search

Boots No7
Protect & Perfect Beauty Serum

Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum
Tipsa en vän
Få ett ungdomligare utseende inom endast 4 veckor! Ta fram en ungdomligare, vackrare och mer förfinad hud med denna kraftfulla kombination av skyddande och förnyande ingredienser. Oemotståndligt silkenslen, den glider lätt över din hud och gör den om… Läs mer här

Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum

Få ett ungdomligare utseende inom endast 4 veckor! Ta fram en ungdomligare, vackrare och mer förfinad hud med denna kraftfulla kombination av skyddande och förnyande ingredienser. Oemotståndligt silkenslen, den glider lätt över din hud och gör den omedelbart mjukare och lenare. Daglig användning skyddar din hud, ger dig en friskare hudton, hjälper till att reducera intrycket av stora porer samt minimerar fina linjer och rynkor inom endast 4 veckor!

Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum är ett koncentrerat hudförbättrande serum som gör att huden ser yngre ut på bara 4 veckor. Passar för alla hudtyper. Idealiskt för kunder som oroas över de första ålderstecknen (30 +). Den innehåller ett unikt komplex av antioxidanter hjälper till att skydda mot fria radikaler som skadar och åldrar din hud, samtidigt som koncentrerade nivåer av deras intensivt hudåtstramande Pro-Retinol-komplex förbättrar och bibehåller hudens elasticitet. Den är lätt att applicera och kladdar inte.

  • Hypoallergenisk.
  • Parfymfri.
  • Lovordad av ledande hudvårdsexperter.
  • Pro-Retinol hjälper till att behålla en ungdomlig hy.
  • Säker att använda när du solar.
  • Innehåll: 30 ml

Användning av No7 Serum

Använd morgon och kväll. Börja med att rengöra ditt ansikte med ansiktsrengöring och ansiktsvatten. Följ sedan upp med att applicera No7 Protect & Perfect Beauty Serum över ansikte och hals genom att massera in med dina fingertoppar (undvik att applicera föra nära ögonen då huden är känsligare). Avsluta med din dag- eller nattcreme

Vanliga frågor & svar

Vad gör det?
No7 Protect & Perfect Beauty Serum innehåller vitamin A och en Peptide teknologi som stimulerar huden att bete sig som ung hud. Det förstärker uppbyggandet av kollagen och elastin och nya hudceller. Serumet hjälper till att reducera intrycket av stora porer, fina linjer och rynkor inom bara 4 veckor och förebygger att nya uppkommer.

Hur fungerar det?
Ett unikt antioxidant komplex av Mullbär, Ginseng och C-vitamin hjälper till att förebygga skador från bl. a. exponering av solljus, luftkonditionering och luftföroreningar. Ett komplex som stramar åt huden bestående av vit Lupin (Lupinus Albus seed extract) och Peptide (Lipo oligopeptide ) underhåller hudens elasticitet och fasthet. Pro Retinol Vitamin A arbetar på hudens yta för att normalisera hudens cellförnyelse och gör att utseendet på huden blir slätare och lenare.

Vad är så speciellt med No7 Protect & Perfect Beauty Serum?
Serumet har en omedelbar mjukgörande effekt på hur linjer och rynkor framträder och Boots tester visar att efter 4 veckor har framträdandet av linjer och rynkor markant reducerats.

Kan det här serumet användas istället för dag- och nattkräm?
Nej, serumet är utvecklat för att förbättra hur linjer och rynkor framträder. Det innehåller varken fuktighetsgivare eller solskydd, så vi rekommenderar att fuktighetsgivande dag- och nattkräm används efter No7 Protect & Perfect Beauty Serum.

Kan jag använda Protect & Perfect på solskadad hud?
I den uppmärksammade BBC dokumentären testar professor Chris Griffi ths team, Manchester University, No7 Protect & Perfect Beauty Serum på solskadad hud. De finner att produkten signifikant förbättrar strukturen på solskadad hud, särskilt fibrillin komponenter associerade med elastin - del av hudens stödjande vävnad. Men, resultatet kommer från tester på hud som under lång tid utsatts för exponering av solen. Sådan exponering bildar linjer och rynkor. Testresultaten kommer inte ifrån hud som vi i dagligt tal kallar för solbränd. Boots rekommenderar att alltid använda solskydd.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Prisa Boots! :))
2011-02-06 av: Linda S (ålder: 25-34)
Fick hem prov på denna med min order från 11, annars skulle jag inte provat, jag är så glad att jag fick tillfälle att testa! Döm om min förvåning när jag efter några dagar hade synbart vackrare hy och det bästa av allt; mina finnar...borta!
Lägger gärna till här att jag testat det mesta marknaden har att erbjuda för min hy/ mot mina finnar och har inte sett sånt här resultat innan. Är du nyfiken på denna produkt, prova!
Rekommenderas till: Känslig hy med finnar
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Boots No7 Beauty Serum
2011-02-04 av: Åsa U
Det känns som om rynkorna och huden blir slätare och får "glow direkt", en ren mirakelprodukt tycker jag, helt fantastiskt!
Rekommenderas till: Till alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastiskt resultat
2011-01-17 av: Linda i Göteborg (ålder: 25-34)
Efter att ha använt det här serumet i bara ett par dagar ser jag resultat! Huden ser slätare ut och är len som sammet. En underbar känsla!
Rekommenderas till: Alla som vill motverka och förebygga "linjer" i ansiktet och dessutom få en silkeslen hy!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ett av de bästa och mest prisvärda serumen på marknaden
2014-08-28 av: Ana B (ålder: 25-34)
Jag har använt Boots no7 serumet och varvat det med Olay's Renegerist Night Renewal Elixir under en tid och har aldrig fått så bra resultat som nu. Min hudtyp har blivit känslig av diverse acne behandlingar eftersom jag har tampats med acne sedan jag var tonåring. Det här serumet har minskat mina finnar, mina porer och gett huden en lyster som jag inte har haft innan. Man får ge det lite tid, som med alla produkter. Kommer aldrig att sluta använda det!
Rekommenderas till: Till alla, specifikt acnebenägna med känslig hy som vill ha ett effektivt serum
5/5Fantastisk
2012-08-23 av: Sandra C
den ä'r över förväntan . jag har haft den i en vecka och inte använt den regelbundet . använder den endast på morgonen . och märker redan en enorm skillnad, pannan har slätat ut min hemska rynka och min hy känns som ett lyft . känner mig Inte "hängig" i ansiktet längre verkligen ett lyft ! GRYM !
Rekommenderas till: till Alla
5/5Slät känsla
2012-08-15 av: Sanna
Slät känsla i ansiktet medan man applicerar serumet och hyn blir riktigt återfuktad. Om den hjälper mot rynkor kan jag inte uttala mig om då jag inte har några än :)
Rekommenderas till: Känslig och torr hy
5/5Rynkfri än
2012-08-13 av: Tina D (ålder: 25-34)
Har användt denna i tre år, och trots att jag snart är 35 så har jag inte ens en kråkspark i ögonvrån. Krämens förtjänst eller inte, jag tänker inte sluta använda den.
Rekommenderas till: Den som vill behålla hudens fräschör
5/5TACK!
2011-06-26 av: Amanda
Jag har märkt en oerhörd skillnad, jag är så tacksam för att den här produkten finns på marknaden. Jag har haft problem med mindre akneärr, de har reducerats en del, har nu använt denna produkt i drygt en månad. Den är helt magisk! Jag hoppas att denna produkt är här för att stanna! <3
Rekommenderas till: känslig/blandad hy.
5/5Underbar känsla
2010-10-08 av: Lina P
Använder denna varje morgon och kväll. Tycker jag får en helt fantastisk slät känsla i ansiktet. (Har inte så mycket rynkor sen innan så den delen kan jag inte bedöma). :)
Rekommenderas till: Du som vill ha en mjuk, slät hy.
4/5Tar inte bort rynkor
2013-07-23 av: Theresa L
Ja vad skall man säga?! Oerhört skön att applicera, huden blir smidig och mjuk. Tar bort glansiga partier och hudtonen blir väldigt jämn och fin... Men att den skulle ta bort rynkor är en osanning ...
Rekommenderas till: Till dom runt 40 år
2/5vet inte riktigt
2011-03-17 av: Hanni F (ålder: 25-34)
Efter allt snack om denna serie, ville jag testa...
Kan inte påstå jag märkt någon skillnad...
Rekommenderas till: den som är nyfiken....
0 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.