisk lätthet. Dess konsistens är sensuell vid beröring och dess unika kurvor passa ansiktets konturer och lämnar din hy bländande och omätbar. Den har en öppen cellstruktur som fylls med små mängder av vatten när du blöter den, vilket låter svampen bli ''full'' så att din makeup-produkt stannar ovanpå svampen istället för att absorberas in i den, vilket resulterar i att du behöver mindre produkt varje gång.

  • Fri från latex och lukt.
  • Icke-allergiframkallande.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Beautyblender Joy

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller