search

Beautyblender
Nude

Beautyblender Nude
Beautyblender NudeBeautyblender Nude
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Beautyblender Nude, för en perfekt applicering av din makeup för en ''no makeup''-look med felfri finish! Denna beautyblender skapades i en nude nyans som en hyllning av en felfri, naturlig finish till din hy. Ett idealiskt verktyg för att applicera … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Beautyblender Nude

Beautyblender Nude, för en perfekt applicering av din makeup för en ''no makeup''-look med felfri finish! Denna beautyblender skapades i en nude nyans som en hyllning av en felfri, naturlig finish till din hy. Ett idealiskt verktyg för att applicera din makeup för en ''no makeup''-look. Perfekt för #IWokeUpThisWay-looken.

Beautyblenders patentsökta elliptiska form gör appliceringen enkel genom att den når de svåråtkomliga områden med fantastisk lätthet. Dess konsistens är sensuell vid beröring och dess unika kurvor passa ansiktets konturer och lämnar din hy bländande och omätbar. Den har en öppen cellstruktur som fylls med små mängder av vatten när du blöter den, vilket låter svampen bli ''full'' så att din makeup-produkt stannar ovanpå svampen istället för att absorberas in i den, vilket resulterar i att du behöver mindre produkt varje gång.

  • Nude passar för applicering av din makeup, för en ''no makeup''-look.
  • Passar för applicering av alla typer av sminkprodukter, idealisk för foundation, concealer & puder.
  • Fri från latex och lukt.
  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Beautyblender Nude

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa sminksvampen!
2017-10-10 av: Gunilla D
Den bästa sminksvamp jag använt, alla kategorier. Den är mjuk och lagom studsig och ger ett fantastiskt fint resultat. Nackdelen är att den tar längre tid att sminka sig med än om du använder fingrarna eller en borste.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Finns ingen svamp i närheten av denna.
2017-05-27 av: Josefin R
Har använt mig av massor av olika svampar genom mina dagar men återvänder alltid till denna. Beautyblender är i en helt egen kategori för sig själv, det finns inget som ger en lika fin finish och som är lika lätt att använda. Jag använder denna till allt, verkligen allt i hela mitt ansikte (förutom ögonbrynen och ögonfransarna ;)) för att den är så allsidig.
Rekommenderas till: Alla till allt
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5If it ain?t broke, don?t try to fix it
2018-08-18 av: AyA (ålder: 35-44)
Perfekt helt enkelt, prövat alla möjliga andra make-up svampar (vet ärligt talat inte varför) men kommer alltid tillbaka till denna. Den är av perfekt storlek, så mjuk, lagom studs och ger en felfri finish. Också är det den bästa svampen att ?baka? in sitt puder med under ögona.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Mjuk och skön
2017-04-06 av: Cassandra B (ålder: 25-34)
Jag har testat både denna och olika "fejkvarianter" från olika märken. Det jag har märkt är att originalet är mycket mjukare än alla andra jag testat som oftast har lite mer spänst. Jag tycker om både spänst och mjuk så jag använder båda men använder faktiskt oftast de billigare kopiorna.

Så det är lite upp till dig vad du är ute efter. Jag skulle personligen spara pengarna och köpa flera billigare, särskilt som de är väldigt svåra att få rena så jag vill inte behålla samma svamp allt för länge av hygieniska skäl.
Rekommenderas till: Du som vill ha en väldigt mjuk svamp
5/5Jättefin
2017-09-24 av: Lina A
Älskar färgen!!!
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.