search

BJÖRK&BERRIES Wild Strawberry Body Lotion

BJÖRK&BERRIES Wild Strawberry Body Lotion
Tipsa en vän
Tänk på att hålla din hud mjuk och fin. Wild Strawberry Body Lotion är både mjukgörande, återfuktande och absorberas snabbt av huden. Innehåller ekologisk rapsolja, vitamin E och extrakt av handplockade svenska smultron från Högbo, rika på antioxidan… Läs mer här

BJÖRK&BERRIES Wild Strawberry Body Lotion

Tänk på att hålla din hud mjuk och fin. Wild Strawberry Body Lotion är både mjukgörande, återfuktande och absorberas snabbt av huden. Innehåller ekologisk rapsolja, vitamin E och extrakt av handplockade svenska smultron från Högbo, rika på antioxidanter och vitamin C, vilket ger huden näring och fukt hela dagen.

Den återställer PH-balansen efter dusch, bad eller solbad. Och inte nog med det: Den milda doften av svensk sommar gör att även själen mjuknar.

Innehåll: 250 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

BJÖRK&BERRIES Wild Strawberry Body Lotion

Medelbetyg (1.0): 1/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5Tragisk besvikelse
2012-04-24 av: Sylvia Annika Wendela S (ålder: 25-34, tyrannika.blogspot.com)
Den här lotionen luktar fantastiskt underbart i flaskan och i handen men när jag smörjer in mig med den händer något fruktansvärt. Kanske är det min hud det är fel på men den underbara smultronglass-doften förvandlas till en blaskig förnimmelse av smultronsaft med markanta basnoter av avslagen öl. Jag skojar inte, en tydlig maltdoft.

Konsistensen på och effekten av lotionen är ok, inget märkvärdigt men samtidigt inget att klaga på.

Snål som jag är har jag använt upp hela flaskan ändå så jag vet att det inte bara var en "dålig hud-dag". Det enda positiva var att om jag smörjde in den på kvällen var all doft borta till morgonen efter.

Med tanke på det extremt oförsvarbara priset på den här produkten kan jag inte rekommendera den till någon.