search

Recension: bareMinerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick

bareMinerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25 är bareMinreals största nyhet på länge. Även fast den precis lanserats har den blivit en storfavorit bland beautyjunkies världen över. Vi på eleven har fått tag i denna hypade foundation och testat den. Så tycker vi om den!

Vad är det för något: En vattenbaserad foundation i stickformat. Det är en multiprodukt som förutom foundation kan användas som concealer och till contouring. Det ger en lätt till medium täckning. Sticket är vegansk, glutenfritt och fritt från syntetiska dofter. Precis som bareMinerals övriga produkter är det mineralbaserat och verkar vårdande och återfuktande på huden. Dessutom har det en spf på 25 - perfekt nu inför sommaren!
Förpackningen: En lyxig förpackning i roséguld. Perfekt storlek och utformning för att slänga ner i väskan för en snabb touch up under dagen. Locket sitter bra så du behöver inte oroa dig för att det ska åka av och kladda ner i väskan.
Täckningsgrad: Lätt till medium.
Passar för vem: Dig med lite torrare hy.
Passar inte: Om du är ute efter en täckande foundation, eller om du har en fetare hy.
Nyanser: Sticket kommer i 20 olika nyanser. Allt från väldigt ljus nyans till mörkare. Så att många kan hitta en färg som passar dem.
Så applicerar du sticket: Till sticket kan du även köpa en bareMinerals Dual-Sided Silicone Blender som är en silikonapplikator som är särskilt anpassad för att blanda ut bareMinerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25 med. Applikatorn har två sidor, en som ger en mer naturlig look och en som ger en sammetslen finish. Den minimerar dessutom produktspill och själva utformningen av svampen gör att det är lätt att komma åt runt svårare ställen som runt ögonen och näsan. Vill du inte använda applikatorn så går det även bra att använda pensel, buffer, beautyblender eller till och med fingrarna.

Så tyckte vi om produkten:
Michelle: Jag blev överraskad över hur krämig den var, nästan som att den smälter på huden när man applicerar. Den var även väldigt lätt att "blenda ut", jag trodde att man skulle behöva jobba längre för att få den jämn över hela ansiktet. Den ger en väldigt naturlig teckning och den ligger väldigt behagligt på huden och man känner verkligen att den är återfuktande. Jag satte min foundation med ett transparent puder och då var det inga problem att applicera solpuder och rouge ovanpå, det blev inte fläckigt. Men eftersom jag har lite fetare t-zon kände jag att jag behövde pudra på lite under dagen för att porerna inte skulle framhävas allt för mycket.

Linn: Denna kommer absolut bli min go-to foundation i sommar! Den är krämig och ger en väldigt skir, naturlig täckning och ett härligt glow. Två lager är perfekt lite kyligare dagar eller när huden inte riktigt samarbetar med en, och har du en "bra hud-dag", kanske är lite solbränd så passar ett lager utmärkt. Den håller huden fräsch under hela dagen med ytterst lite touch-ups!

Anna: Härligt krämig formula som nästan kändes kall när man tog den på huden. Den var väldigt lätt att blanda ut och det blev ett fint naturligt resultat. Dock kändes den lite kladdig direkt efter att man applicerat men det torkade in relativt snabbt. Jag gillar också att man kan bygga upp så att man får den täckning man vill ha, men inte ända upp till full täckning. Jag använde bareMinerals Dual-Sided Silicone Blender och jag tyckte att sidan som ger sammetsfinishen var lättast att få ett snyggat resultat med. Jag gillar att den känns lätt på huden, nästan som om man inte har något alls. Jag satte den med ett transparent puder, eftersom det blev en aning glansigt. Resultatet höll förvånansvärt bra och jag tycker att foundationen kändes snygg även efter en hel dag.

BAREMINERALSBAREMINERALS COMPLEXION RESCUE HYDRATING FOUNDATION STICK SPF 25FOUNDATIONMAKEUPRECENSION

Kommentarer (0)

Det här inlägget har inga kommentarer.