search

Boots No7
Protect & Perfect Intense Eye Cream

Boots No7 Protect & Perfect Intense Eye Cream
Tipsa en vän
Bevisad att synligt förbättra djupa linjer och rynkor och ge intryck av ett yngre utseende på huden. Jämna ut djupa linjer och rynkor och lyft fram lyster med den här revitaliserande och föryngrande ögonkrämen. Läs mer här

Boots No7 Protect & Perfect Intense Eye Cream

Bevisad att synligt förbättra djupa linjer och rynkor och ge intryck av ett yngre utseende på huden. Jämna ut djupa linjer och rynkor och lyft fram lyster med den här revitaliserande och föryngrande ögonkrämen.

Särskilt framtagen för det känsliga området kring ögonen med inriktning på bekymmersrynkor och att synligt förbättra mörka ringar och påsar runt ögonen.

Boots har blandat deras patenterade antioxidant-komplex med deras hudåtstramande pro-retinol komplex, innehållande Lipopeptider och Alfalfa-extrakt, som hjälper hudens struktur att återuppbyggas och bibehålla sin elasticiteten.

  • Efter 12 veckor tyckte 76% av kvinnorna sig se en synlig förbättring med svullnad under ögonen.
  • Efter 12 veckor tyckte 73% av kvinnorna att de mörka områdena kring ögonen hadeblivit ljusare.

Innehåll: 15 ml

Användning

Close your eyes, dot on and gently blend around their contours.

Avoid contact with eyes. If product gets into the eyes rinse well with water immediately.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Boots No7 Protect & Perfect Intense Eye Cream

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Supernöjd.
2014-02-10 av: Jennifer (ålder: 25-34)
Jag har tidigare testat diverse ögoncremer, eftersom jag är rejält torr i huden och dessutom använder mycket smink. Dock har jag alltid haft problem med att huden runt ögonen blir irriterad (ibland till och med fått utslag) och att det svider i ögonen, så det har helt enkelt inte fungerat.

Men Boots No7 FUNGERAR faktiskt, jag har inte känt minsta tillstymmelse till irritation och huden blir bra återfuktad. Angående reducering av rynkor kan jag inte helt uttala mig ännu, men som fuktcreme är den minst sagt toppen!
Rekommenderas till: Till känsliga personer- eller alla som söker en bra ögoncreme.