search

Biotherm
Life Plankton Essence

Biotherm Life Plankton Essence
519 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Biotherm Life Plankton Essence - är en unik, exklusiv produkt som innehåller den näringsrika och kraftfulla mikroorganismen Life Plankton, som ger intensiv fukt och näring till huden. Absorberas snabbt och gör att din hud upplevs mjukare och återfukt… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Biotherm Life Plankton Essence

Biotherm Life Plankton Essence - är en unik, exklusiv produkt som innehåller den näringsrika och kraftfulla mikroorganismen Life Plankton, som ger intensiv fukt och näring till huden. Absorberas snabbt och gör att din hud upplevs mjukare och återfuktad med en fantastisk lyster. En riktig fuktbooster för huden!

  • Life Plankton™ Essence passar alla hudtyper, även den mer känsliga huden.

Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen, som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tilläckligt brett spektrum av egenskaper. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den lindrar rodnad och skyddar huden.

Innehåll: 125 ml

Användning

Skakas före användning och droppas på fingertopparna. Applicera sedan varsamt över hela ansiktet med lätta rörelser. Används efter rengöring och ansiktsvatten, men före serum och ansiktskräm.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Biotherm Life Plankton Essence

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastisk
2019-04-14 av: Britt-Marie F (ålder: 65-74)
Helt magisk, provade denna efter en segsliten förkylning då hyn var trött oh glåmig. På mindre än en vecka hade jag fått en fräch hy.
Rekommenderas till: alla
5/5Mycket bra serum, mjukt och behagligt
2019-03-26 av: Miahab (ålder: 45-54)
Serum som snabbt går in i huden. Huden stramar inte även om det dröjer innan fuktkräm. Diskret doft. Smårynkor känns mindre.
Rekommenderas!
4/5Uppiggande och återfuktande
2019-04-13 av: Heidi Stockholm (ålder: 45-54)
Testade i ett testpanel. Mycket nöjd med detta serum, har testat många serum innan. Känns lätt på huden och återfuktar samt piggar upp utan att kännas klibbigt. En favorit för mig tillsamman med ögonkrämen.
4/5Ingen bra förpackning
2019-04-03 av: Jannica L
Själva produkten är jättebra. Huden blir len och fin och känns lyxig. Mild men fräsch doft. Minus är pipetten som gör det krångligt att applicera. Blir bökigt tycker jag.
4/5Ett måste innan ansiktskräm
2017-08-15 av: Annica (ålder: 15-24)
Absorberas snabbt och återfuktar lätt utan att lämna en hinna på huden.
Rekommenderas till: alla hudtyper
3/5Biotherm Smartson testpilot
2019-04-20 av: Lina E (ålder: 35-44)
Nja,
Någon skillnad på huden efter 8 dagars användning kan jag inte säga att jag ser. Mjukt skönt serum dock är doften inte något som tilltalar mig.
3/5Biotherm
2019-04-05 av: Ylva K
Skönt serum som doftar gott men märker ingen skillnad efter åtta dagar
2/5Plankton Essence
2019-04-08 av: Carina B (ålder: 45-54)
Hade stora förhoppningar på detta elixir som tyvärr inte levde upp till förhoppningarna.Pipetten var klyddig och inte så lätt att föra in i det lilla hålet igen. Kändes skön när jag satte det på huden och den doftar väldigt lite elr diskret. Lät den torka in innan jag satte på mej ansiktskräm. Dock vaknade jag varje morgon av att huden kändes torr och något fattades? Testade detta i en vecka och känslan blev bara liite grann förbättrad. Skulle aldrig betala dessa pengar då det finns andra serum till billigare peng. Har torr till känslig hy. Testat genom Smartson.
Rekommenderas till: 35+