search

Blinc
Heated Lash Curler

Blinc Heated Lash Curler
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Heated Lash Curler är en helt ny ögonfransböjare som lätt och skonsamt böjer dina fransar med hjälp av värme på sekunden. Enligt tidningen Elle så älskar Kate Moss den. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Blinc Heated Lash Curler

Heated Lash Curler är en helt ny ögonfransböjare som lätt och skonsamt böjer dina fransar med hjälp av värme på sekunden. Enligt tidningen Elle så älskar Kate Moss den.

Den behändiga designen gör den lätt att använda och ta med sig (även i den minsta handväskan). Blinc Heated Lash Curlers temperaturkontroll och utformade skydd gör den enkel och säker att använda. Allt som behövs är ett vanligt batteri (AAA), vilket medföljer i paketet.

Värme har sedan länge använts för att locka håret på huvudet, samma metod används här för att locka ögonfransarna. Tänk på att alla har olika franshår och för dem som har svårare fransar tar det längre tid innan man uppnår önskat resultat så upprepa proceduren tills fransarna uppnår önskad form. Tänk på att böja fransarna innan mascaran appliceras.

Användning

1. Ta av hylsan som skyddar "curlern".
2. Ta bort rengöringsborsten från curlern innan du börjar.
3. Öppna upp batteriluckan genom att skjuta den ifrån 'curlern', sätt i ett batteri och återförslut luckan.
4. Starta "curlern" och vänta tills LED indikatorn ändrar färg från Röd till Gul. Se till att den blir varm innan du använder den.
5. Börja att böja fransarna i mitten och sedan tar du fransarna på varje sida. Borsta uppåt samtidigt som Du pressar curlerns uppvärmda kam i tre sekunder. Fortsätt att borsta uppåt och håll curlern vid topparna på ögonfransarna och försiktigt pressa ögonfransarna bakåt och håll detta i ytterligare tre sekunder. Testa dig fram med olika mängd tryck på fransarna.
6. Upprepa denna process tills du uppnått önskad böj på fransarna.
7. Stäng av curlern när du är färdig och sätt tillbaka skyddet för kammen.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Blinc Heated Lash Curler

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra produkt
2011-05-05 av: L (ålder: 25-34)
En fantastisk produkt, jättelätt att använda. Man bara kammar långsamt ögonfransar. Man ler sig tekniken snabbt so att det går att använda produkten av vem som helst. En sak till bara - batterierna tar slut snabbt (eller det är jag som använder curler så flitigt) i vilken fall som helst rekommenderar jag att använda landningsbara batterier.
Rekommenderas till: Till alla som vill att fransarna ska se ut längre och finare.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Grym
2018-09-07 av: Lil
Lätt att använda och får mina korts raka fransar att hålla böjen hela dagen. Obs att den ska användas efter mascara lagts på.
5/5Du kommer inte ångra dig
2017-02-09 av: Emilia (ålder: 15-24)
Väldigt nöjd!
5/5GRYM!!
2013-12-09 av: Karolina B (ålder: 15-24)
Denna är helt fantastisk! Jag har provat andra värmeböjare tidigare som också är väldigt bra, men det som skiljer denna mot de andra är att med den här kommer du åt minsta lilla ögonfrans som ligger och gömmer sig och du får en rund böjning! Jag är supernöjd!
Rekommenderas till: Till ALLA
5/5Underbar :)
2013-01-04 av: Madeleine L (ålder: 25-34)
Är riktigt glad att jag hittade denna ögonfransböjare! Funkar super både utan och med mascara på fransarna och är väldigt lätthanterlig. Köp den!!! Helt klart värd pengarna.
Ångrar inte detta köp för en sekund!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Grym!
2012-06-18 av: AorPrincess (ålder: 15-24)
Har velat ha en sån här jättelänge nu och blev glad när jag hittade en för ett lagom pris och jag måste säga att jag tycker den är fantastisk!! Fast jag använder den på "mitt eget lilla vis", först och främst så har jag aldrig gillat att använda ögonfransböjare INNAN mascaran. Först och främst så har jag väldigt korta ögonfransar och jag gillar att använda mycket mascara. och använder jag böjen innan så böjs de på fel sätt liksom. Så jag har alltid böjt efteråt, plus att det håller bättre, och så var det även med denna. Använder den efter mascaran och lustigt nog så tycker jag att den böjer MYCKET mer om man vänder på den. Alltså man har inte den sidan som ser ut som en kam mot fransarna utan baksidan. Jag tycker inte att det hände någonting alls med 'rätt ände' och när jag vände på den så... herregud.. jag är förälskad i denna produkt kan jag säga!
Rekommenderas till: Definitvt alla!
3/5Bra men krävs tålamod
2019-06-04 av: Anna L (ålder: 25-34)
Den ger absolut inte samma resultat som en vanlig böjare men den ger endå något naturligt resultat. Dock är den lite svår att jobba med så det tar ett tag innan man lär sig och man bör ha bra med tålamod då det tar en bra stund å få böjda fransar. Så den är inget för den som har bråttom. Sen ska man vara försiktigt så man inte kommer för nära huden för det Gör ont för den ömtåliga huden vid ögat.
Rekommenderas till: Till den som har tid och önskar naturligt lätt böjda fransar
2/5Nja
2019-06-11 av: Sarah S
Okej, jag har väldigt korta fransar eftersom dem blivit slitna av lösögonfransar. Mina är dessutom väldigt tjocka. Så tyvärr hade jag problem att få dem böjda.
Jag blinka när jag försökte böja fransen och så brände jag mej lite lätt varje gång. Tror nog jag får öva men det är bättre resultat och går snabbare med en vanlig curler. Det står i instuktionen att man ska böja dem FÖRST och lägga mascara på sen. Så det är nog säkrast att göra som det står även om jag läst att andra gör tvärt om.