search

BJÖRK&BERRIES
Dark Rain Body Oil

BJÖRK&BERRIES Dark Rain Body Oil
350 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En härlig kroppsolja som återfuktar på djupet tack vare ekologisk havtorn, björkextrakt och naturliga oljor. Oljan ger din hy en omedelbar glöd samtidigt som den skyddar huden mot fria radikaler, samt lämnar den med en ljuvlig doft av Dark Rain - en … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

BJÖRK&BERRIES Dark Rain Body Oil

En härlig kroppsolja som återfuktar på djupet tack vare ekologisk havtorn, björkextrakt och naturliga oljor. Oljan ger din hy en omedelbar glöd samtidigt som den skyddar huden mot fria radikaler, samt lämnar den med en ljuvlig doft av Dark Rain - en doft, inspirerad av den första regniga höstdagen. En jordig, våt doft av trä och ambra som ger en känsla av värme.

  • Passar både kropp, ansikte & hår.
  • 100% naturliga ingredienser & 10% ekologiska ingredienser.

Innehåll: 100 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

BJÖRK&BERRIES Dark Rain Body Oil

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Så återfuktande
2017-07-18 av: Camilla H
Denna olja är så återfuktande men det tar tid för den att sjunka in i huden då den är väldigt kladdig. Men doften är härligt mörk.
3/5Helt okej
2017-07-30 av: Sandra W (ålder: 25-34)
Gillar doften på den med skimmer mkt mer. Den här är lite för.... manlig? för min smak. Passar säkert jättebra för folk med lite mer kryddiga och mystiska parfymer. Skulle definitivt säga att denna är unisex. Helt okej men gillar på alla områden den med skimmer mer.
Rekommenderas till: både tjejer och killar, som gillar lite skogiga dofter :)