Blinc
Mascara Amplified

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Mörk brun 8.5 ml
Beskrivning

Blinc Mascara Amplified

Blinc Mascara Amplified är en uppdaterad version av Blinc Mascara, som ger extra mycket volym och längd till dina fransar men fungerar på samma unika sätt! En perfekt mascara till dig som ställer höga krav och som vill ge dina fransar bästa möjliga volym!

Blinc Mascara är en helt unik mascara som bildar pyttesmå "tuber" runt varje ögonfrans. Trots regn, gnuggande och tårar så sitter den kvar utan att rinna eller flyta ut. Nu behöver man alltså inte längre stå ut med att pensla fransarna med oljefärg (som traditionella mascaror) som flagar, irriterar och ofta färgar ytan under ögat svart.

Ännu en unik egenskap med Blinc är den geniala och skonsamma borttagningen! Bara genom att kombinera ljummet vatten och fingerlätt tryck på fransarna så avlägsnas all mascara utan att lämna några rester. Du kommer t.o.m. att se de små tuberna i handen efter att de glidit av fransarna. Efter borttagningen är dina ögon helt rena, och detta utan varken tvål eller makeup remover.

Innehåll: 8,5 ml

 

FAQ

Ger Blinc Mascara volym och längd till fransarna?

Absolut, eftersom mascaran formar sig som små tuber runt varje ögonfrans så bygger den både volym och längd, perfekt till vardags. Men för extra effekt bör man bygga upp fransarna med Blinc Primer innan. Med Blinc Primer kan du välja om du vill ha en naturlig look eller en mer dramatisk stil à la Hollywood, effekten beror på hur många lager du väljer att applicera.

Är mascaran vattenfast?

Nej, den är bättre än så! Vattenfast mascara sitter ofta så hårt att den kan vara besvärlig att få bort, det krävs både makeup remover och en rejäl portion tålamod. Vissa removers är tuffa mot den känsliga huden kring ögonen och bör därför inte användas varje dag. Blinc Mascara sitter i många fall bättre än vanliga vattenfasta mascaror men är mycket lättare att tvätta bort. Med en kombination av mycket vatten och lätt tryck med fingrarna så glider de små tuberna skonsamt av fransarna utan att lämna några rester.

Rinner mascaran om jag gråter?

Nej, tårar ger inte tillräcklig väta för att lossa de små mascara tuberna. Det krävs en kombination av mycket vatten och lätt tryck för att få tuberna att lossna och glida av fransarna. Även om någon skulle lossna så är det bara att torka bort dem. Du riskerar aldrig att få de berömda ”tvättbjörnsringarna” under ögonen, mascaran kan aldrig rinna eller lämna några färgrester på huden.

Ska man böja fransarna före eller efter mascaran?

Vanliga oljebaserade mascaror har en tendens att tynga ned fransarna efter ett tag. Blinc Mascara behåller de sin böjda form längre eftersom tuberna håller dem uppböjda. Vi rekommenderar att du först böjer dina fransar, därefter bygger du upp önskad volym med Blinc Primer och applicerar Blinc Mascara.

Kan jag simma med mascaran?

Många gör så utan problem, men vid en hög grad av väta så kan mascaran glida av fransarna vid minsta tryck emot dem. Det positiva är att även om du ”tappar några tuber” så trillar de bara bort, du får aldrig ett ansikte fullt av rinnande mascara!

 

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

 
 

Artikelnummer: 57806
Ingredienser

Stearic Acid,Glyceryl Stearate,Propylene Glycol,Silica,Sodium Polyacrylate,o-Cymen-5-OL,Water,Acrylates Copolymer,Aminomethyl Propanol,PEG-8 Dimethicone,Beeswax (Cera Alba),CI 77491,CI 77492,CI 77499),Ammonium Hydroxide,Polysilicone-11,Laureth-12,Nylon-66,Iron Oxides (CI 77489,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax,Tetrasodium Pyrophosphate,Methylisothiazolinone. May contain: Titanium Dioxide (CI 77891)

Upptäck mer som Mascara Amplified

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt