Black Friday Topplista: Hudvård

2017-11-21

JorgObé Peel Off Mask

Originalet av den svarta peel off-masken! Denna ansiktsmask binder effektivt till sig tilltäppta porer, döda hudceller och andra orenheter som varsamt tas bort när du avlägsnar masken. Detta framhäver en ren, vacker och fin hy! Idealisk för dig som har problem med täppta porer, pormaskar och en fet T-zon (dvs panna, näsa och haka). Du applicerar ett lager av masken, förslagsvis över näsan där vi ofta har mest porer, och låter verka tills den torkat. Då avlägsnar du den varsamt genom att dra av den och med följer porer och orenheter!

Pixi Glow Tonic

En bästsäljare sedan länge! Detta ansiktsvatten är berikat med ginseng och fruktos, idealisk för en normal till torr, trött och åldrande hud, som hjälper till att peela huden för att framhäva en strålande glöd. Vid regelbunden användning hjälper den också till att ge en mer tonad, fastare känsla till huden.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Vi vet att K-Beauty ofta innebär väldigt roliga hudvårdsprodukter, detta är en av dem! Denna sheetmask är djuprengörande och uppklarnande, idealisk för en fet hudtyp och är mycket effektiv. Det som gör den extra rolig att använda men också är anledningen till dess effektivitet är att den har en smart teknologi som skapar små fina kolsyrebubblor mellan huden och masken som boostar rengöringseffekten vilket resulterar i ett mer noggrant resultat. Huden känns uppfriskande och återfuktande, och framförallt väldigt ren!

FOREO LUNA Play Plus Pearl Pink

Denna ultrahygieniska rengöringsborste använder sig av T-Sonic™ pulseringsteknologi för att hjälpa till att djuprengöra huden, exfoliera och boosta hudens cirkulation. Denna rengöringsborste ger 35 gånger så hygienisk rengöring i jämförelse med en traditionell rengöringsborste, tack vare dess silikon. Just Play Plus är bekväm i handen och idealisk att ha med sig på resan!

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Se till att hålla hudens fuktbalans i shack i alla väder med Thirst Relief! Denna lätta kräm-gel ger en snabb uppfräschning och håller huden påfylld med fukt i upp till 24 timmar. För en fräsch och strålande hud!

Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme

Eftersom huden "lagar sig själv" på natten kan det vara bra att boosta processen. Detta gör du enkelt med denna lätta nattkräm som hjälper till att "avgifta" huden från dagen, reducerar synligheten av porer samtidigt som den vårdar, känns avslappnande och verkar intensivt återfuktande.

Lancôme Bi-Facil Lotion Instant Cleanser

Den optimala rengöringen om du verkligen vill få bort all typ av makeup, även vattenfast, och orenheter i ett svep. Med två-fas-komponent, en med olja och en med vatten, får denna rengöring med sig all typ av makeup utan att kännas fet eller oljig på huden.

Peter Thomas Roth Mask Sampler Kit

Det är få saker som är så skönt som att ta sig ett varmt bad och lägga på en ansiktsmask, luta sig tillbaka och njuta. I detta set från Peter Thomas Roth får du hela 6 olika masker i prova-på-storlek så du enkelt kan hitta just din favorit.

rms beauty Beauty Oil

Denna lätta olja är producerad för att funka på alla - oavsett ålder och hudtyp. Den hjälper till att ge huden lyster, balans och vård utan att kännas oljig. Den är berikad med jojobaolja som mjukgör, buritiolja som är en av naturens rikaste källor på betakaroten som fungerar likt ett fysaliskt UV-filter och är rik på A-vitamin, nyponfröolja som är rik på retinol, känt för sina anti-age-egenskaper samt lakritsrot och gurkmeja som bidrar till antiinflammatoriska och vårdande egenskaper. Idealisk för alla hudtyper och passar utmärkt att använda istället för ögonkräm!

Swiss Clinic Skin Renewal Gift Set

Vad är Skin Roller som alla pratar om? Det är ett speciellt verktyg som hjälper till att vårda och reducera många av hudens åkommor, så som hudbristningar, acne-ärr, rynkor, håravfall, kirurgiska ärr och celluliter. Den har 540 små små mikronålar som är tillverkade av kirurgiskt stål som skapar tusentals tunna mikrokanaler vilket ger huden en bättre chans att ta åt sig alla näringsämnen från din hudvård. I detta kit får du dessutom deras avancerade anti-age-serum!

Clarins Gift Set 2017 Advent Calendar

Lika storslagen som tidigare år - Clarins skönhetskalender innehåller skönhetsprodukter till ett värde av 2400 kr (kostar 1200 kr) och du hittar favoriter som Beauty Flash Balm, Supra Volume Mascara, Clarins Instant Eye Make-Up Remover och massor av andra skönhetsöverraskningar. En given succé att ge bort till någon du tycker om - eller till dig själv!