11 vårnyheter du behöver i din necessär

2018-04-09

Shiseido Essential Energy Day Cream SPF 20

Om du vill ha en lyxig och lätt men samtidigt otroligt fuktgivande dagkräm så är denna rätt för dig! Denna ansiktskräm hjälper till att skydda huden samtidigt som den boostar med ny energi, glöd och lyster. Ett måste-ha i vår för dig med normal till torr hud!

Sisley Instant Correct

Innan du applicerar din makeup är det viktigt med en ordentlig bas, det är precis det denna härliga primer från Sisley gör! Denna färgkorrigerande primer hjälper dig att jämna ut din hud, ger lyster, håller din makeup på plats samt återfuktar och skyddar huden. Den kommer i två nyanser, Just Rosy för att fräscha upp en glåmig hud och Just Lavender för att reducera rodnad.

Oscar De La Renta Bella Blanca EdP

En alldeles fantastisk doft, extra idealisk som bröllopsdoft! Inte nog med att flaskan är vacker med gyllene toner och rosdetaljer i vitt - den ger en elegant och blommig doft! Bella Blanca öppnar lätt, fruktigt och friskt med noter av freesia, gröna päron, svartvinbär och mandarin för att sedan övergå i ett blommigt hjärta av violblad, vita rosor, liljekonvalj och jasmin samba. I en sofistikerad och varm bas finner vi noter av krämigt sandelträ, persikomysk, kashmirmysk och ambroxan.

Oribe Dry Texturizing Spray

Nyligen landade det lyxiga varumärket Oribe hos oss och en favorit är just detta osynliga, torra hårspray. Det innehåller patenterade polymer som hjälper till att absorbera olja vid hårbotten och ger håret en fräsch känsla med glamourös struktur och volym. Idealiskt för dig som letar efter ett alternativ till torrschampo!

Pixi Rose Tonic

Få har nog missat Pixi's storsäljare Glow Tonic och nu har äntligen storfavoriten fått ett syskon; Rose Tonic! Det är ett härligt ansiktsvatten som hjälper till att balansera hudens pH-värde, reducerar rodnad samt är naturligt återfuktande. Den har en rogivande effekt på huden och hjälper även till att ta bort eventuella makeuprester efter din rengöring. Den är fri från parabener, passar alla hudtyper och är vegansk!

Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Älskar du också känslan av en ordentligt återfuktad och återhämtad hud? Vi med! Denna ljuvliga nattkräm har en fuktgivande gel-kräm-textur och kombinerar kraften hos naturliga växtextrakt med innovativa, högteknologiska ingredienser för att intensivt återfukta, ge lyster samt hjälpa huden att återhämta sig snabbare. Idealisk för dig som har trött, glåmig vinterhud som behöver lyster! Den är fri från parabler och är vegansk.

Shiseido Generic Skincare Oil-Control Blotting Paper

Vi är många med problemet att huden blir glansig i framförallt T-zonen under dagen och som tur är finns en snabb lösning! För om du, precis som många andra, trots bra hudvård och mattande makeup också blir glansig under dagen bör du prova Shiseido's Generic Skincare Oil-Control Blotting Paper. Dessa tunna papper hjälper till att absorbera överflödig olja från hudytan på nolltid, utan att störa din makeup. De är perfekta att ha med sig i handväskan eller på jobbet för en snabb touch up!

Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar EdP

En annan alldeles underbar doft som nyligen landat hos oss är Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar EdP. Det är en intensiv, sensuell tolkning av den ikoniska Flowerbomb-blombuketten. Genom att addera krut till doften ger den ett unikt, effektfullt uttryck som gör doften nästintill beroendeframkallande!

Doften öppnar upp med noter av svartvinbär, bergamot och krut som övergår i ett blommigt hjärta av jasmin sambac, apelsinblomma och osmanthus. I basen finner vi värme av patchouli, tonkaböna, vanilj och benzoin.

Real Techniques Mini Multitask Brush

När man är på språng eller är ute och reser så kan normalstora sminkborstar ofta vara lite för långa för necessären/handväskan men som tur är så har Real Techniques lanserat några mindre borstar, som har kortare handtag men fullstort borsthuvud. Denna borste fungerar utmärkt för applicering av puder, bronzer eller rouge!

Cremorlab T.E.N. Cremor Cleansing Veil

För effektiv rengöring när du är på språng! Dessa multifunktionella och milda ansiktsservetter tar bort både orenheter och makeup, samtidigt som de mjukgör och återfuktar. Formulan är baserad på T.E.N termalvatten samt aloe vera som ger fukt medan extrakt av grönt te och kamomill vårdar samt reducerar irritation. Använd 1-2 servetter direkt på torr hud för att avlägsna makeup och orenheter, de fungerar även för att ta bort ögonmakeup men om du har mascara så applicera gärna traditionell ögonmakeupremover först.

Bonair Rose Illuminator Oil Drop

Den perfekta balansen mellan vatten och olja hittar du i denna lystergivande, återfraktande och näringsgivande ansiktsoljan! Denna olja har ett högt innehåll av naturliga växtextrakt där man kombinerat bl.a nyponrosolja och vårdande bisabolol. En speciell Photo To Real Skin™ oljeo-ptimeringsteknologi ger oljan en fräsch, lätt textur oavsett andelen olja.

Bonair är ett nytt varumärke hos oss som bara använder sig av 100% naturliga doftämnen där märkets signaturdoft består utav doftnoter av trä och jord från de djupaste av skogar samt olika grässorter och blommor.