search

Biotherm
Biosource Eau Micellaire

Biotherm Biosource Eau Micellaire
Tipsa en vän
Biotherm Biosource Eau Micellaire kommer nu i en ny eko-vänlig föpackning. Biosource Eau Micellaire är rengöring, makeup-lösare och ansiktsvatten i en och samma produkt. En mild rengöringsprodukt för kvinnor som vill ha en snabb och effektiv rengörin… Läs mer här

Biotherm Biosource Eau Micellaire

Biotherm Biosource Eau Micellaire kommer nu i en ny eko-vänlig föpackning. Biosource Eau Micellaire är rengöring, makeup-lösare och ansiktsvatten i en och samma produkt. En mild rengöringsprodukt för kvinnor som vill ha en snabb och effektiv rengöring. Perfekt att ha med sig på resan. Innehåller Thermalplankton-vatten som är rikt på vitaminer och mineraler och som ger din hud den boosten den behöver för att se sund och välmående ut.

Innehåll: 400 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Biotherm Biosource Eau Micellaire

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa!
2018-01-06 av: Emma M (ålder: 15-24)
Detta är den bästa micellaire-rengöringen jag testat. Jag har känslig hud och använder denna på morgonen, den retar inte upp min hud som vanligt vatten kan göra (om jag skulle tvätta ansiktet med min vanliga rengöring). Jag tycker om att den är 400ml, det gör att den räcker länge. Detta är en produkt jag kommer fortsätta köpa!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en mild men effektiv rengöring