search

Biotherm
Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

Biotherm Blue Therapy Natural Lift Cream
Från:
299 kr
Välj variant först

                  Biotherm Blue Therapy Natural Lift Cream
 • 30 ml

299 kr

                  Biotherm Blue Therapy Natural Lift Cream
 • 50 ml

625 kr
Tipsa en vän
Blue Therapy Red Algae Uplift är en aktiv och målinriktad anti-age-creme med fokus på att reducera synlighet av linjer & rynkor hos en mogen/förtida åldrad hud. Cremen tas snabbt upp av huden och främjar en fastare, mer jämn hud med en ungdomlig … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

Blue Therapy Red Algae Uplift är en aktiv och målinriktad anti-age-creme med fokus på att reducera synlighet av linjer & rynkor hos en mogen/förtida åldrad hud. Cremen tas snabbt upp av huden och främjar en fastare, mer jämn hud med en ungdomlig utstrålning.

 • Riktar sig specifikt mot linjer & rynkor
 • Mjukgörande & återfuktande
 • Lystergivande

Användning

Smörj in Blue Therapy Red Algae Uplift Cream med lätta drag, glöm inte halsen! Låt fingrarna glida längs käken upp mot utkanten av ögonen och sedan från ögonbrynen till toppen av pannan. Tryck och böj fingrarna från mitten av ansiktet och ut längs sidorna från käken och till pannan. Detta appliceringsmönster förbättrar den inre cirkulationen för en än mer påtaglig lyster. Använd efter Blue Therapy Red Algae Uplift Cure för bästa effekt.

Red Algae - En dyrbar, motståndskraftig ingrediens

Naturen har bland de mest effektiva ingredienserna att erbjuda när det gäller hudvård. Red Algae är en av de mest kraftfulla alger som växer på jorden på områden med mycket sten i Atlanten och från Europa till Nordamerika. Den kan förändra och omstrukturera sig när den blir utsatt för miljöns tuffa omgivningar. Den utvecklas när levnadsförhållandena är optimala och krymper ihop när de är aggressiva. Algen är otroligt elastisk och motståndskraftig, och håller sig ung och hel dag efter dag, år efter år. Ursprungligen från havet - och nu framtagen för huden av Biotherms biologer - den lyftande kraften till den dyrbara Red Algae har nu fångats in.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra.
2018-04-30 av: Christina S (ålder: 35-44)
En bra dagkräm. Går snabbt in i huden, lagom mycket doft. Tycker att det är som en krämigare variant av deras aqua source.
Rekommenderas till: Fuktsökare