search

Tävla om Replay Jeans Spirit

Replay Jeans Spirit har blivit nominerad till Året damdoft (under 500 kr) och Årets herrdoft (under 500 kr) i Swedish Beauty Awards. Detta vill vi såklart fira och uppmärksamma genom att anordna en tävling av båda parfymerna.

Dofterna är lätta att bära och skänker avkoppling genom sina bohemiska doftnoter. För att vara med och tävla vill vi att ni gillar produkten på vår sida, lämna sedan en kommentar/motivering till detta inlägg och berätta vilken doft ni önskar samt varför ni vill bli ägare till en av dem!

Ni tävlar om fem damdofter (20 ml) och fem herrdofter (30 ml) Replay Jeans Spirit! Tävlingen avslutas på onsdag 21/3 -12

Lycka till och ni vet väl om att ni kan gilla oss på Facebook? Bli ett fan idag så du inte missar alla våra roliga tävlingar och erbjudanden!

Replay

PARFYMREPLAYTÄVLING

Kommentarer (28)

pia olsson
2012-03-16
Vår,nystart och ny doft,inte helt fel!
Jag vill vinna parfymen för tjejer. Gillar produkten på facebook vart den 3 som gillade den.

I våg så köper jag alltid en ny vårparfym när jag har råd.Men denna gång blir jag utan på grund av att det blir lite kostnader nu när jag snart ska få lägenhet. Så detta år får jag hoppa över parfym köpet vilket känns väldigt trist eftersom jag alltid unnar mig en. Jag skulle bli väldigt glad för denna parfym det skulle bli en fin vinst. Och får hoppas på en ny vårparfym nästa år istället.
En ny doft som för tankarna till alla varma sommarkvällar från Replay önskar jag mig, en doft som symboliserar den moderna kvinnan och att möta vårens strålar med. Passar både till vardags på jobbet och kvällen på dansgolvet, perfekta accessoaren på flaska vill jag vinna!

Mvh Therese
therese.frombergkvist@gmail.com
Självklart vill jag bli ägare av den nya damdoften :) Piggar upp vem som helst ju!
Helena Rådberg
2012-03-16
En fräsch damdoft som inte stinker.Allt för min kvinnlighet!!Fira att våren är på väg och glömma
allt vårdepp.
Hoppas, hoppas, hoppas!!
Pernilla W
2012-03-16
Skulle helt enkelt bara bli Så GLAD om jag fick bli ägarinna till En doft som skänker avkoppling genom sina bohemiska doftnoter . Det Låter som den skulle passa i Livet just nu.
Önskar Årets Damdoft :)
Jag skulle älska att matcha mina nya vårkläder, men en ny parfym som luktar gott. En perfekt start på våren. Skulle vilja vinna damdoften. Parfymen skulle älska mig!
Mia
2012-03-18
En doft med det namnet gör kanske så min 40-åriga kropp får uppleva ungdomens glans igen :-D
Kerstin  (thebaglady.se)
2012-03-18
Gillat på FB såklart! Vinner väldigt gärna en ny damdoft för en ny fantastisk årstid!
Jag är gärna med och tävlar om herrdoften. Vore kul att ge till sonen som fyller år i dagarna.
Har gillat produkten: C Care Regn
Har tipsat i bloggen.
http://care69.blogspot.se/2012/03/21-mars-vinn-replay-jeans-spirit.html

care69(at)live.se
margareta s
2012-03-18
Tigger och ber jag nu gör, att av er bli bönhörd. Låt mig doften Replay Jeans Spirit för damer vinna, så att jag kan bli en sensuellt väldoftande kvinna.
Kia M
2012-03-19
Ska vara lite egoistisk och försöka vinna dam-doften till mig själv. Även en mamma som jag vill kunna unna sig något. När man går hemma varje dag med kronisk värk (sjukpensionär).
Lite nytt i tillvaron vore fint.

Ha det gott ALLA :)

greatgirl@tele2.se
sofia
2012-03-19
Jag skulle så gärna vinna herrdoften till min underbara pojkvän som fyller 20 år imorgon.
Det skulle vara en perfekt sen present till honom! Han behöver en parfym men jag har tyvärr inte råd att ge honom allt jag skulle vilja.
Både jag och hann skulle bli så glada, tänk att få ha en sådan godluktande pojkvän!
Jag håller alla tummar och tår.
Sofiablidberg@yahoo.se
Karin F
2012-03-19
Jag önskar herrdoften Replay Jeans Spirit.

REPLAY av en väldoftande resa med gubben min,
Vill jag få genom doft av mandarin!

REPLAY av ett dopp med honom sedan ett tag,
Vill jag prova med havsvatten-inslag!

REPLAY av en kyss från honom med fantasi,
Vill jag uppleva med fragrance av indonesisk patchouli!

REPLAY av en älskling som brukar dofta gott även i jeans,
Önskar jag få för en fräsch man är det bästa som finns!

Karin F (kakasvea@yahoo.com)
Sofie L
2012-03-20
Tänk att fá träda in i en ny värmande árstid med en ny fräsch kvinnlig doft. Är just nu ute efter en ny parfymsort efter att ha använt samma märke ett par ár nu. Skulle vara underbart att fá lite varaiation och en doft frán REPLAY skulle inte sitta fel

Gillar produkten pá er sida med namn Sofie Lindholm
jag är gärna med herr doften
Det handlar inte alltid om mängden tid utan mest om att satsa med hjärtat.Min son ger helhjärtat av sin tid,det är ett fingeravtryck i världen han hjälper sina kusiner med fysik och matematik på fritiden.Och tränar ungdomar i judo
länkar http://flinkan69.bloggplatsen.se/
annica@flinkens.com
Erika
2012-03-20
norsbronx@hotmail.com

Tummen upp har jag gett till produkten på er sida,
tävlingen ska jag vidare sprida.
Önskar jag kunde Replay for her dofta,
illa luktar jag alldeles för ofta!
En lockande, färgrik och självsäker doft,
att vinna skulle vara soft!
En doft som stimulerar min fantasi,
drottning kommer jag att bli!
Så nu jag på mina knän står och ber,
att ni mig en ny attityd ger!
Bohemisk herrdoft skulle nog passa mig men jag väljer nog damvarianten som present till min fru!
Ellen Johansson
2012-03-21
Jag vill vinna damdoften så att jag kan hälsa våren välkommen i en riktigt fräsch doft!
Jag behöver bli inspirerad till att prova nya dofter då man lätt hamnar i "safr"-träsket och om jag vinner den här parfymen så MÅSTE jag testa något nytt!
Gillat på FB (Nathalié Teodorson) och håller tummarna för ladies parfymen :). Unnar mig bara billiga parfymer för max en 50lapp och de får man spraya på flera ggr om dagen för att man ska dofta något.. Så en fin parfym från diesel skulle ju pryda badrumsskåpet fint och så får man dofta gott hela dagen på köpet :)
Å denna skulle nog locka min karl att vilja sniffa lite på mig... http://eleven.se/replay-jeans-spirit-for-her-edt-16466.html

Kram nathalié
Eleonor
2012-03-21
Jag vill vinna damdoften!

Mvh Eleonor

eleonor.hallbus@telia.com
Micke
2012-03-21
Jag vill gärna vinna den spännande herrdoften!

Mvh Micke

arkeologen@telia.com
Mats
2012-03-21
Herrdoft vill jag gärna vinna!

mvh Mats

hallbusfil@spray.se
Birgit Mattsson
2012-03-21
Hoppas få vinna en spännande ny damdoft!

Mvh Birgit

birgitmattsson@spray.se
Agnes!
2012-04-29
agnes.strandberg@edu.nacka.se

I julas då köpte jag en underbart doftande parfym till min bästa vän och det var inget snack om saken att jag behövde den själv, men jag har aldrig haft pengar att köpa den speciella parfymen och därför vill jag gärna vinna den parfymen jag pratar om, Replays Jeans Spirit för damer. Skulle vara underbart.
Vi skäms, vi drog vinnarna efter tävlingen men en miss hos oss gjorde att vi aldrig publicerade dem. Nu vet vi varför de fortfarande står kvar hos oss :) Grattis till vinnarna av herrdoften - "Micke", "annika", "Karin F", care69 och Maria Elofsson samt vinnarna av damdoften - Birgit Mattsson, Staffan Forssberg, Gabriella Gabbe Lindén, "Mia" och "Erika". Kontakta vår kundtjänst för att få era vinster skickade till er!