search

Björn Axén
Dry Shampoo Styling Powder

Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder
Björn Axén Dry Shampoo Styling PowderBjörn Axén Dry Shampoo Styling Powder
129 kr
Välj variant först

                  Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder
 • 200 ml

129 kr
Tipsa en vän
Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder ger hållbar stadga och volym samt mattar ner fet hårbotten. Perfekt för dig som vill fräscha upp håret mellan schamponeringar! Läs mer här

Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder

Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder ger hållbar stadga och volym samt mattar ner fet hårbotten. Perfekt för dig som vill fräscha upp håret mellan schamponeringar!

Dry Shampoo Styling Powder förpackas som en spray vilket innebär att du lätt kan applicera direkt på dem delar av håret som du vill arbeta med. Dessutom är den mycket torr i sin konsistens vilket gör att den verkar fort utan att bli klibbig. Styling Powder passar givetvis både kort och långt hår som önskar en extra matt effekt.

Dry Shampoo Styling Powder finns i 200 ml och travel size 80 ml, perfekt att ha med i handväskan! För ännu mer volym så rekommenderar vi även OBH Nordica Björn Axén Volumaster.

 • Vinnare i Amelias stora skönhetspris 2010.
 • Fräschar upp, ger stadga & volym.
 • Fräsch, diskret unisex doft.

Användning

Skaka flaskan före applicering. Spraya i hårbotten från ca 10 cm avstånd i torrt hår och låt torka. Skaka av eventuellt överflöd och forma önskad frisyr med fingrarna. Skydda kläder från ev. pulverfall. Våga gärna spraya även i underhåret för att maxa volymen.

Styling Powder fungerar även mycket bra med OBH Nordica Björn Axén Volumaster, då applicerar du Styling Powder efter att du volymbehandlat med OBH Nordica Björn Axén Volumaster.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Björn Axén Dry Shampoo Styling Powder

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastisk produkt!
2011-03-07 av: Catarina (ålder: 35-44)
Har provat alla på marknaden (mig veterligen) förekommande torrschampo sprayer (alla förutom Lee Stafford) och vill hävda att denna är överlägset bäst!
Den tar bort det feta och ger mycket bra volym och textur!
Tycker BJÖRN AXÉNS är den mest dryga av alla jag provat dessutom.
Har använt denna innan jag började med "balsammetoden" och även efter, rekommenderar den till alla som använder balsammetoden! Ger verkligen det där "lyftet".
Rekommenderas till: Alla som inte vill/hinner tvätta håret och snabbt vill få en fräsch känsla med volym!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Rekommenderas!!
2011-02-09 av: Ann N (ålder: 45-54)
Jag har provat en del andra torrschampon och måste vidhålla att denna produkt är klart bäst hittills. Tar verkligen bort det feta i hårbotten + att du får volym på din frisyr.
Jag kan verkligen rekommendera detta "mirakelschampo"!
Rekommenderas till: Alla som inte hinner, kan eller har lust med hårtvätt eller bara vill fräscha upp sitt hår!!!!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Volym!!!
2011-02-04 av: Rosita T (ålder: 45-54)
Har provat en hel del torrschampoon, och denna är lätt denna bästa tycker jag. Håret blir som nytvättat fast som dagen efter. Superprodukt när man som jag åker till jobbet kl 05.00 ibland och bara inte orkar tvätta håret. Jag har även använt den innan afterwork... funkar då oxå, luktar mycket gott!!!
Rekommenderas till: Alla!!!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Hjälper verkligen!
2011-01-17 av: Moa S
Jag har nu testat denna under en längre period och är verkligen nöjd! Den hjälper mot oljigt hår och håller det fräscht hela dagen. Dessutom ger den volym i håret, man märker skillnad. Jag har inte testat något annat torrschampo och vill därför testa baptiste, men det kan mycket väl hända att jag går tillbaka till denna. Man kan bli lite vit av den i hårbotten men det går bort väldigt enkelt med en kam. Doften är något stark, men produkten behåller ändå sin 5a för den hjälper verkligen. Den är värd priset! :)
Rekommenderas till: Du som måste tvätta håret många ggr /vecka, du som vill ha mer volym eller vill fixa håret snabbt.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk volymgivare!
2011-01-14 av: Malin Therese (ålder: 15-24)
Detta är förvisso det första torrshampot jag testar, men jag vågar påstå att jag inte har behov av att testa flera heller. Jag har tidigare varit något skeptisk till torrshampo, men eftersom jag tränar rätt ofta och inte vill nöta sönder håret med att tvätta det alltför ofta bestämde jag mig för att pröva. Torrshampot var helt underbart! Förutom att det sög i sig allt fett i hårbotten kanonsnabbt har jag nog aldrig fått sådan volym i håret som shampot gav - vilken bonus! Perfekt produkt att använda om du t.ex vill få till glamorösa och snygga lockar. Tycker produkten är prisvärd då den är ganska dryg och man inte behöver spraya så mycket för att få resultat. Inte blev jag vit och "mjällig" av sprayen heller som jag fasat för då jag är brunett. Rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: Till dig med ont om tid som behöver en snabb bad-hairday räddare-i-nöden!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Favorit
2015-10-27 av: Sofie
Favorit av de torrshampon som jag har testat, mest för att den doftar underbart.
Rekommenderas till: Alla
5/5Fräsch
2013-01-30 av: Sofie
Jag tycker att alla torrschampon som jag har testat (Lee Stafford-- som för övrigt har färgade sådana, Batiste osv) fungerar lika bra på mitt hår, men den stora skillnaden mellan alla är ju doften. Den här doftar verkligen fräscht och gott. Rekommenderas.
Rekommenderas till: Till alla som inte vill duscha håret för ofta.
5/5Absolut ett bra köp!
2012-01-28 av: Mimmi Julia Maria (ålder: 15-24)
Har testat Proffs torrschampo, och den funkar jättebra om man bara vill få bort känslan av fett hår.

Men Björn Axéns gör både håret mindre "fett" och tillför volym, så man verkligen kan arbeta med håret efteråt.
Verkligen ett värt köp, då det räddar många dagar man inte hinner tvätta håret, eller för den delen när man vill sätta upp håret med extra volym, blir väldigt väldigt bra!
Ett riktigt bra köp helt enkelt!
Rekommenderas till: Dom som inte hinner tvätta håret, eller som vill ha en bra volym i håret till uppsättning.
5/5Grym produkt!
2011-02-05 av: Evelina (ålder: 85-94)
jag har testat många torrschampoon, men den här är helt klart den bästa. man får volym, och håret ser så gott som nytvättat ut. ett till tips är att om man är blond och har utväckst så syns den lite minder med hjälp av björn axén torrschmpoo! 70 kr är den absolut värd, så om ni testar den nu kommer ni absolut inte bli besvikna! en riktig hårräddare dag som natt!
Rekommenderas till: alla!
5/5Aldrig mer hästsvans varannan dag...
2011-02-04 av: Frida M (ålder: 35-44)
Att tvätta håret varje dag sliter verkligen på mitt ömtåliga skandinaviska hår och det är otroligt tidsödande att behöva föna och styla håret vareviga morgon! Innan löste jag problemet genom att ha hästsvans varannan dag. Det var inte någon läcker hästsvans heller eftersom håret var fett och tråkigt. Sen jag upptäckte detta styling powder kan jag vänta med att tvätta håret i fyra dagar utan problem!! Jag brukar använda det även på helt nytvättat hår för att få volym och stadga. Och nuförtiden har jag bara matta och snygga hästsvansar med massor av volym. Helt underbart, en riktig tidsparare och hårräddare.
Rekommenderas till: Till alla som lider av tidsbrist på morgonen!
5/5Glöm stripigt hår
2011-01-18 av: Camilla Solweig Alexandra L
Klarar inte mig utan denna produkt!!!! Love it
Rekommenderas till: Alla med längre hår
4/5Bra
2019-02-28 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Älskade inte lukten i början men fick väldigt många komplimanger att mitt hår luktade godis när jag använt den. Tar bort olja helt okej utan att kännas för sträv
4/5Rekommenderas
2012-12-30 av: Nathalie (ålder: 15-24)
Har testat en del torrschampon och detta är absolut en av de bättre! Prisvärd och stort plus för att det finns mindre flaska att ha med sig i väskan.

Det enda jag skulle önska är att mitt annars bruna hår inte skulle bli så vitt, måste "massera" in produkten rätt mycket.
4/5Väldigt bra
2011-05-26 av: Cecilia S (ålder: 25-34)
Efter jag duschat blir mitt hår oljigt redan vid hårbotten den andra dagen.

Det tär håret att tvätta det varje dag så började med "puder" som skulle absorbera bort fettet, och övergick sedan till att testa en del torrshampoosprayflaskor.

Visst, en del fungerade okej men den här kan jag säga är väldigt bra. Andra märken har väl tagit bort det "värsta" men nu ser håret t.om. rent ut. Har även väldigt tjockt rakt hår som vägrar att få volym men detta torrshampoot har gett mig det, helt otroligt när man tittar i spegeln, trodde aldrig jag skulle uppleva volym i mitt platta raka hår.

Jag kan även hålla med vad någon annan sagt att den luktar otroligt starkt (inte äckligt), måste hålla för andan när jag sprutar den och sedan lämna badrummet direkt efter eftersom lukten är så mäktig. Det är dock inte något som sitter kvar, utan endast när man sprejar. Om det inte vore för det skulle den få 5 stjärnor men kommer fortsätta handla denna produkt, enda som hjälper mitt hår.
Rekommenderas till: Inte vill tvätta sitt hår för ofta
3/5Ganska bra
2011-03-21 av: Matilda
Det här torrschampot var ganska bra, det tog bort det feta i håret (detta är det enda jag provat).
MEN jag personligen tycker att doften är alldeles för stark, varje gång jag använder den så måste jag öppna ett fönster för att det inte ska dofta alltför mycket...dessutom tycker jag inte att den gav så värst mycket volym (det kan bero på att mitt hår är lite svårt att styla?) om ens något alls. Möjligen om jag rufsar till håret i hårbotten så blir det lite volym men det håller sig aldrig för mig. Det enda jag tycker att den gör för mig är att ta bort fettet i håret (vilket i sig är toppen så man slipper tvätta det).
Rekommenderas till: De som inte vill tvätta håret med vanligt schampo för ofta.
1/5Dålig
2013-06-15 av: Johanna
Som många skriver så doftar den här grymt starkt. Riktigt penetrerande doft av alkohol som luktar känns så genomfrätande i luftvägarna att du måste avlägsna dig i ren panik från platsen du sprayade på och som någon skrev: öppna alla fönster. Den ger förvisso en LITE matt effekt, under förutsättningen att du använder halva flaskan på en gång. Att det skulle kännas "fräscht" och "rent" i skallen efter man har använt den här produkten är... diskutabelt. Det känns snarare som om man doppat huvudet i mjöl, damm och skit. Kass produkt, kommer inte att köpa igen!
Rekommenderas till: Ingen