search

Boots No7
Protect & Perfect Day Cream SPF 15

Boots No7 Protect & Perfect Day Cream SPF 15
Tipsa en vän
Ge din hudvårdsrutin en boost med denna skyddande dagkräm framtagen för att återfukta, göra huden mjukare och ge den nytt liv. Utvecklad för att användas med Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum och innehåller aktiva ingredienser för att ge h… Läs mer här

Boots No7 Protect & Perfect Day Cream SPF 15

Ge din hudvårdsrutin en boost med denna skyddande dagkräm framtagen för att återfukta, göra huden mjukare och ge den nytt liv. Utvecklad för att användas med Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum och innehåller aktiva ingredienser för att ge huden långtidsverkande återfuktning och skydd. Arbetar för att förbättra hudens motståndskraft mot de åldrande effekterna hos solen och föroreningar samtidigt som fina linjer blir mjukare och huden får en hälsosam förnyad lyster.

En rik formula som innehåller ett patentsökt antioxidant-komplex med solskyddsfaktor för att skydda huden mot skador orsakade av fria radikaler. Innehåller ett hudåtstramande komplex bestående av lipo-peptider för att ge huden en föryngrande boost och hjälpa till att bibehålla dess elasticitet.

För att ge huden en extra hjälpande hand, använd Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum och Boots No7 Protect & Perfect Night Cream innan du går och lägger dig.

  • SPF15 + 5* UVA.
  • Hypoallergenisk.
  • Dermatologiskt testad.

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd varje morgon efter rengöring, toner och Protect and Perfect Beauty Serum. Applicera med fingertopparna över ansikte och hals, undvik området runt ögonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Boots No7 Protect & Perfect Day Cream SPF 15

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Boots No7 Protect & Perfect Day Cream SPF 15
2011-02-04 av: Helena KG (ålder: 25-34)
En underbart skön dagskräm som snabbt sjunker in i huden. Jag hade problem med torra fläckar mellan ögonbrynen innan jag började använda den här krämen, men det problemet försvann snabbt.
Rekommenderas till: Alla