search

bareMinerals Radiance Collection-tävling!

Vårkänslorna blandas just nu med kunglig prinsessglans och detta vill vi fira med en underbar bareMinerals-tävling! Vad kan passa bättre än det nya skimrande bareMinerals Radiance Collection-kitet (värde 1560 kr)?

Denna kollektion av produkter ger den rätta gyllene "looken" och skapar en strålande lyster till både hud, ögon och läppar. För att delta i tävlingen ska ni gilla produkten eller märket på vår sida, lämna sedan en kommentar till detta inlägget med en liten motivering/beskrivning till varför du vill stråla lite extra denna vår?

Ni tävlar om sex stycken kit och tävlingen pågår fram till onsdag 29/2-12.

Lycka till!

BAREMINERALSTÄVLING

Kommentarer (66)

Jag borde vinna för jag aldrig har tillräckligt med pengar på våren/sommaren till att köpa sånt här underbart smink och det skulle vara jätte skönt att engångsskull vara lika fin som alla andra, för då får jag också ha en liten hemlighet att stråla.
Jag skulle dessutom behandla dessa produkter som en liten bebis och användas väldigt flitigt, då jag är nybörjare och fastnat för sminkning vill jag gärna expandera min "sminksamling"!

Kan inget annat än att säga, lycka till alla och jag skulle bli mer än lycklig av att vinna denna tävlingen.
Tack för mig :D!!
Har testat alla olika sorters foundation, men alla ger mig utslag. Fick testa detta märket av mineralpuder av en kompis, inte ett utslag! Kanon produkt! :)
Therese Larsson
2012-02-24
Jag bor långt upp i norr skulle behöva lite extra glow i vår. Vårkänslor sprudlar, då vill jag också göra likaså :-)
Elise  (lisessa.blogg.se)
2012-02-24
LOVE!
Har testat mina vänners produkter och jag absolut strålar! Nu vill jag vara en av dem som gör det varje dag, med jämn och skinande make up, utan att snylta något mer...
Jag älskar mineralmakeup, man känner sig fräsch och vacker.
Jag skulle vilja vinna den här tävlingen eftersom jag just nu har råkat bli arbetslös och inte har råd att köpa nytt smink. Jag skulle bli så glad :))))
Älskar dessa produkter och dom får en att känna sig snygg vilket alltid är à och o:)
Min lilla prinsessa är bara ett par månader så ett kit från bare minerals skulle göra susen på min hy eftersom man inte har hunnit med sig själv så mycket den sista tiden!
Jenny W Weschke
2012-02-24
Jaaaaag vill stråla! Varför? Tja, vem vill inte det? ;)
Vera
2012-02-24
Använder id bare mineral sedan 3 år tillbaka och är super nöjd med all make jag provat från märket. Skulle även vilja prova detta kit:)

//Vera
Elin Henningson
2012-02-24
radiance = strålglans. Det enda som skulle stråla mer än min hy om jag vann detta to-die-for-kit är mitt leende :)
Jag vill finna min prinsessglow. Behöver väcka upp denna vintertrötta hy och få lite stjärnglans.
Karina Gonzalez
2012-02-24
Jag skulle jätte gärna vilja ha den rätta gyllene "looken"! Har lidit av kraftig acne vulgaris i ca 10 år, men nu har den äntligen lagt sig och en av de produkterna som har varit till hjälp är bareMinerals foundations! Så detta paket skulle sitta perfekt för att ge min hud det lilla extra i vår/sommar!
Jag fyller 35 om exakt 3 månader, jag behöver all hjälp jag kan få! :)
Dessutom behövs det verkligen något extra just nu, lider av en äkta depression, vintertrötthet och diverse otrevliga händelser i mitt liv...
Kom igen, gör mig lycklig, jag ÄLSKAR ju Bare Minerals! :)
Åsa R
2012-02-24
Att få stråla ikapp med solen är precis vad jag skulle behöva, efter en längre tid som krävt mycket omvårdnad av andra och inte mkt tid till mig själv. En oerhört välkommen överraskning isf.
Naturliga är något jag har börjat använda mig mera av. Jag tror inte min hud mår så bra när jag använder sånt som inte är naturliga det märks. Så därför törs jag inte sminka mig just nu. Men om jag vinner detta kit ska jag använda det flitigt.

Gillar produkten på eran sida
Anna
2012-02-24
Jag vill stråla denna vår för äntligen är det snart min tur att ta studenten! Självklart vill man ha ett underbart kit som får en att stråla ännu mer i sin underbara vita klänning! (gillat på FB)
annaeholmsten@gmail.com
Frida
2012-02-24
Jag ska till nyc i vår över min födelsedag och hade gärna strålat med bareminerals där! :)
mona olsson
2012-02-24
Jag behöver verkligen hjälp med att stråla lite xtra just nu. Både jag och dottern har varit sjuka i omgångar hela vintern, så nu är jag så trött så det är inte klokt!! Strålar är det sista jag gör för tillfället...behöver verkligen hjälp på traven med detta. Har dessutom varit sååå sugen på att testa detta märke, men plånboken tillåter det inte!! Vore ju p-fekt att vinna detta då...!!
Firar 15 årig bröllopsdag i april & kan behöva lite hjälp för att likna den strålande brud jag en gång var! :)
jag behöver få lite wow glow power i vår för att inte se så jäkla trött och tråkig ut!!!!
kram lolla
Jag är ju redan snygg som jag är, men en extra touch så man strålar som prinsessan själv, är ju aldrig fel! ;)
Åh detta skulle jag verkligen vilja vinna! Går hemma med barnen om dagarna vilket är fantastiskt, men all min "radiance" är borta sedan länge känns det som. Skulle verkligen vilja vara en sån där mamma som det strålar om, som ser pigg, fräsch och utvilad ut. Allt det som jag inte är, men som jag är säker på skulle gå att "fixa" med detta kit ;-).
Kram Linda!
kerstin  (thebaglady.se)
2012-02-24
Jag älskar fashion, mode och skönhet i alla dess former. Dock har bareminerels fått stå på tur.. det har inte funnits råd helt enkelt så jag tar chansen och hoppas att få en vinst .. och möjligheten att prova och se hur mineralprodukter är - det som alla pratar om!
Och självklart gillar jag detta märke (och många andra ;-)) från eleven.se på min FB!
Har använt Bare Minerals i flera år och nu är det omöjligt att gå tillbaka till något annat märke. Allt annat känns bara så fett, tungt och ohälsosamt mot hyn. Har haft en del problem med extrem trötthet nu under vintern så det skulle kännas kul att få en liten push nu till våren att skina upp ordentligt. :) Håller tummarna!
Eleonor
2012-02-24
Gravid, illamående, blekfet soon-to-be- tvåbarnsmamma som temporärt glömt vad smink och flärd betyder. Skulle verkligen behöva bli pimpad av det bästa märket!
Helena.R
2012-02-24
Bästa sminket är bare minerals.har prövat billigt smink som inte funkat.
Att vara ute i solen är bästa medicinen men så finns det vissa dagar då
man vill se fin ut och då är bare minerals en superbra lösning!!
Vill vinna!!!
Jag vill ge min bleka hy en kick, känna mig glänsande hela våren och med detta kit till varje speciellt ögonblick. Jag kommer glänsa ikapp med solen med denna vinst från Eleven

mvh Therese

therese.frombergkvist@gmail.com
Senada Besic
2012-02-24
på toppen finns bara plats för en, för bare minerals och jag är på väg till toppen !
Cathrine
2012-02-24
Det har snöat mer eller mindre oavbrutet i en månad nu och dessutom fyller jag 52 i april så
jag behöver all "Glow" jag kan få - bring it on!
Sandra Larsson
2012-02-24
Jag vill pimpa upp mina lärarkollegor. Det är ett slitsamt jobb där man får agera sjuksköterska, psykolog, kurator, städerska och efter en dag med busiga barn är man helt slut och känner sig alldeles trött i hela kroppen vilket avspeglar sig i ansiktet. Vi lärare behöver det bästa märket som håller för en stressig dag på jobbet. Nu är det dags för lärare att få lite lyx!
Jag älskar den naturella looken med lite extra sting! Länge suktat efter produkter som ger den rätta fräscha makeup:en, allt i ett och här är den äntligen. Håller tummarna för att den får trilla ned i min brevlåda!
Lena Wedberg
2012-02-24
Lena Wedberg · Social Worker på Enheten för hemlösa
februari 2012. en vanlig dag. Molnen drar förbi solen och jag lapar den sol som tar sig igenom och sedan fångar jag i skyltfönstret min vinterbeiga nuna och drömmer om att alla ska se hur bra jag mår.
För att mitt liv är så underbart just nu! Har fått ett nytt jobb, är nyförlovad och kär upp över öronen. Men det har varit en lååång vinter så min hud skulle behöva lite extra glow för att matcha hur jag känner mig :-)
Jag är gärna med!
har länkat.
http://care69.blogspot.com/2012/02/29-feb-vinn-bareminerals-radiance.html
FB: C Care Regn
" Jag vill ju vara den där fräscha och snygg,
slippa vid spegeln förskräckt rygga,
med bareminerals kanske spegelbilden blir mild,
och jag som vanligt inte själv ser mig som helt vild."
Nathalié  (yarp.blogg.se)
2012-02-24
Åh vilken kul tävling! Tänk om man har lite tur denna gång. Jag är lite envis, men nu håller jag tummarna extra hårt! har sån problemhy med akne och kan inte använda vilket smink som helst, då får jag ännu mer problem med hyn.

Det behövs helt enkelt bra produkter och efter flera tråkiga händelser i flera år, så ska jag äntligen börja arbetsträna i år. Så det vore ju toppen att känna sig lite extra fräsch då :). Håller tummarna1

n.teodorson@gmail.com
Kram Nathalié
Aleksandra
2012-02-24
Jag skulle behöva mer lyster till denna vår. Jag är en tjej som har märkliga röda utslag på ansiktet och när jag fick Id's foundation i present har den gjort mirakel. Men som studerande har jag inte råd med fler produkter. Önska jag kunde vinna så att jag får testa på den magiska boxen
Mia
2012-02-24
Eftersom det blir bröllop i vår och jag fixar allt själv, skulle förmodligen detta kit komma väl till pass.
Stina
2012-02-24
Är ful och sliten, chans till fräschhet o lyster så liten. Sneglar i affären på Bare Minerals hylla och känner begär och lust att hela korgen fylla! Hoppas den lyckliga att vinna blir jag, och få bli vacker med Bare Minerals var dag!
Den 19 maj ska jag gifta mig med världens finaste kille, på en strand i Spanien. Jag har längtat så länge efter denna dag och vill vara så absolut vacker jag bara kan vara för honom! Då vill jag lysa och stråla av både lycka och lyster! Jag skulle bli otroligt glad och stolt om jag fick möjlighet att använda dom här produkterna på min stora dag! <3
Jennie
2012-02-25
Hur bra låter inte detta. Klart man vill vinna.
Och att det är 100% mineraler gör det ju inte sämre.
Klart att man känner sig lite grå efter vintern och som småbarnsmamma och heltidsarbetande vill man känna sig fin och fräsch till våren.
Vill ju vinna NU......
Jag vill jättegärna vara med!
Jag har i en ung ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa!

Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur!
Lina Sjöman
2012-02-25
Vill gärna få chansen att stråla lite extra i
vår med era fantastiska produkter. Och känslan
av att vinna skulle ge mig en extra lyster.
Det skulle vara alldeles lysande (gyllende:) att för en gångs skull få vinna någonting. Hoppas på tur nu:)
Anna B
2012-02-25
Har provat mineralsmink tidigare och vet att det är suveränt bra för min hud. tyvärr har jag inte haft pengarna att fortsätta använda det så därför hade denna vinst blivit jubel från mig och från min hud=)
Gillar på fb - Anna Berglund

anna.berglund70@yahoo.se
Viktoria
2012-02-25
Gammal eller ung bare minerals passar alla
Marie Andersson
2012-02-25
Jag skulle bli väldigt glad över att vinna detta väldigt fina sminkpaket,jag är arbetssökande och det skulle vara roligt att se naturligt fresch ut när man träffar ev arbetsgivare,det är tufft ekonomiskt när man är arbetslös,men man vill ändå kunna se fresch ut för att ha en chans till ett nytt jobb.Det vore också roligt att möta det nya årets vår och se härligt naturligt vårfresch ut,skulle verkligen i min jakt på ett nytt jobb behöva bli vårfresch och bli lite uppmuntad av nytt fint bare minerals,så att man får le lite ikapp med vårsolens glans
(marie.andersson06@hotmail.com)
Lina Henke  (linnssa.se)
2012-02-25
Skulle skina som solen i dessa produkter med mitt blonda hår nu i denna stundande underbara vår! :)
Maria Olsson
2012-02-25
Var och klippte håret nu i veckan som jag för övrigt kämpat med att spara ut de senaste månaderna. Blev riktigt missnöjd då jag insåg att de 2 cm jag tänkt att toppa av, av någon anledning hade blivit 6! Halvlångt hår tillsammans med blank, vinterblek och tråkigt hy är inte alls hur jag tänkt mig att se ut nu när våren börjar närma sig, men denna mineralsminks kollektion skulle definitivt lysa upp och göra stor skillnad för ansiktet till de kommande vårdagarna!
Jag ska gifta mig till sommaren och har inte råd att betala någon att sminka mig, jag är ute efter den där perfekta looken som visar att du ser ut som en strålande brud med perfekt hy och behöver all hjälp jag kan få. Att vinna detta sett vore som en dröm, för vem vill inte se perfekt ut den dagen du gifter dig med den du älskar. Hoppas, hoppas :)
Vilket härligt kit från Bare minerals! Så klart att man vill vinna det. Efter denna långa vinter är lite radiance exakt vad som behävs.
Karin
2012-02-25
I maj åker jag och den stora kärleken till Budapest. Jag har bestämt mig för att samla allt mitt mod och fråga om hans hand! Jag är redan hemskt nervös, så att få stråla lite mer än vanligt i vår skulle verkligen vara fint för självförtroende!
Mvh
Karin (karin.sjomar@gmail.com)
Jessica H
2012-02-25
vill testa märket men tycker att det är dyrt!
Angela Persson
2012-02-26
Den här vintern har varit den mörkaste, längsta och jobbigaste på länge och tillråga på allt så har jag just fyllt 40.
En boost för att lyfta både humöret å lystern på huden vore riktigt riktigt trevligt.
En glad dagisfröken som jobbar hela dagarna med sand i håret , snor på kläderna och smuts under naglarna .Då är det lätt att glömma att jag innerst inne är en tös som gärna vill känna mig glamoourös
mia  (miahelen.blogg.se)
2012-02-26
har varit hemma i över året nu som mamma ledig. Har varken haft tid, råd eller lust att piffa till mig. Men nu börjar det bli dags att jobba, komma tillbaka till "riktiga" livet igen. Ska bli skönt att få vara mig själv nu igen, inte bara mamma. Har hört så mycket bra om detta märke och skulle bli super tacksam över att vinna. Ska bli så skönt att börja göra sig i ordning när man stiger upp på morgon och med nytt smink skulle man ju verkligen känna sig kanon fräsch!
Bareminerals är det enda smink som går att använda på min torra och irriterade hud.
Efter en lång, trött och blek graviditet (som beräknas vara över om 4 veckor!), skulle det vara fantastiskt härligt att få känna sig snygg och fräsch med lite nytt smink i badrumsskåpet. En guldkant på tillvaron med en nyfödd liten bebis!
Lyckas alltid bränna mig i första vårsolen. Vill gärna ha "glow" och fin färg, och näst efter sol måste härligt mineralsmink vara det bästa alternativet.
lois_82@hotmail.com
Zuki
2012-02-27
Har ingen "gilla-knapp" nu heller eftersom min dator motarbetar mig, men jag chansar och tävlar ändå:

Är blek, trött och sliten, - Jag sliter mitt hår,
Vill ju se pigg ut, och stråla i vår
Men jag tittar i spegeln och känner mig dyster,
Min hy är så gråtrist och kräver ny lyster,
Men vad kan jag göra? Är maktlös, - correction-
Allt jag behöver är "Radiance Collection". :D
Pernilla W
2012-02-27
Känner mig lite blek om nosen. Vår familj har haft en tuff och kämpig period ettag nu.... Min lilla kille 5 år har brutit lårbenet och det var jag som trillade på honom när vi var ute och åkte skridskor. Han kom bakom mig och skulle fånga mig och jag trillade rätt på honom. Är så ledsen för detta :( :( Men han är en liten kämpe min kille och han far omkring i sin lilla rullstol här hemma. Detta kit skulle pigga upp en trött och sliten mamma.
Jag gillar er sida och produkten på Facebook.
Mitt energiknippe till dotter får all min uppmärksamhet och tid, och jag hinner inte riktigt med mig själv. Tyvärr syns viktnedgången pga att jag inte hinner äta på hyn och jag skulle därför behöva bareMinerals Radiance Collection-kitet för att kunna få till en gyllene, strålande look i vår!
Sofie Lindholm
2012-02-29
Har aldrig provat mineralsmink men nu är det pà tiden,
mot mitt dàliga smink vill jag nu ta striden,
vill ge min skadade hud det bästa av allt,
nu när det har varit vinter och rysligt kallt,
för jag är verkligen en vacker kvinna,
som jag inte vill med dàligt smink ska försvinna,
med denna kollektion med mineraler av kvalitet,
kommer jag att lystra som en vacker skönhet

citcit.kuruyemis@gmail.com
Kattis
2012-02-29
Jag gillar egentligen inte att klaga, men när jag såg tävlingen tänkte jag att, här kan jag få klaga lite iaf. Jag har varit sjukskriven i 12 år pga värk och det återspeglar sig även i ansiktet. Självklart skulle inte värken försvinna om jag vann, men visst skulle det vara kul att känna sig lite frächare:)
Kram
blick63
2012-03-01
Ni kan göra från bleka mal färgglada fjäril.
Blek,färglös, allergisk mot flera kosmetisk produkter ...jag har stor behövs vina produkter av bareMinerals
blick63@hotmail.com
Nu är vinnarna dragna i vår enormt omtyckta bareMinerals-tävling! Vi kan säga grattis till Annika Swahn, Jenny Anderot, Ellenor Hjalmarsson, Eveline Strandell, Karina Gonzalez & Celina (finest.se/celinaryden). Kontakta kundtjänst med era adresser för att få vinsten skickad!