By Terry

2016-03-15

I samarbete med eleven.se har jag fått chansen att testa ett av deras nya märken de fått in i webbshoppen, lyxmärket By Terry. Fina förpackningar och superhärliga produkter.

By Terry Eye Designer Palette - Smoky Nude, 740 SEK
By Terry Eye Designer Palette är en proffsig ögonskuggspalett för vackert definierade ögon! Med tio pigmentrika nyanser i sammetslen textur, baserad på mineralpuder och mikropigment. Använd torra för en mjukt naturlig look, eller fuktade för en intensiv färgeffekt. Blanda och bygg färg i lager - allt efter humör och önskat resultat!

By Terry Ombre Blackstar Eye Shadow, 300 SEK 17 Bubble Glow & 16 Nude Milky Way.

By Terry Ombre Blackstar Eye Shadow är en ljusreflekterande ögonskugga med. Den lyxigt krämiga konsistensen, förpackad i en praktisk pennapplikator, verkar samtidigt för att släta ut ojämnheter i hudens textur, och ge ögonområdet en highlightad och lyftande effekt. Enkel att applicera, och med lång hållbarhet tack vare vidhäftande polymer.

By Terry Mascara Terrybly - Green Galaxy, 320 SEK
Närande serum och dramatisk volym, längd och färg i ett! Ett lätt färgat ögonfransserum, formulerat för att boosta volym, längd och fyllighet hos varje frans, från rot till topp. Med en fyllig och stretchig konsistens som dramatiskt definierar, färgar och adderar glans utan att klumpa!

By Terry Light Expert Click Brush - 5 Peach Beige, 495 SEK
By Terry Light Expert Foundation Click Brush i en uppdaterad version med avtagbart borsthuvud och förnyad formula! En multifunktionell foundation i form av en borste för att highlighta, skulptera och blanda. Formulerad med viktlösa mineralpigment och korrigerande ljusprismor för att sömlöst smälta in i huden och dölja porer och fina linjer, och samtidigt återfukta huden - för en behaglig känsla och naturlig, felfri look!

By Terry Light Expert Foundation - 2 Apricot Beige, 440 SEK
By Terry Light Expert Foundation är en multifunktionell foundation i form av en borste för att highlighta, skulptera och blanda! Formulerad med viktlösa mineralpigment och korrigerande ljusprismor för att sömlöst smälta in i huden och dölja porer och fina linjer, och samtidigt återfukta huden - för en behaglig känsla och naturlig, felfri look!

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder - För att täcka, korrigera och skydda huden! Ett multiverkande, transparent puder formulerat med hyaluronsyra för att dölja och släta ut porer och fina linjer, och samtidigt verka för att reducera glansighet utan att torka ut huden. Med en ultrafin textur som mjukt bäddar in huden, och ger en sidenmatt finish och illusionen av naturligt felfri hy!

By Terry Terrybly Densiliss Compact Contouring - En contouringduo i form av ett kompaktpuder som med hjälp av en mörkare och en ljusare nyans skulpterar och highlightar ansiktets drag. Formulerat med "soft-focus komplex" för att släta ut rynkor och fina linjer. Smälter sömlöst in i huden för ett naturligt resultat med sammetslen look och känsla.

By Terry's populära lipbalm Baume de Rose SPF 15 i fler, färgsprakande nyanser! Baume De Rose är ett lyxigt läppbalsam som vårdar -, och samtidigt förser läpparna med fantastisk färg! Formulerat med mjukgörande extrakt från ros, vårdande sheasmör, E-vitamin som är rikt på skyddande antioxidanter, samt återfuktande och utslätande ceramider och "filling spheres". Läppbalsamets mjuka textur gör att det smälter på läpparna, och ger naturlig glans och färg.

By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum - För att kamouflera ofullständigheter och ge huden en fyllig och lystrig look! Ett lättviktigt serum som smälter ihop med huden för att jämna ut ton och textur. Fungerar som bas under din makeup, eller ensamt för en fräsch och felfri naturlig finish.

Baume de Rose Nutri-Couleur / Ombre Blackstar - Bubble Glow, Nude Milky Way

Jag har bara testat CC Lumi-Serumet innan som jag tycker jättemycket om! Tyvärr har jag inte kunna använda de foundations jag fick hem eftersom jag är vit som snö just nu. De andra produkterna är så härliga och känns precis så lyxiga som de ser ut. De presterar precis som lite dyrare smink ska göra, just att det där lilla extra finns i både formulering och design.

Jag blev grymt överraskad över Baume de Rose, vilket jag trodde skulle vara som vilket läppbalsam som helst.. Men det sitter kvar i flera timmar och läpparna känns återfuktade - inte bara när det sitter på, utan också efteråt när det har försvunnit från läpparna. Mascara Terrybly i Green Galaxy är en riktigt härlig grön nyans som jag inte sett förut. Riktigt pigmenterad och kändes skön på fransarna, de blev varken hårda eller så där krispiga.

Så over all en härlig skara produkter vid första anblick som jag gärna vill använda mer och komma tillbaka med riktiga recensioner på sedan.

Har du testat något från By Terry? Vad tycker du?