Förbered dig för våren som snart är här

2018-03-04

Med tanke på all snö som kommit under de senaste veckorna så vet vi att det känns som att våren är långt härifrån, men vi på eleven är förhoppningsfulla och tror att våren bara lurar runt hörnet! Vi har fått in mängder av roliga nyheter inför denna vår och tänkte här gå igenom några av dem som kommer göra dig redo till max när våren väl tittar fram.

Vår-redo hy!

Se till att din hy är redo för vår med Lumene! Vi har fått in deras nya serie Harmonia som är framtagen för att ge huden vårdande, vitaliserande ingredienser för att återställa dess balans. I dessa produkter finner du nordisk sprängticka som är en superfood-svamp och en av de mest potenta antioxidanterna som finns i kombo med mikronäringsämnen för att återställa hudens harmoni. En serie perfekt för dig som vill ha en frisk, återfuktad hud med naturlig lyster!

Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat-to-Foam Cleanser är ditt första steg och är ett skummande lödder som löser upp fett, smuts och makeup. En riktig djuprengöring tack vare bl.a humussyror. Följ upp med Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Revitalizing Serum som tillför huden essentiella näringsämnen och bidrar till att återställa dess fuktbalans. Följ sedan upp med Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Skin Saviour Balm som skyddar hudens barriär och förebygger torrhet.

1-2 gånger i veckan så se till att unna dig en avslappnande stund med Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat Mask som är som en tjock pasta med jordpartiklar som djuprengör, öppnar porer och återställer hudens balans snabbt.


Sheet masks från Leaders

Man kan aldrig ha för mycket sheet masks, eller hur? En sheet mask är idealisk att använda minst en gång om dagen dels för att ge huden en välbehövlig boost men också för att ta tillfället i akt att stressa ned och bara slappna av i 20 minuter (eller hur länge just din sheet mask ska sitta på!). Vi har nyligen fått in varumärket Leaders som har sina rötter i Sydkorea. Leaders Cosmetics grundades redan 2001 av erfarna kosmetologer och deras innovativa ansiktsmasker blev snabbt kända tack vare sin fantastiska kvalitét.

Leaders har två serier än så länge i Europa, Daily Wonders som är gjorda av bomull och 7 Wonders som är gjorda av kokos.

Har du känslig, reaktiv hud? Ta hand om den med Leaders Oriental Camellia Calming Mask som hjälper till att förebygga irritation och reducera rodnad. Har du torr/uttorkad hud? Ge den en fuktboost med Leaders Kalahari Melon Moisturizing Mask som innehåller olja från den exotiska kalaharimelon som stärker hudens barriärfunktion och låser in fukt. I behov av anti-age-effekt? Leaders Tundra Cranberry Anti-Aging Mask boostar med rätt näring till mogen/förtida åldrad hud, neutraliserar fria radikaler och hjälper att göra fina linjer och rynkor mindre framträdande.

Detta är bara några av de härliga sheet masks som Leaders erbjuder. Det finns något för alla, något för just dina behov. Spana in deras utbud här!!

Hårstyling i vår!

Det är en härlig kombination av hårstilar som är trendiga i år, och många valmöjligheter är ju alltid trevligt! Det handlar mycket om att vara enhetlig i sin hårfärg - antingen väldigt naturligt, eller väldigt extremt. Det handlar också om lockar, utsmyckade flätor och kortare frisyrer. Ett inlägg om bara vårens hårtrender kommer, vi lovar!

Ett populärt varumärke med sina gul-reducerande produkter, Fanola, har släppt nya hårinpackningar för att boosta ditt färgade hår! Dessa inpackningar är så kallade färgbomber som kan dels boosta din nuvarande hårfärg men är också perfekt om du vill prova på en annan hårfärg men inte köra något permanent. T.ex så finns Fanola Oro Therapy 24K Color Mask Chocolate, idealisk för att boosta det mörkbruna håret. Color Mask Intense Copper ger ny lyster och mer intensiv färg till kopparfärgat hår sen finns också lite starkare nyanser, som Color Mask Fuchsia som är perfekta om du har ljust hår och vill prova på att färga håret i en annan färg, eller boosta din nuvarandra rosa ton.

När vi ändå pratar hårfärg så har Colorista släppt nya fräscha vår-nyanser för dig som vill prova något annorlunda! Produkterna är "Washout" vilket innebär att de är en intensivtoning men som försvinner efter några tvättar.

De har släppt Denimhair som är en mörkblå ton som funkar för både ljust och mörkt hår, Oceanhair som är en havsblå nyans som passar bäst i ljusare hår, Hotpink är en klar rosa nyans som också passar bäst i ljusare hår. Greenhair är en härlig mörkgrön som passar mellanljust hår och Yellowhair som är en härlig gul nyans, idealisk för ett ljusare hår. Dessa nyanser är för dig som vill prova något nytt och något riktigt färgglatt denna vår!

Här nedan används nyansen Denimhair!


Låt oss prata makeup

Det har kommit flera spännande makeup-nyheter under årets knappa 10 veckor. Vi tänkte guida er genom några stycken!

Vi börjar med det innovativa makeup- och hudvårdsmärket OFRA Cosmetics som anlände till vårt sortiment för ett tag sen. De har över 20 års erfarenhet i branschen och är ett hypat märke på sociala medier! Varför? Inte nog med att hudvården är fantastisk, deras makeup är otroligt omtyckt och vi förstår varför.

Deras sminkprodukter är dels väldigt pigmenterade, så du behöver inte mycket vid varje applicering. Ett exempel är deras helt magiska highlighter OFRA Cosmetics NikkieTutorials Highlighter som är framtagen i samarbete med youtube-profilen Nikkie de Jager. Här behöver du inte alls mycket för att du ska stråla till max! En annan favorit är OFRA Cosmetics Professional Makeup Palette - Must Have Mattes som innehåller 20 högpigmenterade, pressade matta ögonskuggor för alla tillfällen. Alla OFRA's produkter är dessutom 100% veganska!

Beautyblender, allas älskade makeupverktyg! Nu har varumärket släppt en ny nyans av sin åh-så-omtyckta makeupsvamp; Beautyblender chill! Med en härlig nyans inspirerad av havets svala och lugnande toner.

the Balm har kommit med en ny souffléliknande foundation, The Balm Even Steven Foundation som ger en silkeslen, luftig bas som är rikt pigmenterad och ger en hållbar samt naturligt matt finish. Lite räcker långt dock! Tänk på att ta lite grann att börja med eftersom denna foundation har väldigt intensiva pigment.

Detta var bara några av alla nyheter som landat hos oss de senaste veckorna. Spana in alla nyheter här!