Våra 11 rosa favoriter

2017-08-23

I och med Pink Weekend så kände vi att det är ju självklart att vi måste lyfta våra 11 rosa favoriter, eller hur? Därför har vi samlat de toppsäljande 11 rosa favoriterna, som också trendmässigt är väldigt inne nu.

Beautyblender Bubble

Allas älskade Beautyblender i en ljusare nyans än originalet. Att Beautyblender älskas av i princip alla som använder smink är ingen hemlighet, och den kommer kontinuerligt i nya härliga färger. Nyansen Bubble är härligt ljusrosa och funkar utmärkt att applicera i princip all typ av makeup och även hudvårdsprodukter.

FOREO LUNA Play Plus Pearl Pink

Ett storasyskon till PLAY, där huvudskillnaden är att detta storasyskon är aningen större och drivs av utbytbart AAA-batteri, jämfört med sitt lillasyskon som dels är mindre men också inte är laddningsbart. En måste-ha-produkt för dig som vill ha en riktigt ren och välmående hud!

DKNY Be Tempted Eau Blush EdP

DKNY är ett relativt nytt tillskott till eleven och vi är glada att ha med varumärket i eleven-familjen. Just denna doft är en mjukare version av Be Tempted EdP, med toppnoter av rosa grapefrukt, röda vinbär och rosa pion som övergår i ett blommigt hjärta av jasmin och cederträ. Doften landar sedan i en bas av trä och mysk. Vi bara älskar den!

Maria Nila Care Luminous Colour Colour Guard Masque

En hårinpackning som du bara måste ha om du har färgat hår (eller ofärgat, den funkar då med). Denna hårinpackning vårdar och skyddar håret med en ljuvlig doft, samtidigt som den hjälper till att bibehålla glansen i ditt färgade hår.

Cover FX Custom Enhancer Drops, Blossom

Mother of highlights! Om du vill ha ett fantastiskt glow så är denna produkt för dig. Dessa otroligt dryga droppar gör det enkelt för dig att skräddarsy din glow, men du kan också använda den för att ge din primer eller foundation en boost av glöd. Dessa droppar finns i flera olika nyanser och just Blossom är vackert ljusrosa.

Skin79 Animal Mask, Dark Panda

Sheet Masks är ju det heta inför hösten och vi älskar dem. Just denna ansiktsmask är sött designad som en panda (vem älskar inte pandor?) och hjälper till att återfukta, ljusa upp och liva upp en trött och glåmig hud.

Cailyn Star Wave Mattalic Tint, Spica

När du vill ge din look det lilla extra! Detta flytande läppstift sitter som berget, har intensiva nyanser och ger en metallisk finish - idealisk för att vara trendig i höst. Detta läppstift finns i flera olika nyanser och just Spica är härligt rosa.

Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness

En relativt ny produkt hos oss på eleven men redan så omtyckt. Denna mascara ger en fyllig volym men framförallt intensiv och färgglad nyans. Just denna nyans är härligt rosa och är idealisk för att ge din makeup en extra touch!

Clinique 2-in-1 Makeup Remover + Cleansing Micellar Gel

En oljefri, dubbelverkande micellärgel som skonsamt men effektivt avlägsnar makeup och orenheter. I kontakt med huden omvandlas gelen till en vattenliknande textur och huden känns slät, fräsch och ren.

Redken Pillow Proof Blow Dry Two Day Extended Dry Shampoo

Den har inte bara en gullig förpackning, den fräschar även upp håret mellan tvättarna. Detta torrschampo absorberar överflödig olja från hårbotten och ger håret en härligt fräsch och nytvättad känsla samtidigt som håret får volym.

bareMinerals 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow SPF 15, Blushing Pink

Denna krämiga ögonskugga glider enkelt på ögonlocket, ger intensiv nyans med matt finish och är enkel att blanda ut. Den har fylliga mineralpigmenterade färger som håller i upp till 12 timmar - och nyansen Blushing Pink är så fin med en mycket ljus ton av rosa.