search

Blax
Snag-Free Hair Elastics

Blax Snag-Free Hair Elastics
Blax Snag-Free Hair ElasticsBlax Snag-Free Hair Elastics, PinkBlax Snag-Free Hair ElasticsBlax Snag-Free Hair ElasticsBlax Snag-Free Hair ElasticsBlax Snag-Free Hair Elastics
Tipsa en vän
BLAX® hårsnoddar kanske inte ser mycket ut för världen. Men testa dem och du kan inte tänka dig några andra! BLAX® är gjorda av ett smidigt, återvinningsbart plastmaterial med suveräna egenskaper. De behåller samma elasticitet månad efter månad, … Läs mer här

Blax Snag-Free Hair Elastics

BLAX® hårsnoddar kanske inte ser mycket ut för världen. Men testa dem och du kan inte tänka dig några andra! BLAX® är gjorda av ett smidigt, återvinningsbart plastmaterial med suveräna egenskaper. De behåller samma elasticitet månad efter månad, simtur efter simtur. BLAX® blir aldrig sladdriga och slappa i hettan eller stela och sköra av kyla. Varje förpackning innehåller åtta hårsnoddar.

Den engelske hårgurun John Frieda säger: "Våra stylister arbetar ständigt med stjärnornas hår på catwalken och vid filminspelningar. Vi är beroende av våra stylingprodukter och tillbehör och BLAX Hair Elastics kan man lita på".

  • Kan användas flera hundra gånger.
  • Behåller samma elasticitet.
  • Skonsamma för håret.
  • Sitter säkert där du satt dem.
  • Glider ur utan att trassla eller göra ont.
  • Innehåller 8 hårsnoddar (4 mm breda).

Information

Frisörernas favorit
BLAX® är skonsamma mot håret. De sitter säkert där man satt dem och när man tar av dem glider de ur - utan att trassla, göra ont eller dra med ett enda hårstrå. De passar alla håruppsättningar eftersom de är närmast osynliga. De enastående egenskaperna gör att BLAX® hör hemma hos de professionella och finns att köpa hos ledande frisörer.

Bara en är äkta
När en produkt är genial dyker kopiorna upp och BLAX® har efterliknats i all oändlighet. Ingen kopia kommer dock i närheten av BLAX® kvalitet. Några är för små och för tajta - de brister eller mister elasticiteten efter en enda gång. Andra går sönder vid minsta påfrestning, till exempel när de dras ur vått hår. Det finns ett hav av kopior men bara en äkta BLAX®.

Vilka hår passar BLAX®?
Har du väl provat BLAX® kommer du aldrig att använda något annat. Skonsamma BLAX® är ett måste för dig som har tunt och fint hår och för dig som har hästsvans eller sätter upp håret varje dag. Snodden är oumbärlig för dig som simmar och tränar. Ingen som är håröm. barn eller vuxen, kan klara sig utan. BLAX® förvandlar en daglig pina till en skön upplevelse.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Blax Snag-Free Hair Elastics

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Har slängt alla mina gamla hårsnoddar
2010-10-04 av: E
Jag trodde inte att BLAX skulle vara särskilt bra. Har använt en enda snodd så gott som dagligen i tre-fyra månader och tycker att den är lika bra idag som den var som helt ny. Tidigare hade jag hårsnodd-glidnings-problem, dvs. att hårsnodden gled ner på hästsvansen efter ett par timmar. Blax däremot sitter som berget. Jag tycker också att den är skonsammare mot håret än vanliga hårsnoddar. Jag rekommenderar den varmt.
12 av 12 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Super!
2011-01-12 av: Johanna M
Äskar dessa!
Köpt både svarta och genomskinliga. Finns minus med båda tyvärr... De svarta (iaf det paketet jag har) går sönder snabbt, tror det har med färgen att göra, de verkar inte riktigt lika töjbara liksom. De genomskinliga är jättebra, men de är lätta att slarva bort... Är kanske inte ett så stort minus, men ett paket är lite väl dyrt faktiskt eftersom man måste köpa nya efter ett tag. (Om man inte kommit på nåt bra sätt att ha koll på dem på? Nån som har en idé?)
Snoddarna är lätta att sätta i håret, lätta att ta ur. Luggas inte, enligt mig iaf. Sitter bra i håret.

De hade fått fem stjärnor om de svarta inte gått sönder så lätt & snabbt, och om paketen hade haft bättre priser.

Rekommenderar absolut dessa till alla. Speciellt de som har tunt hår ska vara försiktiga med sitt svall och ALDRIG använda såna där snoddar med metallbitar på! De sliter nämligen av hårstråna. Köp BLAX istället!
Rekommenderas till: Den som vill skona håret o ha snygg, diskret snodd
6 av 6 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar Blax!
2017-07-09 av: Elin (ålder: 25-34)
Så bra! Brukar inte lita på hypade produkter, men då mitt hår aldrig vill sitta uppe med vanliga hårband testade jag dessa. De glider inte ut, fastnar inte i håret utan går att "slita ut" om en t.ex har haft det i en knut. Har nog haft samma förpackning i ett år, och är tre kvar oanvända. Går sönder ibland, men kanske är var fjärde månad som max. Tycker verkligen om dessa, gav dem till min mamma i julklapp och hon älskar dem också, även om hon var skeptisk "eftersom de var så små".

Det enda dåliga skulle nog vara att de är lite tighta att ha runt handleden när de är precis nya. Men det är nog allt.
Rekommenderas till: Alla som gillar att ha uppsatt hår.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Överraskning
2011-01-06 av: Lina Maria E
Vill helt enkelt inte vara utan Blax längre.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Toppensnoddar
2013-05-27 av: Emmy (ålder: 15-24)
Håller i vått & torrt! Har väldigt tjockt och tungt hår men dessa håller en knut på plats hela dagen. Stort plus för utförandet = produkten är snygg & diskret. Enda minuset är att de är så otroligt små att man inte kan ha dem runt handleden.
Rekommenderas till: Alla som letar efter en kraftfull och snygg hårsnodd
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra, men små!
2011-08-07 av: Emma P (ålder: 15-24)
Köpte dessa helt och hållet för lovorden om att inte slita på håret, och det gör de ju inte heller, fyra stjärnor för det! Men för mig som har ganska tjockt hår är de lite väl små, skulle behövt en storlek större eller alternativt att de gick att töja ut mer. Får runt snodden två varv, och det är besvärligt ändå. Ett varv lossnar för lätt. Perfekt till långa flätor dock, då snodden knappt syns och tofsen ju är tunnare där man avslutar flätan. Har svårt att se att de skulle gå sönder, om man nu inte drar med all sin kraft, men det skulle väl också slita på håret? Nåja, fyra stjärnor, underbart att någon uppmärksammar slitaget hos något så litet som tofsar!
Rekommenderas till: Ni som inte har jättetjockt hår.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Perfekta!
2011-02-01 av: Johanna (ålder: 15-24)
Har enbart använt Blax sedan jag köpte dem i augusti 2010.
Har bara använt två stycken än så länge och jag tycker de är mycket bättre än vanliga snoddar.

Jag har väldigt tjockt hår och med vanliga har det knappt gått att få till 3 varv utan att snodden spricker, men med Blax fungerar det utan problem.
Visst de drar ut sig men drar ihop sig bra om man låter dem ligga ett tag.

Håller med om att man lätt tappar bort de små rackarna (genomskinliga),
man får hålla koll så fort man tar ur dem ur håret, dock är det perfekt om man vill ha en uppsättning där snoddarna inte syns :)
Rekommenderas till: Den som är trött på att snoddarna går sönder och sliter på håret.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Sitter som berget
2011-01-30 av: Sara Anna Maria (ålder: 25-34)
Blax är jättebra när man vill ha en snodd som sitter kvar på plats i håret utan att glida ner.
De håller formen jättebra, går inte sönder, men tyvärr försvinner de rätt lätt... Men det är ju inte deras fel.
Jag använder dock fortfarande vanliga snoddar också, för att de är lättare att ha nära till hands (runt handleden).
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Så otroligt besviken!
2014-07-04 av: Johanna (ålder: 15-24)
Dessa snoddar (provat amber och ocean) och de är från början så små att de knappt går använda och än minera bära runt handleden. Mitt hår är ganska tjockt men med fina, tunna hårstrån och dessa snoddar trasslar in sig, gör ont samt att det följer med hårstrån när man tar ut hårsnodden! Var jättenyfiken att prova dessa då de verkar ha fått så bra recensioner, men inte från mig, dessa kommer jag aldrig köpa igen. Finns såå många snoddar som är betydligt bättre och skonsammare mot håret.
Rekommenderas till: De som hatar sitt hår
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bättre än förväntat
2018-02-17 av: Sofia
Jag var skeptisk till denna produkt, då de såg väldigt små ut. Men de fungerar över förväntan.
5/5Älskar!
2017-10-03 av: Helena F
Jag tycker att Blax hårsnoddar är superbra! De har bra grepp om håret utan att orsaka onödig skada. Förut brukade jag ha de genomskinliga snoddarna, men nu kör jag med färgade så är det inte lika lätt hänt att man slarvar bort dem :)
Rekommenderas till: Alla med hår
5/5Bra
2017-08-15 av: Sofia
Måste erkänna att jag var skeptisk till att ha gummiband i håret, då jag alltid har kopplat samman det med att de fastnar i håret och liknande problem. Men det behövde jag inte oroa mig för med de här. Fungerar väldigt bra, och fastnar inte.
5/5Super bra
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Dessa är jätte bra och skonsamma. Är man rädd om sitt hår är dessa bra att använda. De är jätte bra att sätta i flätor. Enkla att fästa och sitter bra. De syns inte heller och sitter inte hårt som vanliga tofsar. Jag är jätte nöjd med dessa och har köpt flera ggr. Kan lätt försvinna när de inte syns så bra dock.
5/5Enda hårsnoddarna som gäller.
2017-07-21 av: Annelie
Finns inga andra hårsnoddar i mina ägor längre, de här är helt klart bäst! Haft otur att någon varit lite skadad från början och därför gått sönder rätt snabbt, men i vanliga fall håller de flera månader tills man råkar töja ut dem för mycket. Håller ihop mitt hår bättre än andra snoddar och inga problem med att de trasslar in sig eller gör ont.
5/5Kan inte leva utan!
2014-11-12 av: Michaela E (ålder: 25-34)
Jag har tjockt självlockigt hår som lever sitt eget liv. Jag kan inte leva utan mina Blax!
Köpte ett paket för drygt ett år sedan och kör fortfarande på samma - enda anledningen till att köpa nya är för att man tappar bort dom.

De fastnar inte i håret, man får inte samma tydliga "veck" där hästsvansen har varit när man släpper ut håret och den sitter framförallt fast! Aldrig mer behöver jag gå och spänna hästsvansen 20 gånger om dagen för att den ska sitta där den ska.
Rekommenderas till: Alla! Tjockt hår, tunnt hår - Blax är räddaren i nöden för alla.
5/5Världens bästa hårsnoddar!
2013-08-31 av: Johanna R (ålder: 35-44)
Jag bara älskar dessa hårsnoddar! Jag har de i svart, rosa, genomskinliga och ocean/aqua. Jag har slängt alla mina gamla snoddar, inget sitter så bra som Blax! Enda nackdelarna är att de har en tendens att försvinna (framför allt de genomskinliga) och att det ibland fastnar lite hår i snodden när jag tar ur de ur håret. Men de är som sagt toppenbra, bara köp! :-)
Rekommenderas till: Alla som vill ha en hårsnodd som sitter bra
5/5Jättebra!
2013-07-01 av: Sarah V
Använder bara dessa nu!!
Rekommenderas till: Alla som använder hårsnoddar
5/5Mirakelprodukt!
2013-03-07 av: Matilda (ålder: 25-34)
Vart har detta hårbandet varit i hela mitt liv?! Detta måste vara bland det bästa som hänt mig! :) Efter 25 år är äntligen hårbands-eländet över! Hårband som trasslar in sig, hårband som glider av, hårband som försvinner i håret, hårband som gör ont - Ett minne blott! Detta måste vara mitt bästa köp någonsin. Ett FANTASTISKT litet mirakel är detta hårband. Man kan dra i håret med det hur mycket som helst utan att det gör ont. När man ska ta av det så känns det ingenting. Det bara glider av utan att trassla in sig eller göra ont på vägen ner (har väldigt tjockt och "trassligt" hår). Och framförallt: Håret sitter där det ska!! Alltid! En mirakelprodukt som jag aldrig kommer kunna leva utan.
Rekommenderas till: Alla som har ett hår!!
5/5Helt grymt bra!
2012-12-08 av: JAS
Visst de är ganska små, de ser inte mycket ut för världen och de är lätta att tappa bort men i håret gör de UNDERVERK!

Jag har använt dessa i flera år nu och de är fantastiska små skapelser. Jag har haft jättelångt tjockt hår (massa extensions), normaltjockt långt hår (utan extensions), jätteuppklippt och nu har jag en page och de funkar lika bra vilken typ av hår och klippning jag haft. Glider inte ur, skaver inte, sliter inte, lätt att gömma i håruppsättningar eller så kör man med rosa för att synas! Kan också tänka mig att de funkar splendid på barnhår men har ingen egen erfarenhet av detta.

Liten heads up dock, har man mycket dreads eller någon annan sorts modifikation på håret så att "svansen" blir knytnävstjock eller större fungerar de nog inte för att de är för små helt enkelt, men på allt mindre än så är de guld.

BÄSTA hårgrejen jag äger!
Rekommenderas till: alla som sätter upp håret nån gån på något sätt!
5/5Helt oslagbara!
2012-11-28 av: Sabina (ålder: 25-34, www.valpen.tk)
Aldrig någonsin att jag köper en vanlig hårsnodd igen! BLAX är det bästa jag provat, och då har jag tunt fint hår som normalt sett gör allt det kan för att åla sig ut hur jag än sätter upp det. Om jag gör en tofs på morgonen håller den sig ända till kvällen, trots jobb och träning. Behöver aldrig ''dra åt'' tofsen under dagen, BLAX sitter som berget och sliter inte av några hårstrån när den tas ut.
Rekommenderas till: De är så bra att jag tillochmed skulle rekommendera dem till någon som är skallig :)
5/5Man behöver inget annat!- värt vaje krona!
2012-10-02 av: Elsa E (ålder: 25-34)
Har insett att dessa håller förevigt, köpte mina i mitten av juni, den jag började använda då är fortfarande den jag använder idag! Den har inte sönder ännu, den har bara tötjs ut några millimeter! ;-)
Jag har därför insett att alla de strunt-snoddarna jag brukade köpa från bl.a H&M är passé. Flax har snoddar som aldrig glider av, de lossnar inte av "misstag", de brister inte, och om man töjs faktiskt inte ut så man skulle kunna tro att plast/gummi normalt sett gör, men allra främst passar de både tjockt och tunt hår, passar till vanlig hårtofs som knut-/håruppsättning.
Väl värda sina pengar!
Rekommenderas till: Alla!- även killar med långt hår som önskar ha det uppsatt av olika skäl (sport, arbete, etc.)
5/5Super!
2012-09-15 av: Sofia C
Jätte bra skonsamma hårsnoddar med kvalite.

Köp. :-)
Rekommenderas till: Alla.
5/5BÄST
2012-08-26 av: Isabelle (ålder: 15-24)
Måste få slå ett slag för den här produkten. Har haft två omgångar av de genomskinliga nu och fullkomligt älskar dem. Håret sitter verkligen på plats HELA dagen och de trasslar inte in sig. Håller länge utan att töja ut sig, det sämsta är att de är lätta att tappa bort.. Ganska dyra men ack så värt det!
Rekommenderas till: alla som vill ha den perfekta hårsnodden
5/5Riktigt bra!
2012-07-02 av: Catarina (ålder: 35-44)
Måste alltid sätta upp håret då jag ska sova.
Då jag har ganska kort hår som precis räcker till en tofs, som dessutom är mjukt och fint, är det svårt att hitta snoddar som sitter kvar och håller håret på plats. Tills nu!
Blax gör jobbet. Håller håret på plats och glider inte ur, men är ändå lätta att ta ur. Toppen!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en riktigt bra hårsnodd.
5/5Fit for fight!
2012-06-30 av: Katherine A (ålder: 15-24, nattstad.se/altmann)
Här snackar jag om en redig gummiband! Jag önskar jag hade denna mirakelsnodden under lumpen, men helt underbart nu när man jobbar ett fysiskt ansträngande och stressigt jobb. En hårsnodd kasade alltid ner, har ca 55 cm tjock hår. Behövde bara dra till hästsvanesen en gång under 8 timmar, satt verkligen som berget! Dock vet jag inte riktigt hur hälsosamt denna är, jag sover gärna med uppsatt hår och kommer då byta ut till en tygsnodd under tiden jag ska sova iallafall.
Köpte den bruna och var perfekt färg för mitt hår. Hade velat klicka hem fler men det får bli senare.
Rekommenderas till: Alla, både de för tunt och tjockt hår!
5/5Funkar!
2012-02-17 av: Fanny S (www.franklymydear.se)
Köpte både rosa och genomskinliga och de funkar verkligen! Mindre slitage på mitt hår som lätt blir slitet, sitter som berget och en snodd håller i månader!
Rekommenderas till: De som inte villa slita på håret och slippa dra snodden på plats varannan minut.
5/5Hands down bästa snoddarna jag någonsin testat!
2012-01-15 av: Sylvia Annika Wendela S (ålder: 25-34, tyrannika.blogspot.com)
Jag kommer aldrig mer att köpa vanliga snoddar, från och med nu är det bara Blanx som gäller för mig. De sitter perfekt i håret och är samtidigt enkla att ta ur, fråga mig inte hur det går till men det är sant!
Mitt hår är långt, tjockt och vågigt och jag har inte haft ett enda problem med storleken på snoddarna. Jag har så svårt att tänka mig att någon kan ha problem med dom, jag har självklart inte världens absolut tjockaste hår men jag har heller inte träffat någon som skulle ha nämnvärt tjockare. Ingen av mina snoddar har nånsin gått sönder heller.
Jag har testat tre färger, rosa, svarta och bruna, alla har varit lika bra.

Det absolut bästa med snoddarna är att mitt hår blivit ännu snyggare av dem. Jag är väldigt noga med håret, tvättar det inte för ofta, torkar det aldrig med fön/hårtork och använder ingen värmestyling men förr fick jag ändå slitage på håret i nacken av mina snoddar (jag vet att det är för att jag sätter upp håret för ofta :D) men sedan jag började med de här snoddarna har den nötningen jag hade helt försvunnit/vuxit ut och inget nytt slitage har uppkommit!

Jag är helt kär i dom här snoddarna <3 Jag skulle kunna önska att de var lite billigare men jag tycker ändå att de är värda att investera i.
Rekommenderas till: Alla. Precis alla som vill få ett snyggare och mer hälsosamt hår.
5/5Love it!
2011-12-31 av: Micaela Britt-Marie Å (ålder: 15-24)
Har slängt alla mina gamla... De här sliter verkligen inte med sig hårstrån (alla andra sliter med sig minst fem av mina). Och de sitter väldigt skönt, då jag känner att andra sitter jättehårt och nästan drar mig i håret pga min känsliga hårbotten. Jag köpte de genomskinliga och tänkte köpa alla andra färger också!
Rekommenderas till: Alla som har känslig hårbotten och inte vill ha hårsnoddar som drar en i håret hela tiden
5/5Superbra!!
2011-09-30 av: Linda L (ålder: 25-34, missmysan.bloggplatsen.se)
Läs recensionen här! http://missmysan.bloggplatsen.se/
Rekommenderas till: Alla som inte vill slita ut sitt hår, och som vill ha snodden på plats. =)
5/5Bäst!
2011-08-08 av: Liliana
Jag köpte de genomskinliga efter att ha läst att de svarta inte är lika bra.

Jag har väldigt tjockt hår och har aldrig haft en hårsnodd som inte har gått sönder, ända tills jag köpte Blax hårsnoddar.
Hårsnoddarna är små, men det går att vrida dem flera varv runt håret utan att de går sönder. Man behöver inte vira dem så många gånger runt håret som med vanliga, de håller håret bra och glider inte ner som andra gör. De är lätta att ta ur håret igen och fastnar inte.
De återfår formen efter att man har använt dem.

Se bara till att förvara dem på en säker plats, de är väldigt lätta att tappa bort!
Rekommenderas till: Alla som brukar sätta upp håret
5/5Superbra
2011-02-21 av: Linda
Kan inte leva utan dem, är de enda s´noddarna jag använder numer.
5/5Bästa hårsnoddarna!
2011-01-23 av: Sofia (ålder: 15-24)
Som blekt blondin är dessa perfekta! Luggas inte och superlätta att sätta i och dra ur! Syns knappast och perfekta att ha i en håruppsättning, dom sitter som berget när man satt dom på plats. Super, super, super!!
Rekommenderas till: Alla!
4/5Mycket bra
2017-08-29 av: Nadia K (ålder: 25-34)
Använder dessa tofsar sen några år tillbaks, tycker de är jättebra till mitt långa normaltjocka hår. De genomskinliga är enligt mig lättast att tappa bort men de som håller bäst. Töjs ut efter användning men håller mycket bra enligt mig. Min syster som har väldigt tjockt hår tyckte inte de funkade bra på henne.
Rekommenderas till: Alla som inte vill slita på sitt hår i onödan.
4/5Sitter som berget!
2014-11-14 av: Fanny L (ålder: 25-34)
Sitter superbra.
Enda minuset är att de går sönder snabbare än jag trodde. Kan vara mina naglar som gör att det blir jack i gummit som gör att de till slut går sönder.
4/5Dyra, men bra
2013-08-25 av: Eleonor
använder de genomskinliga vilka är jättebra.
Håller verkligen bra.
men jag tycker kanske inte att de känns sådär jätteskonsamma mot håret. Jag räknar med att de är som andra snoddar utan metall. Dock glider inte dessa lika mycket.
Ett minus är såklart priset, vilket är i högsta laget.
4/5KÖP
2013-05-31 av: Johanna S (ålder: 15-24)
Köpte dessa i brunt efter att ha läst alla kommentarer. Jag tänkte, kan det verkligen vara så stor skillnad på dessa och vanliga tofsar? Oj vad jag hade fel. Fick hem dessa och såg att det endast var 8 fjuttiga tofsar, men efter jag satt upp håret så sitter tofsen hela dagen utan att man måste "dra till" tofsen för att den blir lös. Tofsen sitter som berget hela dagen utan att slita på håret eller att det blir för spänt i huvudet. Ett plus också för att dom finns i olika färger. Minuset är väl priset, men det är dom värda!
Rekommenderas till: alla
4/5aldrig med vanliga snoddar
2012-08-22 av: s
När jag började använda dem tyckte jag dem var överskattade. Nu när alla mina har försvunnit (dom genomskinliga har ju en tendens att göra det) och jag börjar använda vanliga snoddar fick jag lite smått panik, dom är ju hemska. dom håller inte ihop toffsen alls som blax snoddarna gör. och jag gick runt och kände hur metall grejen skulle slita mitt hår. Måste snabbt skaffa mig nya nu. Men ja dom försvinner, köper mig två paket. Dom töjer ut sig rejält men förlorar inte elasticiteten.
Rekommenderas till: alla
4/5Bra snoddar
2012-08-18 av: Leyla B (ålder: 25-34)
Jag fick mina BLAX med posten igår, så kan nog inte uttala mig utifrån ett långsiktigt perspektiv. Men fördelen som jag märker med dessa redan nu är att dom sliter mindre på håret (eftersom den lilla metallbiten som finns i dom flesta snoddar saknas hos BLAX) och att hädtsvansen sitter på plats under en längre tid jämfört med vanliga snoddar. Dock har jag inte märkt att snodden bara glider av håret när det ska av, men det kanske har att göra med att snodden är väldigt liten (och tajt) och jag har relativt tjockt hår. Men hittills bara bra!
Rekommenderas till: Alla som vill att hästsvansen sitter på plats samt vill ha mindre slitage.
4/5Mycket bra
2012-08-05 av: Emma K
Mycket bra snoddar som de första två-tre användningarna känns lite stela men sedan blir mjuka och följsamma utan att hästsvansen "faller ner". Sitter hela dagen utan problem. Litet minus för att de marknadsför att de inte ska dra med sig hår, visst det är mindre än med vanliga snoddar men lite hår följer allt med. Priset känns något i överkant men givet att man inte tappar bort snoddarna så borde de hålla länge.
Rekommenderas till: Alla
4/5Mycket bra
2012-02-08 av: Emilia (ålder: 15-24)
Mycket bra snodd, använder den svarta och den har aldrig gått sönder för mig! Det dumma är att de är lätta att tappa bort dock. =/
4/5Jättebra!
2012-01-29 av: Nadiamina (ålder: 25-34)
Jag tycker Blax snoddar är jättebra, de ser väldigt små ut men är mycket töjbara och hållbara! När jag hade de genomskinliga var det enda problemet egentligen att de kunde vara lätta att tappa bort, man kan inte ha de runt handleden som jag iallafall brukar göra m vanliga hårsnoddar. Passar till alla frisyrer och ett paket räckte iallafall länge för mig innan jag råkat tappa bort dem samt kanske några som gick sönder efter mycket användning. Nu har jag de rosa får se om jag kan hålla reda på dem bättre ; )
Rekommenderas till: Alla som behöver bra hårsnoddar, som kanske innehar allt för tjockt hår!
4/5Jättebra!
2011-10-25 av: Anna (ålder: 25-34)
Rekommenderar verkligen de här! Måste erkänna att jag var en aning skeptisk i början, eftersom man har hört att gummiband är dåligt för håret. Men håret sitter på plats HELA dagen och det spänner inte i hårbotten.
De kanske är lite dyra, men de håller i alla fall sin elasicitet. De blir uttöjda efter ett tag, men det är inget som försvårar dess syfte.
Dock så har de en förmåga att slarvas bort lätt...
Rekommenderas till: Alla!
4/5Är det möjligt???
2011-08-30 av: Virginia A
Jag öppnade min förpackning med BLAX och tänkte "Knappast!!!" Små, genomskinliga och smala... Fanns ju inte en chans att de skulle hålla! Och att de inte skulle trassla in sig i håret... Men de är verkligen superbra! Jag har långt och tjockt hår och de håller alldeles utmärkt. Det enda jag märkt är att de töjer sig efter ett tag, men jag tycker helt klart att det är värt att lägga pengarna på och byta ut alla snoddar hemma... Dessutom har inte BLAX några vassa metall-skarvar som sliter på håret!
Rekommenderas till: Alla som är rädda om sitt hår!
3/5Håller håret på plats.
2018-09-05 av: Lil (ålder: 35-44)
Håller håret på plats utan att slita på det, dock minus för att den töjer sig jättemycket med tiden.
3/5Toppen!
2018-04-29 av: Linda L
Dom enda snoddarna som håller upp mitt tunga och tjocka hår.
Nackdelen är att dom tappar form rätt fort.
3/5För hållbar hästsvans
2018-04-05 av: Anna Ö (ålder: 25-34)
Har mer eller mindre slutat använda andra snoddar och hårband efter att jag upptäckt dessa. Jag har fint och flygigt hår som vanliga hårband gärna glider av. Dessa sitter som berget och både hästsvansar och knutar sitter där de ska hela dagen. Dock finns två negativa aspekter: mitt fina hår tenderar att snurra sig runt hårbandet och fastna, så de är definitivt inte helt "snag-free". Dessutom tenderar de att efter ett tag blir uttöjda och till slut går sönder. Detta är efter längre tids användning men de har ändå kortare livslängd än vanliga snoddar. Trots detta så har de blivit en go-to för mig eftersom de helt enkelt håller håret på plats bättre än någon annan snodd!
Rekommenderas till: Den med fint hår som vill ha en snodd som håller knuten på plats.
3/5Bra men inte värda priset
2013-08-24 av: Jonna N (ålder: 15-24)
Har tjockt hår och de var så små att det var svårt att sätta upp håret med dem utan att det blev knöligt. Annars sitter de bra när de väl är på plats, drog med sig några strån när jag tog ut den dock. Har inte uppsatt hår så ofta att det är värt priset för dessa snoddar, nöjer mig med vanliga utan metall, de är lättare att använda och funkar bra på mitt hår.
Rekommenderas till: Alla med lite tunnare hår.
3/5Köp inte dem svarta!
2013-03-19 av: Ella J (ålder: 15-24)
Blev en stor besvikelse när jag fick hem mina :( dem gick sönder DIREKT!
Har dock inte provat någon annan färg. Dem är verkligen jättebra när man har dem i håret iaf! :)
Rekommenderas till: Alla
1/5?
2017-06-29 av: M.S (ålder: 25-34, TheVintageWoman.se)
Förstår inte grejen med dessa. De är för små för att sätta upp håret i en hästsvans och är som vilka gummiband som helst, bara lite glansigare.
Rekommenderas till: Ingen
1/5Besviken
2015-10-27 av: Sofie (ålder: 15-24)
Fick höra så positiva saker om de här snoddarna men blev väldigt besviken, så jag använder mina gamla vanliga nu. Har de genomskinliga och blev förvånad över hur små de var, och inte särskilt töjbara. Jag upplever att hår slits av, även om det står att det inte ska göra det.

Jag har medeltjockt, skandinaviskt hår och kan inte vira snodden, kan bara forma håret till en hästsvans med händerna och sedan trä på snodden som den är.
Annars om jag virar den en gång som en vanlig hårtofs, sitter den alldeles för tajt och hår slits av när jag tar ur den. Men om jag bara lämnar den som den är utan att vira så sitter den för löst.
Vet inte hur man ska bära sig åt för att de ska fungera så bra som folk säger, kan inte förstå vad jag gör fel. Snoddarna ligger bara i skåpet och jag fortsätter med snoddarna från mataffären.
Rekommenderas till: Utifrån mina upplevelser, ingen.
1/5Besviken
2015-03-23 av: Tess
Hade hört mycket gott om dessa hårsnoddar, så beställde ett gäng, men blev tyvärr besviken. Har långt (till midjan), tjockt och glansigt hår, så den håller inte uppe en tofs en hel dag, glider ner som andra snoddar. Jakten fortsätter efter den perfekta hårsnodden :-)
Rekommenderas till: Till dem som har halvlångt och inte så glatt hår.
1/5Otroligt missnöjd
2013-08-14 av: Susanne
Jag hittade denna produkt då jag bläddrade bland storsäljare och tänkte, wow! Med detta betyg och så många bra recensioner måste snoddarna vara toppen. Jag beställde två förpackningar genomskinliga och fick hem dem med höga förväntningar. Men. Oj, så besviken jag blev. Snoddarna är så galet små så jag knappt kan få dem runt fingrarna för att kunna sätta i dem i håret. Får dem max två varv, och då har jag inte så tjockt hår. Med två varv sitter dem också så hårt att det stramar och drar i hårbotten. Jag tycker heller inte att dem är alldeles enkla att dra ur utan känslan att det sliter i håret.

Jag brukar även variera mitt hår mellan uppsatt och utsläppt under dagen, och med storleken på dessa vet jag inte vad jag ska göra av dem när jag har håret utsläppt. Att lägga en genomskinlig hårsnodd i handväskan skulle inte vara så smidigt. Med några storlekar större så dem går att ha runt handleden och blir lättare att få fast i håret skulle dem få ett mycket bättre betyg.
Rekommenderas till: Ingen
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Sämsta hårsnodden
2013-07-13 av: Eva (ålder: 25-34)
Sämsta hårsnodden någonsin, är som att ha en vanlig gummisnodd! Gör så ont och trasslar sig när man ska ta ut den.
Rekommenderas till: Ingen
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.