search

Blithe
Pressed Serum Tundra Chaga

Blithe Pressed Serum Tundra Chaga
509 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En smart hybrid av ett serum och en fuktkräm för dig som alltid har ont om tid men som ändå vill maximera din hudvård. Resultatet kallas för "pressat serum" och är en riktig trendprodukt inom Korean beauty. Pressed Serum Tundra Chaga innehåller hela … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Blithe Pressed Serum Tundra Chaga

En smart hybrid av ett serum och en fuktkräm för dig som alltid har ont om tid men som ändå vill maximera din hudvård. Resultatet kallas för "pressat serum" och är en riktig trendprodukt inom Korean beauty. Pressed Serum Tundra Chaga innehåller hela 60 % extrakt av viltskördad chagasvamp för att åstadkomma bästa möjliga återfuktande och närande effekt. Den mjukgör, återfuktar, klarnar upp och verkar utjämnande på hudtonen samtidigt som den har en fjäderlätt konsistens som absorberas snabbt upp av huden.

Chagasvampens extrakt har utvunnits genom en kallpressningsmetod för att bevara all dess näring intakt och har kombinerats med fermenterade, lättviktiga oljor som argan- och olivolja.

  • Fokus: Elasticitet & rynkor
  • Hybrid mellan serum & kräm
  • Extrakt från Chagasvamp

Innehåll: 50 ml

Användning

Ta en liten klick av krämen och fördela den jämnt över ansikte och hals genom att försiktigt klappa in den för bästa resultat. Essence och/eller serum kan användas innan krämen om huden behöver extra fukt/näring.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Blithe Pressed Serum Tundra Chaga

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller