search

Grundkurs för bareMinerals

Förra måndagen var jag uppe i Stockholm och gick bareMinerals grundkurs. Det var en fantastisk dag med massor av inspiration och underbara produkttips. Jag tänkte därför dela mina intryck och nya kunskaper med er. Jag kommer att skriva om kursen i tre olika delar då det blir roligare och framförallt mer lättläst.

Jag måste erkänna att jag aldrig tidigare hade testat bareMinerals, självklart hade jag hört talas om deras kultförklarade foundation men aldrig testat den. Allt var därför nytt och väldigt spännande. Första delen, som kommer inom kort, kommer att handla om just bareMinerals Original SPF 15 Foundation.

/ Linda

Här har jag (Linda) fått en bas-sminkning och det jag älskade allra mest var rouget bareMinerals Blush i färgen Vintage Peach och bareMinerals Radiance i färgen Pure Radiance.

Här har jag sminkat vackra Frida Jonsson (Reese Witherspoon lookalike BTW) och jag valde att lägga en mejk med lyster. bareMinerals bas fick verkligen hennes hud att stråla, eller hur?

På denna bild poserar vår kursledare Anna Andersson framför ett fullproppat sminkställ med allt det bästa från bareMinerals.

Vår "träningslokal"!

Lokalen där allt hände :). Här gick jag in totalt ovetandes och kom ut som ett proffs :).

BAREMINERALSLINDA

Kommentarer (2)

Pernilla W
2011-06-19
Åh! vad roligt att du kommer att blogga om bareMinerals produkter :) Jag har verkligen förälskat mig i dessa produkter. Mitt intresse för dessa produkter väcktes när jag var på 10-års jubileum på Nettans i Linköping. Jag använder nu BareMinerals Foundation fairly light, Mineral veil, hydrating mineral veil och om man vill få till det där "lilla extra" använder jag Prime Time, foundation primer. Kanonprodukter:) Är verkligen helnöjd. Blir kul att följa dina inlägg....:) Lycka till!
Linda G
2011-06-20
Hej Pernilla! Tack för din gulliga kommentar! Ja, jag har också förälskat mig i bareMinerals produkter, särskilt grunden precis som du beskrev. Hoppas du kommer uppskatta mina tips här på bloggen och har du önskemål om speciella inlägg så bara hojta! Kram Linda.