eleven 13 år: 11 klassiska skönhetsprodukter genom åren

2017-11-02

eleven fyller hela 13 år! Att vara en av de äldsta onlinebutikerna inom skönhet vill vi givetvis fira och vi tänkte bl.a (utöver fantastisk gåva osv) samla 11 klassiska skönhetsprodukter som hängt med länge och som fortfarande är lika älskade.

Macadamia Professional Deep Repair Masque

Macadamia Professional är ett sedan länge älskat hårvårdsmärke som vi på eleven introducerade till Sverige faktiskt. Året var 2010 när Macadamia Professional anlände till oss och började säljas på den svenska marknaden för första gången, och om deras produkter blev älskade snabbt! Och det är inte så konstigt...

Macadamia Professionals produkter innehåller två av världens mest näringsrika och dyrbara naturliga oljor - macadamia- och arganolja. Dessa oljor hjälper till att ge håret den ultimata vården samtidigt som den låter håret behålla sin hälsosamma glans. Just Deep Repair Masque är idealisk för dig som behöver ge torrt, skadat hår nytt liv, volym och lyster. För en extra vårdande boost kan du blanda den med Macadamia Professional Healing Oil Treatment. Den doftar dessutom ljuvligt!

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater

Här har vi en riktig klassiker som hängt med i hela 10 år! Året var 2007 när vi på eleven introducerade även Mario Badescu till Sverige och det finns en anledning till att varumärkets produkter fortfarande är bästsäljare... Mario Badescus hudvård får oftast högsta möjliga betyg av de som använder dem och anledningen är att Mario Badescu erbjuder hudvård som fungerar på riktigt - och som säljs till ett plånboksvänligt pris.

Just Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater ger en omedelbar fuktboost med en mild och ljuvlig rosdoft. Sprayet kan användas både under och över makeup, och är perfekt att alltid ha med sig i väskan för en uppfräschande boost on-the-go.

NUXE Huile Prodigieuse

Torroljan du bara måste ha! Vi på eleven har sålt NUXE sedan 2010 och just denna torrolja har alltid varit en storsäljare. Varför? Av många anledningar men för att nämna några så funkar den för ansikte, kropp och hår, den kladdar inte, den ger näring, skydd, glans och sammetslen känsla, och mycket mer. Huden känns återfuktad och lysterfylld och håret känns glansfullt och mjukt. Den innehåller dessutom 98.8% naturliga ingredienser!

Shiseido Makeup Eyelash Curler

Brukar du börja dina ögonfransar? Då är denna produkt ett måste-ha för dig. Denna fransböjare har hängt med ända sedan 2010 och har legat i toppen för fransböjare sedan dess. Den böjer fransarna vid roten och hjälper dem att hålla sig volymfyllda. Den har en kantfri design dessutom, som gör det lättare att undvika att klämma fransarna vid användning.

Recipe for Men Facial Cleanser

Riktigt gammal i gemet skulle man kunna säga... Varumärket Recipe for Men anlände till eleven redan 2005 (japp, 12 år sen!!) tillsammans med bl.a denna omtyckta rengöring. Detta är en behaglig och effektiv rengöringsgel som avlägnsar smuts och orenheter från porerna, samtidigt som den tar bort överskott av sebum vilket förebygger glansig hy. Den torkar inte heller ut huden och hjälper till att förbereda huden för rakning!

CLEAN Fresh Laundry EdP

Oemotståndlig sedan 2006! Denna doft har också hängt med riktigt länge och det är inte så konstigt att den fortfarande är en bästsäljare och älskad av alla som kommer i kontakt med den. Den doftar nämligen nytvättat! Hur underbart? Tänk dig värme från hårfönen, tänk dig doften och känslan från en torr, ren, mjuk och fluffig handduk. Fresh Laundry EdP ger dig samma känsla som när du tar på dig din nytvättade favorittröja tack vare doftnoter av brasiliansk apelsin, rose otto, vit jasmin, bomullsblommor och mexikansk lime.

Seche Vite

Varumärket Seche har varit med oss sedan 2008, men just denna omtyckta favorit har varit med sedan 2009. Det är ett topplack som många anser är världens bästa och mest erkända överlack. Den har en patenterad formula som tränger igenom nagellacket, ned till underlacket och skapar därmed ett starkt lager över nagelbädden. Den har valts in till InStyle Magazine's Best Beauty Buys Hall of Fame samt vunnit "Årets Nagelprodukt" i Elle Beauty Awards 2013.

bareMinerals Matte SPF 15 Foundation

Behöver den ens en introduktion? Okej då. Denna matta foundation anlände 2011 till oss på eleven, ett år efter att varumärket lanserades hos oss. Vad gör den speciell? Det är en naturligt matt mineralfoundation som hjälper till att reducera glans, orenheter och håller huden naturligt fräsch hela dagen. Den ger en bra täckning och känns lätt på huden!

ghd V Gold Classic Styler

ghd har funnits hos oss sedan 2007, tänk att det redan gått 10 år sedan dess! Denna klassiska styler kom dock inte in förrän 2011, men den har förgyllt dess ägares dagar sedan dess. Denna styler har en läcker design, den har mjuka kanter som förebygger att håret fastnar, plattorna ger bättre glid jämfört med originalet och den har en 10% svalare topp. Denna styler funkar både till att platta och locka håret och är ett måste-ha för dig som ofta stylar ditt hår!

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara

Hur kan en mascara vara bästsäljare i så många år? Galet vi vet. Just denna mascara har varit älskad sedan den lanserades hos oss 2008 och detta för att den verkligen ger en dramatisk volym till dina fransar! Den ska alltså tredubbla volymen på dina fransar samtidigt som den ger en fin svärta. Den kladdar inte, men kan snabbt och enkelt avlägsnas. Måste-ha!

Yves Saint Laurent Black Opium EdP

Än har den inte tekniskt sett uppnått klassiker-status hos oss, vi lanserade ju varumärket 2016 men vi vill ändå nämna den. Det är ju ändå en variant av Opium-doften som först lanserades på 70-talet och den har med doftnoter av kaffe, vanilj och apelsin förfört våra sinnen under flera år. Psst.. Denna produkt kan du dessutom gravera!