search

Beautyblender
Micro.Mini Correct.Four

Beautyblender Micro Mini Correct Four
Beautyblender Micro Mini Correct FourBeautyblender Micro Mini Correct Four
204 kr255 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Beautyblender Micro.Mini Correct.Four - en begränsad utgåva där du får 4 st Beautyblender Micro Mini i fyra olika nyanser för att matcha den färgkorrigering du önskar göra. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Beautyblender Micro.Mini Correct.Four

Beautyblender Micro.Mini Correct.Four - en begränsad utgåva där du får 4 st Beautyblender Micro Mini i fyra olika nyanser för att matcha den färgkorrigering du önskar göra.

Med samma exklusiva material som originalet Beautyblender, i miniversion, designade för att du enkelt ska nå små, svåråtkomliga områden som under ögonen, runt näsan, vid brynbenet, samt för att reducera synbarheten av blemmor och pigmentfläckar. För ett felfritt och precist resultat!

  • Begränsad utgåva.
  • Fyra nyanser för att matcha den färgkorrigering du önskar.
  • Passar med krämiga, flytande eller puderprodukter, idealisk för applicering av concealer.
  • Använd fuktad för bäst resultat.
  • Fri från latex och lukt.
  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Beautyblender Micro.Mini Correct.Four blir ungefär dubbelt så stor när du fuktar den. Fukta din Beautyblender och med dabbande rörelser applicera önskad produkt.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

Tips!

För att neutralisera röda partier som rodnad eller finnar, använd en blå eller grön concealer. För att neutralisera mörka ringar under ögonen med blå toner använd röd/rosa eller orange/gul concealer, för mer lila toner under ögonen är en gul concealer idealisk. Neutralisera olivfärgade partier med röd/rosa concealer, och neutralisera en glåmiga partier som oftast är lite gula med lila.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Beautyblender Micro.Mini Correct.Four

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5kul men inte nödvändiga
2017-07-20 av: Alexandra H
man får till samma resultat med en stor beautyblender.
2/5För dyra
2018-03-17 av: Amanda (ålder: 15-24)
Jag är inte missnöjd med produkten, men jag tycker att den är alldeles för dyr eftersom man regelbundet bör byta ut den av hygieniska skäl. Tycker inte att resultatet skiljer sig tillräckligt mycket från en borste för att det ska vara värt det. Dessutom är rengöringen också jättedyr.
Rekommenderas till: Folk med mycket pengar och köplust