Topplista: Vårens ljuvligaste parfymer

2019-03-26

Blommig, lätt och fräsch eller mystiskt förförande? Vi har dofter för alla smaker. Här är parfymerna som är populärast just nu - så att du lätt kan hitta din nya signaturdoft.

Blommig, lätt och fräsch eller mystiskt förförande? Vi har dofter för alla smaker. Här är parfymerna som är populärast just nu - så att du lätt kan hitta din nya signaturdoft.

Escada Miami Blossom EdP
Som en uppfriskande, färgglad cocktail som för tankarna till ljuvliga sommardagar och Miami. I hjärtat hittar vi saftig och söt ananas som kompletteras av friska noter av vita blommor och energigivande inslag av färska frukter.

Boss The Scent For Her EdP
Lyxig och sensuell doft som lockar fram det oemotståndliga och som ger dig förförisk dragningskraft. Doften öppnar upp med söt persika och freesia för att sedan övergå i mjukt tjära av osmanthus och landar i en bas av kakao.

Calvin Klein Women EdP
Smått beroendeframkallande feminin doft med en fin touch av sensualism. Den är baserad på en spänning mellan ljus friskhet och djupare tränoter som skapar en doft utan gränser för dagens mångfacetterade kvinna.

CLEAN Skin EdP
Fångar den oemotståndliga doften av ren, varm och naken hud direkt från duschen. Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandas med luftiga ackord som möts upp av daggiga blomblad och blåa rosor.

Viktor&Rolf Flowerbomb EdP
En riktig blomsterexplosion som kommer i en bearbetad handgranatsliknande flaska som är redo att detonera. Doften innehåller krispiga, gröna noter, blommor och citrus samt en dos av freesia och bergamot.

Lancôme La Vie Est Belle EdP
En hyllning till livet! Doften andas ren lyx och har en stomme som är byggd runt den dyrbara irisen, som kompletteras med noter av vanilj, päron och tonkabönor. En parfym som ger dig friheten att följa ditt hjärta.

Giorgio Armani Sì EdP
Säg ja till denna parfym! Giorgio Armani Si är en populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse. I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj och patchouli.

Marc Jacobs Daisy Love EdT
En feminin och ungdomlig doft men som ändå har en sofistikerad komposition. En förtrollande underbar parfym med noter av hjortron, prästkrage och vitt trä som får dig att känna dig ung och fri.

Gucci Bamboo EdP
En doft för kvinnan mitt i livet som balanserar arbete med familj, men ändå lever livet på sina egna villkor. Doften är mjuk och intensiv på samma gång, där träiga och varma doftnoter vibrerar genom hjärtat och basen som möts upp mjuka blommiga noter av exotisk Casablancalilja, apelsinblom och ylang ylang,

Chloé Eau de Parfum
En varm, förförisk och beroendeframkallande doft för kvinnan som har en medfödd känsla av chic och naturlig sexighet. Parfymen förändrar begreppet kvinnlighet genom att ta en klassisk vacker ros och förvandlar den till en modern vibrerande pudrig och blommig Eau de Parfume.

Burberry My Burberry Blush EdP
Doften av solens första strålar en tidig sommarmorgon samtidigt slår ut i takt med att solen sprider sitt ljus och värme inför den stundande dagen fångad i en flaska. En sensuell men ändå fisk doft som får oss längta efter tidiga sommarmorgnar och gå barfota genom daggvått gräs.