11 produkter du måste ha om du gifter dig i sommar

2018-05-03

Nu när bröllopssäsongen är i full gång så tänkte vi tipsa om 11 måste-ha-produkter för dig som ska gifta dig i sommar. På din stora dag vill du ju såklart stråla ordentligt och att mascaran ska hålla både för svett och glädjetårar. Vi har samlat produkterna för dig!

L'Oréal Paris Smooth Sugar Glow Scrub
Vi har i det här inlägget berättat hur du bäst preppar huden inför den stora dagen. Men vi tänkte ändå tipsa om denna härliga peeling! L'Oréal Paris Smooth Sugar Glow Scrub passar alla hudtyper och kombinerar olika sockerarter för att varsamt exfoliera huden samt återfukta för att framhäva hudens naturliga glöd.

It'S SKIN Power 10 Formula Propolis
Detta serum är idealiskt för dig som vill ge huden extra lyster. Den passar alla hudtyper och är berikat med honung som dels främjar hudens immunförsvar samt har en rogivande effekt. It'S SKIN Power 10 Formula Propolis kan dessutom kombineras med dina andra hudvårdsprodukter utan problem, oavsett vilka de är.

By Terry Detoxilyn City Cream
En lätt dagkräm är ett måste! Denna dagkräm från By Terry ger huden ett effektivt skydd mot mijlöpåverkan och stressfaktorer, samtidigt som ett essentiell mineralkomplex verkar för att bevara hudens fundamentala funktioner med antioxidativa och syresättande egenskaper. Den återfuktar, ger huden en detox samt ger lyster!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Primer
Att din makeup håller hela dagen är prio. Denna primer är fjäderlätt och ger huden en jämn yta innan du applicerar din foundation, dels för att ge ett så bra resultat som möjligt men också för att din makeup ska sitta hela dagen och kvällen.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
Vill du att din foundation ska sitta som berget så är det denna foundation du ska vända dig till. Den har hög täckningsgrad, skyddar med SPF 10 samt håller verkligen hela dagen.

Sensai Translucent Loose Powder
Dags att fixera din foundation. Detta transparenta, ultralätta puder har en lätt ljusreflekterande effekt och hjälper till att fixera din foundation med en silkeslen finish.

The Balm In The Balm of Your Hand Volume 2
Vi gillar multifunktionella produkter, och det är precis vad denna palett är. I denna palett hittar du pudernyanser för contouring, rouge, highlight samt ögonskugga. Den fungerar även utmärkt för att ge dina ögonbryn lite extra färg och fyllighet!

Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara Waterproof
På med mascara, och vi vill ju att den ska stå emot glädjetårarna. Det gör Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara Waterproof. Den ger volym, intensiv nyans och är vattenfast!

Yves Saint Laurent Top Secrets Makeup Setting Spray - Glowing Skin On-the-Go
Fixera din look med extra glow! Detta setting spray ger en stålande lyster samtidigt som den fixerar din makeup för att hålla hela dagen! Den innehåller även fuktbindande hyaluronsyra för att vara återfuktande.

Oribe Silver Pearl Eau de Parfum
På jakt efter bröllopsdoft? Unna dig Oribe Silver Pearl Eau de Parfum. Framtagen för att kunna användas både på kropp och i hår! Den är klassiskt elegant, samtidig som den fångar en modern och tidlös stil. Flaskan är otroligt vacker och doften är oförglömlig. Den öppnar med friska noter av mynta, bergamot och gröna fikon som övergår i ett hjärta av bl.a bambu, näckros och pelargon. I basen finns viol, läder och svart ambra som gör doften sensuell.

Björn Axén Dry Shampoo Sweet Blossom
Glöm inte torrschampo! Man vet aldrig när håret plötsligt bestämmer sig för att se lite flottigt ut. Då är det bra att vara beredd med torrschampo. Just detta torrschampo fräschar upp håret och ger en ljuvlig doft. Doften är hypoallergisk!