search

Bodyfarm
Body Butter, Coconut

Bodyfarm Body Butter, Coconut
Tipsa en vän
En intensivt återfuktande och fuktighetsbevarande kräm för hela kroppen. Berikad med oliv, solros, sötmandelolja och nötsmör från sheaträdet. Innehåller provitamin B5, E-vitamin, allantoin & karbamid som hjälper till att ge huden en djupgående oc… Läs mer här

Bodyfarm Body Butter, Coconut

En intensivt återfuktande och fuktighetsbevarande kräm för hela kroppen. Berikad med oliv, solros, sötmandelolja och nötsmör från sheaträdet. Innehåller provitamin B5, E-vitamin, allantoin & karbamid som hjälper till att ge huden en djupgående och långvarig fuktighet.

  • Fri från mineralolja, parabener, silikon & propylene glycol.

Innehåll: 200 ml

Användning

Massera in detta krämiga body butter i huden efter dusch, som återfuktning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Organically Cultivate.
(2) Allergenes free.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Bodyfarm Body Butter, Coconut

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Den bästa jag någonsin provat!
2013-08-27 av: Linnea S (ålder: 15-24)
Detta är definitivt den bästa body buttern jag någonsin använt. Den doftar så gott och milt, som äkta kokos! Doften håller dessutom i sig ett bra tag. Krämen är otroligt dryg, går snabbt in i huden och återfuktar rejält. Min hud är tyvärr väldigt känslig, och många hudkrämer orsakar acnekatastrofer, men inte denna! Den är helt underbar!
Rekommenderas till: Alla torrisar
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.