search

Kallt ute - då startar vi en tävling med Freeze 24-7

Nu när dagarna blir kortare och solen lyser med sin frånvaro behöver huden få lite extra omvårdnad. Vi tävlar därför ut 12 stycken Freeze 24-7 Daily Essentials Skincare System. Med detta kit får du både Cleanser, Mask, Peeling och Anti-Aging Moisturizer allt-i-ett.

Ett riktigt lyx-paket som säkerligen uppskattas även som en tänkbar julklapp :). För att vara med och tävla om detta fina paket ska du gilla produkten på vår sida, skriv sedan en liten kommentar till varför du skulle vilja vinna ett Freeze 24-7 Daily Essentials Skincare System. De 12 bästa motiveringarna vinner varsitt kit.

Tävlingen avslutas på onsdag 19/10-11.

Freeze 24-7 tävling

Så här tyckte några av våra kunder om produkterna som återfinns i setet!

Otrolig peeling

2011-01-21 av: Emma Birgitta M "Denna peeling gör verkligen underverk. Små små korn skrubbar grundligt bort alla döda hudceller och lämnar hyn babymjuk! De flesta peelingprodukterna kan riva för mycket och göra att huden känns besvärad men efter att man sköljt av Freeze 24-7's peeling känns huden fräsch och allt annat än torr. Prismässigt är den värd varenda krona och något man skall unna sig om man vill skrubba fram lyster och som tur är så är den väldigt dryg - A little bit goes a long way!! Rekommenderas till: Till de som inte hittat rätt i peelingdjungeln"

Underbar

2010-12-20 av: Jennifer H "Fick hem denna idag (Köpte present-kitet). Den ger en underbar känsla, man lägger på den på ansiktet och den skummar upp sig under en liten stund, känns otroligt skönt när man torkat/sköljt av den. Min hud mår verkligen bra med Freeze-produkterna, jag gillar när det KÄNNS att någonting händer, och det gör det med Freeze. Har nu testat denna + den gröna anti-wrinkle-cremen + scruben + doublescoop-fuktighetscremen. Jag gillar allihopa! Rekommenderas till: Varenda kvinna som vill KÄNNA att det händer något!"

Jag är kär ♥

2011-07-07 av: Myntha Evelina G Gör verkligen allt den säger sig göra. Älskar den!! Huden blir babymjuk och ser grymt fräsch ut. Föll pladask från första användningen och kommer garanterat köpa den igen. Min hy har blivit jämn, inga läskiga finnar i sikte och den återfuktar även min hy som drar lite åt det torra hållet jätte bra utan att lämna läbbiga feta hinnor. känner mig inte heller fet på dom partier som brukar bli lite glansiga under dagen.

FREEZE 24-7HUDVÅRDTÄVLING

Kommentarer (27)

Susanne LG
2011-10-14
Efter att ha läst alla rekommendationer, med stående ovationer,
så skulle jag också gärna vilja testa!! Så hoppas på det bästa! :)
För en len och mjuk hy skulle jag också verkligen vilja ha,
och det är inte lätt, när man stressat och slitit som jag gjort varje da.
Men nu har jag äntligen framför mej en lång ledighet,....så hoppas att få starta den
med detta suveräna paket!
Ann-Charlotte
2011-10-14
Freeze 24/7, ?. har kanonprodukter och vart köper man dessa om inte på Eleven!
Jag vill vinna detta lyxpaket för kan man egentligen ge sig själv en bättre present?
En favorit som får mig att känna mig ung, pigg och fräsch?. Måste vara heaven sent!
Bort med rynkor och glåmig hud!!
Fram med mitt snyggaste jag- en kanonbrud!!
Mitt favoritmärke är solklart Freeze!
Det gör mig glad helt enkelt ? cheese!!! ?
ann.naslund@gmail.com
Anna-Karin N
2011-10-14
Reptil är ju trendigt, så min hy är så inne
Blek, lite rynkig och jag skymtar en finne
Men vad är nu detta, - Jag som vill vara fin
Med rosiga kinder och hy som porslin
Så om jag har turen och detta vinner,
Kanske haggan i spegeln för alltid försvinner... :)
Pernilla W
2011-10-14
*Låter smidigt och lätt, att få allt-i-ett.
*Lite lyx och flärd kan jag i vinter vara värd.
*Nu håller jag tummarna så..! att jag detta lyxiga kit från Freeze 24-7 Daily Essentials Skincare System lyckas få!
Har Gillat och Tipsat på FB (Pernilla Wamsjö)
nillwa@hotmail.com
Jag vill jättegärna vara med!
Jag har i en ung¨ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa!

Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur!
Min hy är inte den bästa, den blir sämre och sämre ju kallare det blir. En peeling skulle behövas på min hud, så att jag känner mig fräsch igen och får lite lyster i huden så att man ser piggare ut. Alla drömmer om den perfekta huden, och jag vill vara en av dem som får den perfekta huden genom bra hudprodukter.

amanda.b90@hotmail.com
Jag tycker att jag ska få äran att vinna då jag fyller 30 år den 27 oktober och min hy ser inte kul ut pga av akne och allmän blekhet
Första gången jag testade Freeze peeling var en halleluja moment! Jag kan inte med ord beskriva riktigt hur ren, fräsch och ungdomlig man känner sig när man har använt denna produkt. Jag har länge testat många produkter som kan komma upp till denna nivån, men tyvärr så är det inte så. Hade jag haft ekonomin hade jag bunkrat upp med denna för all framtid framöver. Ljuvlig, fräsch och kylig! Fabolöst!
Zuki
2011-10-14
Min hy börjar sagga och lystern är väck,
Ser snart ut som en hagga,- det är inte så käckt
Behöver akuthjälp som Freeze 24-7,
Jag sätter mitt hopp till eminenta Eleven!
Att Ni kitet mig sänder som svar på min bön,
om en sammetslen hy, som är len, mjuk och skön... :)
Moa
2011-10-14
Nu när regn och rusk börjar komma brukar jag alltid bli tröttare. Dock vill jag inte att det ska synas, men Freeze 24-7 skulle göra jobbet enkelt för mig. Jag har testat mängder av produkter i hopp om att ge lyster åt min hud, men det har aldrig riktigt gjort någon skillnad... Dessutom har jag lite fet hy, så många krämer och peelingar är för feta för mig, men enligt kommentarerna verkar Freeze 24-7 perfekt och det känns som just den produkten jag skulle behöva. Jag skulle bli överlycklig om jag vann, och det skulle nog min hy också bli. :)

Mailadress: moa.96@hotmail.com
När man har problem och kämpigt med sin hy,
får denna pack att den känns som ny.
Med dagens stress och jäkt känns detta som en frisk fläkt.
Jag vill detta kit vinna,
för jag och min hud förtjänar det bara det bästa :)
Jessica Y
2011-10-14
Jag vill vinna för min hy behöver verkligen hjälp. Den är så torr och samtidigt har jag fått så mycket utslag och plitor som plötsligt ploppat upp så jag är som en prickikorv. Jag tror att freeze hade hjälp mig få finare hy igen.
Jag vill verkligen vara den där snygga,
slippa vid spegeln skrämd rygga,
ge mig produkter som för huden känns som en bris,
kanske det kan vara dessa från Freeze,
hoppas jag snart blir en lycklig kvinna,
som har turen att detta lyxiga paket vinna.

Har tipsat:
http://care69.blogspot.com/2011/10/19-okt-vinn-freeze-24-7-daily.html
sophie
2011-10-14
hoppas få vinna lite lyx nu i höstrusket, skulle pigga upp mig så!
Från att ha bytt ett innejobb till ett där jag är ute större delen av arbetstiden har jag märkt att jag måste ta hand om min hy på ett helt annat sätt än tidigare.Skulle vara härligt att få prova Freezeprodukterna som alla berömmer så mycket.Frisk luft är nog bra i sig,men en bra hudkräm är ett måste mot väder och vind!
kubbov30@gavlenet.se
Anne K
2011-10-15
Med ålderns rätt & därtill följande rynkor önskar jag mig ett skönhetsmedel som får mig att känna mig fräsch igen. Använder Nuxe`s fantastiska oljor, men det fattas nå`t. Kanske Freeze är svaret?
Nu när det blir kallare ute får jag verkligen kämpa för att min hud inte ska bli torr jag smörjer in mig dag som natt skrubbar den ändå så blir den inte så mjuk jag vill ha den förmodligen så använder jag dåliga produkter som inte allas funkar på mig. Jag satt och kollade på detta kit för någon vecka sedan vart väldigt nyfiken på det tänkte faktiskt skriva upp det på min jul önskelista. Om jag inte vinner så kommer jag att göra det .
Jag tror att det här kitet skulle bli perfekt till vintern när hyn blir alldeles torr och "fnasig". Skulle hemskt gärna vilja vinna denna och ge bort i julklapp eftersom jag vet andra, lixom jag, som har problem med torr hy. Så jag tror det skulle bli en perfekt julklapp till en av mina vänner!
Linda
2011-10-15
Jag är i stort behov av ett sådant här bra hudvårdskit! De senaste månaderna har jag fått en hemsk klåda på armarna och efter samtal med doktorn så tycks jag vara allergisk mot vissa kroppsprodukter. Jag har plockat bort alla produkter med starka dofter och som har en massa konstiga ämnen i sig, när jag t o m använt schampo för färgat hår så kliar det massor i några dar så nu använder jag det mildaste av allt och kör apotekets grejer. Men det kan kännas väldigt trist ibland, ser ju inte ens lyxiga ut de produkterna. Såg denna tävlingen nu och chansar gärna ifall jag vinner, verkar vara hudvänligt och utstrålar lyx - det kan jag behöva nu ;-). Tål jag det inte får min mamma som aldrig unnar sig något, ta över kitet.
Carina
2011-10-16
En lyxig anti-age produkt,
som tillför huden näring och fukt.
vill man ju testa som alla förstår,
så när åren går huden består!
Hej!

Jag skulle vilja överraska min underbara mamma med detta kitt på hennes födelsedag.
Har planerat att göra en egen födelsedagskorg med massa olika saker, detta kitt skulle göra sig riktigt bra i den korgen.

Min mamma förtjänar detta då det var hon som "rädda livet" på våran 12 veckors valp som fick blodsockerfall. Kommer aldrig kunna tacka henne nog för det! men detta är en bit på vägen.
Alice
2011-10-18
Med tvåsiffriga månader kommer inte bara kylan, utan även en personlig favorittradition - Halloween! Tyvärr passar dessa två inte ihop då kylan ger mig en massa finnar och tråkig torr hy! I år har jag tänkt vara Mimmi Pig, men med mitt nuvarande fejs skulle man kunna mista mig för en salami (Hjälp!?) Låt mig vinna detta kit och gör mig till en sockersöt Mimmi i höstkylan!!
jag skulle vilja vinna för att få skämma bort mig själv lite. Med 4 barn så blir det sällan att jag unnar mig någonting själv så det här skulle bli en toppen bra julklapp till mig själv:)
Eva M
2011-10-19
Från sommarens prunkande grönska till höstens färgrikedom tuselfalt,
från sommarens fukt och hetta till rimfrost och bistrande kallt.
Höstens kyliga vind smeker min förr så solbrända sommarkind.
Nu är det bara minnen från sommarens dagar jag har,
det fysiska - torr och blek hud lämnades kvar.
Ett lyxigt hudvårdspaket från 24-7,
vore ljuvligt att få från härliga eleven.
Något jag tyvärr aldrig själv har råd att kosta på,
drömmarna är stora - men pengamedlen små.

eva_hedda@hotmail.com
Grattis till Tina Kindblom, "Zuki", Susanne Svartnäs, Ann-Charlotte Näslund, Cicci Fröken Blå Edman-chrantz, Maria Ekström, Sandra M Larsson, Helena Lindgren, "Alice", "Moa", Samantha Singer Nordmark och Pia S Siltala. Kontakta vår kundtjänst med era adresser för att få vinsterna utskickade. Trevlig helg!
Zuki
2011-10-31
Tack, tack, tack och tack igen!!! :D
Wiee har redan tackat på facebook men tackar här igen :D vilken lyxvinst detta kommer till perfekt använding :D Gissa om man är super super super Glad :D Tack eleven.