search

Beyoncé
Pulse EdP

Beyoncé Pulse EdP
Beyoncé Pulse EdPBeyoncé Pulse EdPBeyoncé Pulse EdP
169 kr249 kr
Välj variant först

                  Beyoncé Pulse EdP
 • 30 ml

169 kr
249 kr
Tipsa en vän
En innovativ doft i en banbrytande flaska. Beyoncé Pulse är en pulserande och sofistikerad doft med en gränslös energi. Beyoncé Pulse har en energi som inte liknar något annat. Den rör sig genom dig, runt omkring dig. Kvinnan som bär Beyoncé Pulse är… Läs mer här

Beyoncé Pulse EdP

En innovativ doft i en banbrytande flaska. Beyoncé Pulse är en pulserande och sofistikerad doft med en gränslös energi. Beyoncé Pulse har en energi som inte liknar något annat. Den rör sig genom dig, runt omkring dig. Kvinnan som bär Beyoncé Pulse är omöjligt att ignorera och utstrålar sensualitet och styrka.

Doften återspeglar Beyoncés otroliga energi och kraftfulla kvinnlighet. Friska noter blandas för att skapa en frisk, blommig och alldeles unik doft som toppas av Beyoncčs favoritblomma - orkidén.

Doften öppnar med en gnistrande och frisk fläkt av päronblomma, sprudlande blå Curacao och bergamott. Hjärtat har en sofistikerad blommig hetta som lockar, bluebird orkidé, delikat pion och doftande nattblommande jasmin. En oemotståndlig bas av varm, madagaskar vanilj, förförisk mysk och sensuella ädla träslag.

 • Lanserad 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Päronblomma, Blå Curacao & Bergamott.

Hjärtnoter

Bluebird Orkidé, Pion & Nattblommande Jasmin.

Basnoter

Madagaskar Vanilj, Mysk & Träslag.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Beyoncé Pulse EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar!
2012-09-15 av: Madeleine F (ålder: 15-24, www.nattstad.se/maddiefasth)
Fick den här av min pojkvän i födelsedags present och den luktar helt underbart!
Rekommenderas till: Alla som behöver lite lyx i vardagen :)
5/5Fantastisk doft
2012-04-03 av: Moa Matilda A (ålder: 15-24, www.cottonfields.blogg.se)
Spreja på, vänta en stund och njut topp, hjärt och basnoter alla är fantastiska och den luktar underbart, min kille gillar den också :)
Rekommenderas till: Alla som vill lukta gott ;)