search

Beautyblender
PRO + Mini Solid Pro

Beautyblender PRO + Mini Solid Pro
235 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett idealiskt kit där du får den populära Beautyblender PRO Black tillsammans med en miniversion av Blendercleanser® solid® pro! Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Beautyblender PRO + Mini Solid Pro

Ett idealiskt kit där du får den populära Beautyblender PRO Black tillsammans med en miniversion av Blendercleanser® solid® pro!

Beautyblender PRO Black, en svart version av originalet. Denna mjuka Beautyblender är idealisk för användning av makeup med mörkare nyanser, bronzer eller brun-utan-sol, men fungerar utmärkt till all typ av makeup. Den är skonsam och passar även känslig hy.

För applicering av brun-utan-sol i ansiktet och/eller på händer så är denna Beautyblender perfekt. Ett tips är att använda en färgad brun-utan-sol för att se vart du applicerar ordentligt, sedan använder du din svarta, fuktade Beautyblender och duttar på med precision.

PRO Black från Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Beautyblenders patentsökta elliptiska form gör appliceringen enkel genom att den når de svåråtkomliga områden med fantastisk lätthet. Dess konsistens är sensuell vid beröring och dess unika kurvor passa ansiktets konturer och lämnar din hy bländande och omätbar.

Innehåll: Beautyblender PRO Black + Blendercleanser® solid® pro

Användning

Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller