Biotherm
Firming Body Recovery Emulsion

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 200 ml
Beskrivning

Skin Fitness Firming Emulsion är en kroppslotion med omedelbart uppstramande effekt. Vårdar och verkar avslappnande för huden efter träning. Dess energigivande doft lämnar en känsla av välbefinnande. Firming Body Recovery Emulsion kan kombineras med massage för att även aktivera mikrocirkulationen och därmed ge ännu mer effekt. Innehåller bl.a magnesium, natrium och kamfer samt det uppstramande algextraktet L.Ochroleuca.

Skin Fitness är Biotherm's första exklusiva hudvårdsserie framtagen för att stärka fördelarna av din träning, lite som en "post-workout"-boost. Serien är formulerad med en kombination av aktiva ingredienser för att kunna ge den intensiva återfuktning och rengöring din hud behöver när du tränar.

  • Uppstramande

  • Återfuktande

  • Uppfräschande

  • Stärker fördelarna med din träning

  • Gel-textur

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera före träning för att värma upp huden eller efteråt för att främja återhämtning. Kombinera gärna med Skin Fitness Body Cleansing Foam.

Artikelnummer: 38839

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.