Presenttips till Fars Dag

2017-10-29

Du glömmer väl inte Fars Dag 12/11? Istället för att ge de klassiska strumporna eller chokladasken i present så tänkte vi rekommendera en parfym med personligt meddelande på eller en snygg presentask!

Emporio Armani Stronger With You EdT

Mums! Denna doft är relativt ny hos oss och beskrivs utstråla styrka. Den öppnar med toppnoter av kardemumma, rosépeppar, viol och mynta för att övergå i ett hjärta av melon, ananas och salvia. I basen finner vi vanilj, kastanj, cederträ och amberträ. Den går dessutom att gravera så du kan sätta ditt egna personliga meddelande på.

Acqua di Parma Mirto Christmas Coffert 2017

Ett ljuvligt kit med parfym, duschgel och kroppslotion som alla ingår i Mirto di Panarea-serien. Doften öppnar upp med noter av myrten, basilika, bergamot och citron för att övergå i ett hjärta av hav, jasmin och ros. I basen finner vi mastic, enbär, cederträ och ambra. Alla tre produkter för dina sinnen till Medelhavets bris.

Burberry Mr Burberry EdT Gift Set

Mr. Burberry lanserades under våren 2017 och blev snabbt en favorit. Doften är klassisk men samtidigt ung och modern. Doften öppnar upp med ljuvliga noter av kardemumma, grapefrukt och dragon som övergår i ett hjärta av björklöv, muskotnötsolja och cederträ. I basen finner vi vetiver, sandelträ och guaiacträ.

The Bearded Man Company Beard Oil Calendar 2017

Ett måste-ha till den skäggige! I denna skäggkalender finns 24 st olika skäggoljor i miniflaskor och är verkligen den ultimata gåvan till en man med skägg. Varje skäggolja räcker till 4-8 appliceringar, innehåller 100% naturliga ingredienser och ger skägget fukt och näring.

Yves Saint Laurent Y Men EdT

En härlig doft som är idealisk för en ung, kreativ person men som också är tidlös. I toppen finns bergamott, aldehyder och ingefära som övergår i ett hjärta av violblad, salvia och geranium. I basen finns mysk, ambra, rökelse, balsamgran och cederträ. Denna doft går också att gravera!

Abercrombie & Fitch First Instinct Gift Set

Att matcha doft och duschgel är ofta uppskattat. I detta snygga kit får du doften First Instinct EdT tillsammans med tillhörande duschgel. Doften är den A&Fs första doft utanför sina egna butiker och öppnar upp med kiwano-melon, gin tonic och sötmandel. I hjärtat finner vi violblad, rött te, vallmo och peppar som landar i en bas av amber, mysk, kokosträ och ljusa träslag.

Rituals The Ritual of Samurai Refreshing Collection Gift Set

Inte nog med att det är snyggt, det innehåller allt du behöver för en fräsch upplevelse både i och utanför duschen. Detta kit innehåller duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm samt säng- och kroppsspray med doft av vit lotus och yi yi ren.

Recipe For Men Superior Grooming Essentials

Känner du någon som är i behov av grooming? Då är detta kit perfekt! I en snygg necessär medföljer Recipe For Mens bästsäljare Beard Elixir som tar hand om skägget, Facial Moisturizer som tar hand om hyn i ansiktet och en alkoholfri deodorant som tar hand om oönskade odörer.

Sisley Eau d'Ikar Gift Set

Vill du skämma bort din far eller någon annan du känner rejält så är denna presentask rätt väg att gå. Inuti finner du Sisleys doft Eau D'ikar EdT tillsammans med en mindre variant som är idealisk för resan eller gymväskan. Själva doften beskrivs som originell, maskulin och vibrerande med toppnoter av citrus, hjärta av blomster och bas av trä.

Clinique Custom-Fit Set: Daily Hydrator

Att ta hand om sin hud är viktigt, och detta kit är perfekt för den som t.ex normalt sett inte är så duktig på att ta hand om sin hud eller för den som behöver testa något nytt. Inuti finner du en återfuktande lotion, en rengöring och en rakkräm!

Braun BT5070 Beard Timmer

Till den som behöver raka sig, eller bara trimma sitt bångstyriga skägg är denna trimmer ett måste! Braun tycker att rakning ska vara en enkel och smidig procedur, och vi kan inget annat än att hålla med. Denna trimmer ger effektiv rakning med maximal precision så att du ska få till den exakta längd du vill uppnå samt skarpa linjer.