Skapa spastämning hemma med FOREO!

2022-03-15

Med hjälp av vibrationer, LED-ljus, värmeterapi och fler spännande metoder så ger FOREO dig en djuprengjord, strålande och välmående hud. Osäker på vilken borste som passar dig? Vi guidar dig till rätt produkt för din hud här!

 

FOREO är varumärket som tagit innovativa hudvårdsprodukter till en helt ny nivå. Vill du uppgradera din hudvårdsrutin och stråla av lyster? Då ska du läsa vidare och hitta den rengöringsborste som passar dig här nedan.

FOREO LUNA 3 

LUNA 3 är FOREOS mest kända ansiktsborste, som med hjälp av mjukt silikon och T-Sonic vibrationer effektivt avlägsnar sminkrester, smuts, olja och orenheter på djupet. Använd LUNA 3 tillsammans med din favoritrengöring, och rör den vibrerande borsten i cirklar över ansiktet. Ansiktsmassagen hjälper inte bara till att rengöra, utan får även igång blodcirkulationen vilket ger en fastare, mer ungdomlig hud. 

Så, vilken LUNA 3 passar just dig? FOREO har gjort det enkelt genom att skapa upp olika borstar för olika hudtyper. Om du har känslig hud väljer du LUNA 3 for sensitive skin, om du har kombinerad hud väljer du LUNA 3 for combination skin, och för dig med normal hud passar LUNA 3 for normal skin. FOREO har även tagit fram en rengöringsborste anpassad för manlig hud som du hittar här. Använd sedan borsten tillsammans med FOREOs app för att få en skräddarsydd rengöringsrutin för just din hud. 

FOREO LUNA 3 PLUS

LUNA 3 PLUS är, precis som den vanliga LUNA 3, en effektiv rengöringsborste som tar bort alla typer av orenheter. I denna variant så används även värmeterapi, speciellt avsedd för djuprengöring av porer, tillsammans med mikroström som ger en fast, livfull och uppstramad hud. LUNA 3 PLUS passar därför perfekt för dig som både vill ha en effektiv rengöring, men också förebygga eller reducera uppkomsten av ålderstecken. Även här väljer du borste baserat på din hudtyp och skräddarsyr din rutin i appen. 

FOREO UFO 

Vi har tidigare berättat mer ingående om hur FOREO UFO fungerar, och i det här inlägget tänkte vi ge en kortare summering samt våra bästa tips på hur du använder detta avancerade smartmaskverktyg. UFO kombinerar speciellt anpassade och aktiverade sheet masks i mikrofiber, med Hyper-Infusion-teknologi (värme, kyla och T-Sonic-pulseringar) samt LED-ljusterapi för en hemmabehandling på professionell nivå. UFO är verktyget som gör dina 20 minuter av sheet-masking till en lyxig spabehandling hemma på bara 90 sekunder.

Den må vara avancerad men den är otroligt enkel att använda. Använd tillsammans med FOREOs app och följ instruktionerna. FOREO UFO passar för alla hudtyper, och du väljer bara en tillhörande sheetmask som möter just dina behov. Välj mellan masker som ger glow, fukt, näring eller balans. 

DET LILLA EXTRA

Utöver sina innovativa, storsäljande rengöringsborstar så erbjuder FOREO också effektiva hudvårsprodukter och passande tillbehör. Upptäck storsäljaren SERUM SERUM SERUM och använd din rengöringsborste tillsammans med Micro-Foam Cleanser för att att ta din hudvårdsrutin till nya nivåer. Vem vill inte stråla av en livfull hud med massor av glow?