search

BM Beauty
Pure Mineral Blush

Velvet Dawn
Tipsa en vän
Lägg till en flush av färg för att slutföra din look med BM Beautys 100% naturliga mineralrouge. Detta rouge är lätt att applicera, täpper inte till porerna samt ger en fin lyster till dina kinder. Lite räcker långt - använd endast en liten mängd av … Läs mer här

BM Beauty Pure Mineral Blush

Lägg till en flush av färg för att slutföra din look med BM Beautys 100% naturliga mineralrouge. Detta rouge är lätt att applicera, täpper inte till porerna samt ger en fin lyster till dina kinder. Lite räcker långt - använd endast en liten mängd av denna mineralrouge.

  • 100% naturlig mineralformula.
  • Ej djurtestad & BUAV-godkänd.
  • Lämplig för vegetarianer och veganer.
  • Fri från parabener, syntetiska färgämnen och parfym.

Innehåll: 4 g

Användning

Tips:

Är din rouge lite för mörkt? Prova att blanda med din BM Beauty mineralfoundation för en mer subtil nyans.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

BM Beauty Pure Mineral Blush

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar för ljus hy
2013-06-17 av: Mia W (ålder: 25-34)
Jag fick med färgen Velvet Dawn i min glossybox förra året och det är nu min favorit. Jag är väldigt ljushyad och drar mot det kalla hållet. Av någon anledning så får färgen lite som en bronzingeffekt samtidigt som hälsosamt rosa.