Vinn skönhetsprodukter värde 7180 kr!

2018-03-22

Snart är det dags för Påsk och det vill vi fira med att ge dig chansen att vinna skönhetsprodukter till ett värde av 7180 kr (!!!) - galet bra, eller hur?

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är:
1. Hitta ägget som är gömt någonstans hos oss och lägg det i varukorgen tillsammans med dina andra produkter.
2. Motivera varför du bör vinna i meddelanderutan i kassan och slutför ditt köp.

Tävligen avslutas den 27/3 och 3 st vinnare kommer att kontaktas senast den 3/4 via email.

Denna fantastiska vinst innehåller produkter från varumärken som FOREO, HUGO BOSS, By Terry, CLEAN, Lancôme, Maria Nila, Ole Henriksen, Stella McCartney, Biotherm, Helena Rubinstein, Blithe, Escada, SACHAJUAN, Naobay och Clarins!

Tävlingen är avslutad och vi säger grattis till Jenny, Marie och Amanda som är de tre vinnarna i denna tävling! Samtliga har blivit kontaktade via email.

Vilka produkter ingår i denna vinst?

Vi börjar med hudvården! FOREO Play Plus som är en otroligt effektiv produkt som smidigt och skonsamt rengör och exfolierar din hud med hjälp av sin ultrahygieniska silikondesignen med pulseringsteknologi.

Blithe Patting Water Pack Energy Yellow Citrus & Honey är en banbrytande produkt som kommer får dig att se på konceptet ansiktsmask i ett helt nytt ljus. En s.k "splash mask" som har alla fördelar man vill åt i en mask d.v.s fukt, exfoliering och lyster, men istället för att den ska ligga på i klassiska 20 minuter så gör den jobbet på bara 30 sekunder genom att man "splashar" den över huden varvat med att klappa in den.

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner är ett koncentrerat ansiktsvatten som verkar sammandragande på porer och reducerar effektivt bort överflödigt talg, samt förfinar och renar porerna - utan att torka ut huden.

Helena Rubinstein Force C3 Booster Fluid resultatet av mer än 20 års forskning på vitamin C. Denna booster appliceras dagtid mellan serum och kräm, formulerad med 10% rent vitamin C som hjälper till att ge en fräsch och uppiggande effekt samt stärker effekten av övrig hudvård.

Naobay Equilibria Balancing Cream hjälper till att ge en perfekt balanserad hud. Den vårdar, mjukgör och tillför energi till huden samtidigt som den reducerar- och förebygger synliga tecken på åldrande.

Vi går över till hårvården! I denna vinst får du även Maria Nila Structure Repair Gift Box, en söt presentbox som innehåller schampo och balsam från Maria Nilas Structure Repair-serie som är speciellt framtagen för ett torrt- och skadat hår. I boxen finns även en utsökt handtvål med ljuvlig doft av grönskande sommarängar.

Du får även SACHAJUAN Ocean Mist Volume Shampoo och SACHAJUAN Ocean Mist Volume Conditioner som båda jobbar för att ge håret struktur, volym och styrka.

Över till sminket! I denna vinst får du en Clarins SOS Primer i nyansen Universal som med en uppfräschande textur jämnar ut huden och förbereder för kommande makeup. Just Universal-nyansen ger en härlig lyster till huden!

Sedan får du även Biotherm Aquasource Plump & Glow Lips som ger en naturligt rosa färg och hjälper till att stimulera mikrocirkulationen för att främja fylligare läppar, den bidrar också med en behaglig sval känsla tack vare derivat from mint-löv.

I vinsten finns även två mascaror, Lancôme Monsieur Big Mascara som ger massor av volym vid första appliceringen och håller hela dagen samt By Terry Lash Expert Twist Brush Mascara som har en innovativ, vridbar borste som kan vridas i två lägen för att ge det perfekta resultatet och som ger både volym och längd.

Även det ljuvliga pudret By Terry Compact Expert Dual Powder ingår, som är ett multifunktionellt puder som är perfekt för att definiera, matta ned och fixera makeup.

Det finns även ett gäng härliga dofter! CLEAN Blossom EdP som öppnar upp med ljuvliga noter av neroli, hyacint och gul freesia som sedan övergår i ett skirt, lätt och luftigt hjärta av apelsinblomma, lilja och magnolia. Doften landar sedan i en sensuell bas av mysk, sandelträ och träiga noter som ger doften karaktär.

Stella Mccartney Peony EdT öppnar upp med mandarin, freesia och lotusblomma som övergår i ett blommigt hjärta av rosa pion och geranium. I basen finner vi ambra och patchouli.

Escada Celebrate N.O.W. EdP öppnar upp med fräscha noter av ingefära. I ett blommigt hjärtat finner vi magnolia och i basen finns kanel, vanilj och tonkaböna.

Sist men inte minst (125 ml!!) Hugo Urban Journey EdT! Denna doft öppnar upp med en energisk toppnot av Himalayan Whorl Flower, hjärtat består av intensivt och aromatiskt svart te. I en maskulin bas finner vi sandelträ.

Vi hoppas att ni är lika exalterade som oss över denna vinst, den är ju verkligen helt underbar! Vi önskar alla tävlande ett stort lycka till!