search

Betalningsalternativ

Här hittar du information om de olika betalningsalternativ som vi erbjuder. Har du några frågor ber vi dig kontakta vår kundtjänst som mer än gärna svarar på alla dina frågor.

Vid varje beställning får du:

  • Fri frakt inom Sverige.
  • Full försäkring på din leverans.
  • Alltid spårbart paketnummer med din beställning.
  • Snabba leveranser, som regel så skickas din order så du har den dagen efter. Du har 14 dagar på dig att hämta ut paketet när det kommit till ditt utlämningsställe.
  • Spårbarhet på varje paket så du kan se var det befinner sig. Det innebär för dig att du kan hämta paketet på ditt utlämningsställe innan du fått avin från Posten.
  • Direkt när din order är upphämtad av Posten så får du ditt kollinummer via e-post som du kan använda för att hämta ut paketet när det kommit till Postens utlämningsställe, utan att behöva vänta på avin.

Faktura

Du kan välja att betala mot faktura om du bor i Sverige, Norge, Danmark eller Finland. Fakturan skickas till din mailadress som du anger i kassan och betalningsvillkor är 14 dagar. Förenklad kreditprövning med kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer faktureringsavgift (läs i villkoren nedan). För paket som kommer tillbaka utan att blivit uthämtade så fakturerar vi våra frakt och hanteringskostnader. Du måste beställa till din folkbokföringsadress och vara över 18 år. Vi överlåter alla fakturor till Klarna AB.

Läs kompletta villkor här:
- Sverige
- Danmark
- Finland
- Norge

Klarna Konto (delbetalning)

Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina kontoköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, d.v.s. du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästkommande månad! Läs kompletta villkor nedan.

Mer information/kompletta villkor:
- Sverige
- Danmark
- Finland
- Norge

Kortbetalning

Du betalar direkt från vår butik med ditt betal- eller kreditkort. Vi accepterar VISA, Mastercard & Diners Club. Viktigt att veta är att vi erbjuder 3D Secure/SecureCode som är en säkrare lösning för dig som betalar med kort. Observera dock att det ej går att betala med Electron- eller Maestrokort då Svenska inlösare ej stöder online-handel med dessa.

3D Secure är en teknik framtagen av VISA för att verifiera dig som konsument när du betalar med ditt kort på Internet. Standarden används även av MasterCard. Fördelar för dig som konsument att använda en betaltjänst på Internet som erbjuder 3D Secure innebär att du får en möjlighet att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren, vilket innebär mindre risk att kortet används i bedrägligt syfte.

Våra kortbetalningar hanteras av DIBS och de är licensierade för 3D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) och certifierade enligt PCI DSS. De följer bankernas krav på sekretess och säkerhetcertifieringar.

PayPal

Du kan välja att betala med PayPal hos oss. I kassan så väljer du PayPal som betalningsalternativ och klickar på Slutför. Du kommer då att skickas vidare till PayPals websida där du kan logga in med dina uppgifter - eller göra direktbetalning med kort.