Summer Essentials

2015-07-09

Sommaren är en tid för lugn och njutning. Ingen stress över varken smink, kläder eller hår. Vi blir brunbrända och huden glöder, vi badar och håret blir så där fräscht saltvattenvågigt och vi kanske går från stranden direkt ner på stan.. På sommaren vill jag att sminket ska gå snabbt, att det ska hålla hela dagen utan att rinna ner för ansiktet och att det framför allt är praktiskt. Är jag på stranden skippar jag oftast allt förutom en grym vattenfast mascara, annars får det gärna bara ta några minuter. Här har jag samlat mina Summer must haves 2015!

Marc Jacobs Daisy Dream EdT är verkligen som en dröm - med fruktiga noter av björnbär, grapefrukt och päron i toppen som sedan går över i en lätt blommig doft av litchi, blåregn och jasmin i hjärtat och för att verkligen träffa mitt i prick för sommaren består basnoterna av vitt trä, mysk och kokosvatten. En frisk och fräsch doft som för dina tankar till varma sommardagar på en vacker blomsteräng!

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof är min favoritmascara i vattenfast formula. Den ger långa och fylliga fransar samtidigt som den separerar och definerar fransarna.. ingen klumphistoria här inte! Perfekt att bara dra på sig för en härlig dag på stranden.

Lumene Longwear Blur Foundation är en lätt och medeltäckande foundation med lång hållbarhet och innehåller SPF15. Denna foundation har blivit hyllad av både youtubers och bloggare och jag kan inte annat än att hålla med. En grym budgetfoundation!

Eylure Exaggerate Eyelashes, N° 141 är ett par vispiga fransar som är perfekta för en helkväll ute - långa, dramatiska och flirtiga! Ingen ögonskugga eller eyeliner behövs om man inte vill, utan fäst bara fransarna och dra på lite mascara och du är good to go för nya nya äventyr.

Golden Tattoos är trendernas trend i sommar. Vi såg metalliska temporära tatueringar förra året och nu har det fullkomligt exploderat. Det finns jättemånga mönster och motiv att välja på. Skippa smyckena och satsa på härligt metalliska effekter på huden!

the Balm Mary-Lou Manizer är highlighternas Rolls-Royce! En väldigt pigmenterad skimrig higlighter med beige/gul ton. Den ger en fantastiskt lyster till huden och det ser ut som att du glöder inifrån. Applicera på högsta punkten på kindbenen, nästippen, amorbågen och även på nyckenbenen för en snygg glowig look.