Topplista: Bobbi Brown

2019-03-26

Äntligen hos eleven! Bobbi Brown har allt en beautyjunky behöver, och har en given plats i sminkväskan. Vi har kollat igenom hela sortimentet, allt från kultförklarade foundations till nya spännande produkter, för att hitta våra absoluta favoriter.

Äntligen hos eleven! Bobbi Brown har allt en beautyjunky behöver, och har en given plats i sminkväskan. Vi har kollat igenom hela sortimentet - allt från kultförklarade foundations till nya spännande produkter - för att hitta våra absoluta favoriter.

Bobbi Brown grundades 1991 i New York av den legendariska makeupartisten Bobbi Brown. Sedan dess har märket växt och finns numera i över 70 länder runt om i världen. Bobbi Browns filosofi är att kvinnor är vackra utan smink, men med rätt makeup kan alla känna sig mer självsäkra och starka. Syftet med smink är inte att få någon att se ut på något annat sätt, utan att förstärka sin egen skönhet. Därför satsar märket på klassiska produkter istället för trendiga, så att alla kvinnor kan få ett resultat de blir nöjda med. Inte konstigt att märket älskas av kvinnor världen över och passar för alla tillfällen.

Vi är därför väldigt glada över att vi äntligen fått Bobbi Brown till eleven! För att hjälpa dig att hitta rätt produkter har vi gjort en djupdykning i sminkväskan och hittat våra tio favoritprodukter från märket.

1. Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15
Detta är en av Bobbi Browns nyaste produkter men som redan letat sig in i våra hjärtan. Den innehåller en effektiv kombination av ingredienser som ger en silkeslen och matt finish med ett jämnt resultat. Vi gillar också att den är extremt hållbar och ser lika fin ut på slutet av dagen som när du nyss lagt den. Extra plus för att den är den vegansk och fri från parabener, sulfater och gluten.

2. Bobbi Brown Skin Foundation Stick
En av Bobbi Browns mest klassiska produkter, och är något som alla borde inkludera i sin sminkrutin. Passar lika bra som foundation som touch up-concealer. Den smälter fint in i huden och blir inte kakig eller smulig. En riktig trotjänare som blivit en riktig storfavorit hos oss på eleven.

3. Bobbi Brown Bronzing Powder
Fuska fram en naturlig solkysst look långt innan solens strålar hittat fram. Denna ljuvliga bronzer ger otroligt fin färg som är lätt att blenda och sitter dessutom hela dagen. Vi gillar också att den känns sammetslen på huden. Den matta finishen gör bronzern även perfekt för dig som gillar contouring.

4. Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Långt före krämögonskuggor blev populära så fanns den här! Den är enkel att applicera och kan användas som ögonskugga eller för att rama in, sota eller markera ögonen. En fantastisk produkt som finns i flera olika nyanser som håller i upp till åtta timmar utan att klumpa ihop sig, flagna eller försvinna. Perfekt för dig som tycker att det är krångligt med ögonskugga - du behöver inte ens en pensel.

5. Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil
Det här är ögonbrynens bästa vän och ett måste i sminkväskan. Den sneda spetsen gör den enkel att använda och ger en mjuk men definierad ifyllnad av ögonbrynen. Pennan är även kladdfri, och vattenfast vilket gör att brynen sitter plats även under svettiga träningspass och om du skulle ha oturen och hamna i ett regnoväder.

6. Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
En av de bästa concealers på marknaden! Den täcker ojämnheter, ljusar upp mörka ringar samt suddar ut fina linjer och synliga trötthetstecken direkt. Dessutom behövs det bara lite av produkten för att få full täckning. Vi gillar att den även är vattenavvisande så att den håller hela dagen.

7. Bobbi Brown Smokey Eye Mascara
Vem kan motstå långa täta fransar? Inte vi, och det är precis vad den här mascaran ger. Hemligheten är kolpigmenten som bygger upp frans för frans. Du kan även bygga på fransarna med flera lager för en mer dramatisk look. En riktigt keeper!

8. Bobbi Brown Luxe Lip Color
Det här läppstift är en riktig fullträff, det är rikt på pigment och verkar samtidigt återfuktande på läpparna. Finns i många härliga färger så att alla kan hitta sin perfekta nyans. Men vill du ha ett tips, så är Retro Red den ultimata partyfärgen.

9. Bobbi Brown Luxe Lip Color
Ytterligare ett fantastiskt läppstift! Detta matta läppstift ger mycket färg och sitter som berget utan att torka ut dina läppar.

10. Bobbi Brown Highlighting Powder
En highlighter att bli beroende av. Detta högreflekterande puder ger huden ett fint och naturligt glow. Är du ute efter lite mer effekt kan du bygga på till en rejäl strobing utan att det blir kakigt eller för pudrigt. Extra plus för den fina dosan med spegel som du kan slänga i väskan för en snabb uppfräschning under dagen.