search

Bliss
Fabulous Foaming Face Wash

Bliss Fabulous Foaming Face Wash
Tipsa en vän
En lätt löddrande ansiktsrengöring som exfolierar och rengör din hud på ett underbart sätt, så din hud lämnas mjuk och fräsch. Den hjälper till att ta bort makeup och andra orenheter, samtidigt som den skonsamt tar bort döda hudceller så du får en vä… Läs mer här

Bliss Fabulous Foaming Face Wash

En lätt löddrande ansiktsrengöring som exfolierar och rengör din hud på ett underbart sätt, så din hud lämnas mjuk och fräsch. Den hjälper till att ta bort makeup och andra orenheter, samtidigt som den skonsamt tar bort döda hudceller så du får en väl rengjord hud med en fräsch fruktig doft.

  • Oljefri.

Användning

Massera på lätt fuktigt ansikte och hals, skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Bliss Fabulous Foaming Face Wash

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fräsch rengöringsgel
2014-01-21 av: Stina P (ålder: 25-34)
Väldigt nöjd med denna. Ta bort all make up, lagom mycket peeling i den. Blir riktigt ren och fräsch utan att den stramar i min vintertorra hud. Helnöjd.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en snäll men effektiv ansiktsrengöring
5/5Håller vad den lovar
2013-11-14 av: Angelica S (ålder: 35-44)
Har testat otaliga rengöringar alla dess former och prisklasser. Denna rengöring från Bliss är enkel att använda och efterlämnar en fräsch känsla varje gång. Har använt produkten under två månader nu och kommer definitivt att fortsätta. Passar normal till torr hy. Bra pris för en dryg produkt.