search

Bodyfarm
Hand Cream Intensive Care, Sandalwood

Bodyfarm Hand Cream Intensive Care, Sandalwood
Tipsa en vän
En handkräm med en formula som är speciellt utvecklad med aloe- och jojobaextrakt, verkar återfuktande och skyddar händerna från torrhet och sprickor. Den snabbt absorberande och fuktighetsbevarande krämen passar perfekt för daglig användning med sin… Läs mer här

Bodyfarm Hand Cream Intensive Care, Sandalwood

En handkräm med en formula som är speciellt utvecklad med aloe- och jojobaextrakt, verkar återfuktande och skyddar händerna från torrhet och sprickor. Den snabbt absorberande och fuktighetsbevarande krämen passar perfekt för daglig användning med sin mjukgörande effekt och fräscha doft av sandelträ.

Innehåll: 100 ml

Användning

Ta en liten mängd på handflatorna och massera in, som återfuktning efter handtvätt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Organically Cultivated.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller