search

Green meets Pink!

Nästa vecka kommer en mycket efterlängtad sommarkollektion in till oss. Too Faced Summer 2012! Kollektionen är sprängfylld med läckra produkter och några av mina förhandsfavoriter är den galet fina guldoljan samt den nya mascaran som heter Better Than False Lashes. Som en liten förberedelse inför den lanseringen tänkte jag visa er en mejk med produkter från föregående kollektioner. Hoppas ni gillar den :)

På denna bild har jag använt Too Faced Tinted Beauty Balm i färgen Vanilla Glow ihop med Too Faced Amazing Face Foundation i färgen Warm Nude. Ögonen har jag markerat med Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eye Liner (svart) och på kinderna och ögonlocken har jag använt Too Faced Glamour to Go 2012! För att binda samman mejken la jag Too Faced Glamour Gloss Volumizing Lip Gloss i färgen Chihuahua Bite.

Kram & Trevlig helg!

LINDAMAKE-UPSOMMARTOO FACED

Kommentarer (8)

Åhhh, härligt. Kan knappt vänta :) Kan man annat än älska Too Faced???
Linda
2012-03-30
Superdupersnyggt som vanligt! Och gissa om vi alla längtar efter Too Faced Sommarkollektion!!!!
Lina
2012-03-30
Jättefint Linda! Som alltid <3 du är grymt inspirerande!!!kram
Marie
2012-03-30
Så snyggt!!
Supersnyggt! Det är såå snyggt med rosa till dina vackra gröna ögon.
Supersnyggt :-)
mona olsson
2012-03-30
ÅÅh, du är vacker som en dag!! Som alltid!! Glosset blir nog till att beställa...
Malin Fjäll
2012-03-31
Jättefint Linda! Ett problem bara, dina ögon är så vackra så dom tar över och man ser knappt resten! kram på dig