search

BJÖRK&BERRIES
Refining Exfoliating Toner

BJÖRK&BERRIES Refining Exfoliating Toner
350 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En avancerad exfolierande toner berikad med naturlig BHA och AHA syror från fruktextrakt som tar bort döda hudceller, tightar upp huden och ger en fastare känsla. Refining Exfoliating Toner innehåller även vit pilbark som hjälper till att reducera in… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

BJÖRK&BERRIES Refining Exfoliating Toner

En avancerad exfolierande toner berikad med naturlig BHA och AHA syror från fruktextrakt som tar bort döda hudceller, tightar upp huden och ger en fastare känsla. Refining Exfoliating Toner innehåller även vit pilbark som hjälper till att reducera inflammation och irritation i huden och verkar som en antioxidant. En snabb och enkel leave-on toner som lämnar huden mjuk och med en förfinad, jämn hudtextur och ökad lyster. Resultatet? En förfinad och jämnare hudtextur samt ökad lyster.

  • Rekommenderas till en normal och kombinerad hudtyp. Ej anpassad för känslig hud.
  • 99% naturliga ingredienser
  • 15% certifierade ekologiska ingredienser
  • Doftfri
  • Tillverkad i Sverige

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera på väl rengjord hud. Fukta en bomullspad och applicera över ansikte, hals och dekolletage, undvik ögonområdet. Skölj ej. Använd från två gånger i veckan till dagligen* eller vid behov.

*Refining Exfoliating Toner ska inte kombineras med andra exfolierande produkter och exponeringen för sol ska vara begränsad i samband med användning av denna produkt. AHA/BHA kan öka hudens känslighet för sol. Vid applicering under perioder av solexponering, använd sparsamt kvällstid enbart och kombinera med SPF 50.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

BJÖRK&BERRIES Refining Exfoliating Toner

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bättre hud
2018-08-26 av: Per A (ålder: 25-34)
Har haft en del vuxenacne men de har nu försvunnit sedan jag börjat använda denna produkt dagligen. Jag använder även en solskyddskräm efteråt för att skydda.
Rekommenderas till: Alla med oren hy