search

Benton
Snail Bee High Content Essence

Benton Snail Bee High Content Essence
Benton Snail Bee High Content EssenceBenton Snail Bee High Content Essence
330 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Snail Bee High Content Essence är prisad av många K-beauty fans i alla åldrar som deras "Holy Grail"-essence för sina effektiva egenskaper som gynnar de flesta hudtillstånd och problem. Istället för vatten som traditionellt är en av basingredienserna… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Benton Snail Bee High Content Essence

Snail Bee High Content Essence är prisad av många K-beauty fans i alla åldrar som deras "Holy Grail"-essence för sina effektiva egenskaper som gynnar de flesta hudtillstånd och problem. Istället för vatten som traditionellt är en av basingredienserna i hudvård är Snail Bee High Content Essence baserad på snigelsekret-filtrat i hög koncetration. Tillsammans med en handfull andra aktiva ingredienser hjälper det till att återfukta, reducera rodnad och irritation hos en stressad hud, verka utjämnande på hudtonen samt stimulerar cellförnyelsen, för att bara nämna några av denna essencens fantastiska egenskaper.

  • Multiverkande
  • Baserad på filtrerat snigelsekret
  • Passar alla hudtyper
  • Närande, vitaliserande & skyddande

Innehåll: 60 ml

Nyckelingredienser
  • Snigelsekretfiltrat - En riktig hudhjälte och en av de mest populära ingredienserna inom Koreansk hudvård. Det verkar antiinflammatoriskt, bakteriedödande, vårdande och återfuktande, vilket gör att den lämpar sig för alla hudtyper, inklusive väldigt känslig och problembenägen hud.
  • Bigift - Verkar anti-age och återhämtande. Den "lurar" huden att den blivit stucken av ett bi vilket leder till ökat blodflöde till området samt aktivering av kollagen- och elastinproduktion. Bigift verkar effektivt i förebyggande syfte av hudpigmentering och acneärr. Genom regelbunden användning förbättrar den hudens textur och utseende.
  • EGF (oligopeptid) - En växtbaserad tillväxtfaktor som verkar anti-age genom att stimulera cellförnyelsen.
  • Niacinamide - Verkar utjämnande på hudtonen, reducerar porsynlighet, förbättrar utseendet på fina linjer samt skyddar huden från miljöpåfrestningar.
  • Allantoin - Vårdar & mjukgör.
  • Adenosine - Verkar anti-age, gör huden mjuk och smidig samt förebygger uppkomsten av linjer.
Användning

Efter rengöring och toner, pumpa 1-2 gånger och klappa försiktigt in produkten i hela ansiktet med båda händerna för att öka absorption. Följ upp med serum, ögonkräm och fuktkräm. Passar alla hudtyper, även känsligare samt problembenägen hy.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Benton Snail Bee High Content Essence

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar essence
2018-01-15 av: Angie (ålder: 15-24)
Den gör sitt jobb galant! Precis vad den lovar. Den tjocka konsistensen smälter snabbt i kontakt med värmen från händerna och absorberas upp direkt av huden samtidigt som den kyler och lugnar. Underbar produkt som jag inte skulle ge upp. Liten flaska dock, men använder den också både dag och natt. Lukten är jag inte speciellt förtjust av men gillar att de inte har lagt i massa onödiga dofter eller parfymer vilket märks, då den nästan inte luktar annat än vad en luktlös kräm skulle göra.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Underbar
2017-11-09 av: Alexandra H
Som essence gör denna sitt jobb. återfuktar och bygger en bra bas för nästa steg i min hudvårdsrutin. Just min hy är åt det torrare hållet, vilket blir värre under vintern. Denna hjälper till och förebygger det på ett väldigt bra sätt.
4/5Gillar!
2018-03-19 av: Sofia K (ålder: 25-34)
Jag har inte använt denna så länge, men jag tycker att den går in i huden bra och att huden känns mjuk och lugn efteråt.
4/5Underbar
2018-02-16 av: Malin S
Smälter fint in i huden och återfuktar bra. Brukar klappa in den två gånger innan dagkrämen.
Bra bas för makeup o passar perfekt nu när de är kallare ute. Hört att vissa upplever att den luktar men känner inget
3/5Funkar bra
2018-08-13 av: Charlene
Det funkar utmärkt att kombinera detta serum med deras toner, hunden håller sig len och fuktig hela dag.
Rekommenderas till: Alla