search

Bliss
Fabulips Foaming Lip Cleanser

Bliss Fabulips Foaming Lip Cleanser
195 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En skonsam, löddrande rengöring för dina läppar! Den hjälper till att fräscha upp, tar bort orenheter och makeup-rester så du får rena läppar redo för vårdande läppbalms, eller snygga läppstift. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Bliss Fabulips Foaming Lip Cleanser

En skonsam, löddrande rengöring för dina läppar! Den hjälper till att fräscha upp, tar bort orenheter och makeup-rester så du får rena läppar redo för vårdande läppbalms, eller snygga läppstift.

Innehåll: 7 ml

Användning

Applicera över hela läpparna, låt verka i 20-30 sekunder tills ett lödder bildas. Skölj sedan noggrant.

Är ej ätbart.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Bliss Fabulips Foaming Lip Cleanser

Medelbetyg (1.5): 1,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Inget som behövs
2017-06-11 av: Milla
Denna produkten är enligt mig meningslös. Den gör inget övrigt än en vanlig rengöring gör och ger inte något speciellt resultat.
1/5Onödig
2017-07-10 av: E (ålder: 25-34)
Fick testa den av en vän som köpt den (så har inte testat den en längre period, men ger mina tankar ändå), och känner att jag inte alls förstår funktionen för produkten? Skulle säga att vanlig remover/ansiktstvål fungerar precis lika bra, så lägg hellre pengarna på något för hela ansiktet.
Rekommenderas till: Ingen, tyvärr.